Funpop

VEELGESTELDE VRAGEN OVER AFGELASTING FUNPOP 2021

Gaat Funpop dit jaar door?

Nee helaas. Funpop zal dit jaar op 28, 29 en 30 mei niet doorgaan door het Coronavirus.

Waarom gaat Funpop 2021 niet door?

Funpop 2021 zal niet doorgaan vanwege het Coronavirus, dit vinden wij heel jammer. Het is voor jullie, onze bezoekers onmogelijk om de gewenste afstand van anderhalve meter tijdens Funpop tot elkaar te bewaren. Daarnaast wordt er in deze periode een groot beroep gedaan op de inzet van al die mensen die zo hard voor ons werken in de zorgsector. Dat zal na de Coronacrisis ook nog wel een tijdje zo blijven. We willen daarom al die hardwerkende zorgmedewerkers niet nog eens extra belasten met begeleidingswerk dat een bezoek aan Funpop nu eenmaal vraagt.

Wat is het Coronavirus?

Het coronavirus veroorzaakt een nieuwe ziekte. We kennen deze nieuwe ziekte nog niet zo goed en daarom is iedereen extra voorzichtig. Meer informatie over het Coronavirus vind je bijvoorbeeld op deze website: https://corona.steffie.nl

Wordt Funpop 2021 verzet?

Nee, Funpop zal dit jaar niet doorgaan. We hopen jullie te zien op de volgende editie - vrijdag 20, 21 en 22 mei 2022 - en maken er dan samen een extra groot feest van!

Komt Funpop nog terug?

Ja, Funpop zal volgend jaar op 20, 21 en 22 mei 2022 plaatsvinden.

Zijn de artiesten voor Funpop 2022 al bekend?

We doen ons uiterste best om voor volgend jaar zoveel mogelijk dezelfde artiesten te boeken van de editie van 2020. Welke artiesten dat zullen zijn wordt later bekend gemaakt.

Blijft mijn ticket nog geldig?

Het gekochte ticket voor Funpop 2020 blijft geldig en kan worden gebruikt voor Funpop 2022.

Kan ik het geld terugkrijgen van mijn kaartje?

Het gekochte kaartje voor Funpop 2020 blijft gelukkig geldig en kan worden gebruikt voor Funpop 2022 (20, 21 en 22 mei). Indien je niet van deze mogelijkheid gebruik wilt maken, geef dit dan aan via info@funpop.nl.

Mijn vraag staat er niet bij!

Geen probleem, stuur jouw vragen even naar pr@funpop.nl en wij beantwoorden deze zo snel als mogelijk.