Fragment

Fragment

Fragment
ZO

Fragment is een unieke entertainende band, die al jaren tot de allerbeste live-acts behoort. 2 kleine Engelsen en een belachelijk lange Nederlander, plus 4000 concerten aan ervaring, dragen allemaal bij aan een show vol energie, humor, fantasie en nummers die iedereen kent. Het resultaat is, zonder uitzondering, één groot feest.

Fragment heeft op ontelbare festivals gespeeld, [zoals Zwarte Cross waar ze al zo'n 12 jaar een soort huisband zijn], maar ook in allerlei "feesttenten" en andere gelegenheden in Nederland, van AHOY en Paradiso, om er maar twee te noemen, tot kleine cafés.

Fragment geeft een eigen dimensie aan nummers

Giel Beelen, de DJ zegt over de band: "Het is een belediging om ze een coverband te noemen. Ze geven hun eigen dimensie aan de nummers. Het is altijd een feest als ze spelen" ["Ik vind ´t een belediging als je ´t een coverband noemt. Ze geven er gewoon een eigen dimensie aan. En ´t is altijd een feestje"].

De organisatoren van het Zwarte Cross festival zeiden over de band: "Waar sommige bands 10 mensen op het podium nodig hebben om een fatsoenlijk geluid te produceren, redden die verdomde Engelsen het met z'n drieën".


Programma