Emma Heesters

Emma Heesters

Emma Heesters
ZO

Emma Heesters is een gepassioneerde zangeres, songwriter, performer en de meest gevolgde muzikale YouTuber in Nederland. Emma begon haar carrière met het uploaden van covers naar YouTube en verdiende al snel een toegewijde aanhang van miljoenen fans over de hele wereld die afstemmen om haar wekelijkse uploads te bekijken.

In 2019 werkte Emma samen met Boyce Avenue en ondersteunde ze hen tijdens hun Europese tour, werkte ze meerdere keren samen met Kurt Hugo Schneider, trad ze op tijdens VidCon in de VS en het Verenigd Koninkrijk, verscheen ze in Nederlands meest bekeken tv-programma 'Beste Zangers' en ging ze Platinum met haar debuutrelease uit de show 'Pa Olvidarte', die nu op meer dan 50M streams staat, de Nederlandse hitlijsten op #2 heeft aangevoerd en 13 weken in de hitlijsten is gebleven. Uiteindelijk werd Emma in november 2019 uitgeroepen tot Neerlands eerste winnaar van de MTV's Push Award.

Best Dutch Act

In 2020 werd Emma Heesters door Top40.NL uitgeroepen tot de meest succesvolle Nederlandse artiest van het jaar tot nu toe, en bracht ze nog een samenwerking uit met Kris Kross Amsterdam genaamd 'Loop Niet Weg', dat op #4 piekte in de officiële hitlijsten, kort gevolgd door het winnen van de Social Star Award tijdens de Zapp Live Awards. In november 2020 werd Emma uitgeroepen tot winnaar van MTV EMA's Best Dutch Act.

Wij hebben onwijs veel zin om deze topper te mogen zien en horen op Funpop 2022!


Programma