Stichting Funpop
Pers

Pers

Persbericht - Funpop 2023

Dit jaar vierde Funpop haar jubileum met zon, gezelligheid en feest op de festivalwei in Horst. Het festival is al 25 jaar het meest sympathieke openluchtfestival voor mensen met een verstandelijke beperking, hun familie, vrienden, bekenden en iedereen die de doelgroep een warm hart toedraagt. Meer dan 7500 bezoekers uit heel Nederland en ruim 400 vrijwilligers genoten van een weekend vol plezier en ontmoetingen.

Het programma was gevuld met artiesten als The Dirty Daddies, Wolter Kroes, Frans Bauer en George Baker, naast een boordevol activiteitenprogramma met onder andere karaoke, gamen, bewegen, schminken, een silent disco en nog veel meer. Het was een onwijs feestelijke editie van Funpop die nog lang in het geheugen zal blijven van alle aanwezigen.

"Funpop is altijd een bijzonder feest, maar dit jaar was het extra speciaal," zegt Thijs Rutten, voorzitter van Funpop. "We zijn zo trots dat we al 25 jaar lang dit festival mogen organiseren voor mensen met een verstandelijke beperking en hun naasten. We kijken er enorm naar uit om dit volgend jaar weer te vieren met iedereen die ons festival een warm hart toedraagt."

Noot voor de redactie: Voor vragen en meer informatie kunt u contact opnemen met Niek Geurts via niek@funpop.nl of 06-13600441. Bij plaatsing van een foto graag de naam van de fotograaf vermelden.

Persfoto's - Funpop 2023

Hieronder staan een aantal persfoto's die te gebruiken zijn onder vermelding van Funpop en de naam van de fotograaf

Foto's Funpop 2023. Credits: Mara van den Oetelaar