Stichting Funpop
Documentaire: 25 jaar Funpop

Documentaire: 25 jaar Funpop

Al een kwart eeuw biedt Funpop een unieke en onvergetelijke ervaring voor mensen met een verstandelijke beperking en hun families. Deze documentaire neemt je mee op een kleurrijke reis door de geschiedenis van het festival, waarbij we stilstaan bij de hoogtepunten, de onvergetelijke optredens, en de toegewijde vrijwilligers die Funpop mogelijk maken.

Funpop documentaire

25 jaar Funpop

Bijzonder aan deze documentaire is het verhaal van onze trouwe bezoekers, die al 25 jaar lang deel uitmaken van de Funpop-familie. Hun enthousiasme en steun hebben Funpop mede gevormd tot het prachtige festival dat het vandaag is. Ontdek hun verhalen, herinneringen en de onvergetelijke momenten die zij de afgelopen jaren hebben beleefd.

Ga mee op deze viering van muziek, vreugde, en verbondenheid, en laat je inspireren door de magie van Funpop! Bekijk de documentaire en herbeleef 25 jaar muziek, plezier, en liefde door de ogen van de ware Funpop-veteranen.

Deze documentaire is tot stand gekomen door de belangeloze inzet van GewoonDoen PSW, NEP Netherlands, L1TV, Stichting Funpop en alle personen die hun bijdrage hebben gedaan achter en voor de camera. Dankjewel!