Stichting Funpop
Emma Heesters

Emma Heesters

ZA
Emma Heesters

Emma Heesters

Emma Heesters is een gepassioneerde zangeres, songwriter, performer en de meest gevolgde muzikale YouTuber van Nederland. Emma begon haar carrière met het uploaden van covers naar YouTube en kreeg al snel een toegewijde aanhang van miljoenen fans over de hele wereld die afstemmen om haar wekelijkse uploads te bekijken.

In 2019 werkte Emma samen met Boyce Avenue en ondersteunde ze hen tijdens hun Europese tournee, werkte ze meerdere keren samen met Kurt Hugo Schneider, trad ze op tijdens VidCon in de VS en het VK, verscheen ze in Nederlands best bekeken tv-programma 'Beste Zangers' en ging ze platina met haar debuutrelease van de show 'Pa Olvidarte', die nu meer dan 50 miljoen streams telt, op #2 in de Nederlandse hitlijsten stond en 13 weken in de hitlijsten bleef staan. Uiteindelijk werd Emma in november 2019 uitgeroepen tot Nederlands eerste winnaar van de MTV's Push Award.

In 2020 werd Emma Heesters door Top40.NL uitgeroepen tot meest succesvolle Nederlandse artiest van het jaar tot nu toe, en bracht ze nog een hit uit met Kris Kross Amsterdam genaamd 'Loop Niet Weg', die piekte op #4 in de officiële hitlijsten, kort gevolgd door het winnen van de Social Star Award tijdens de Zapp Live Awards. In november 2020 werd Emma uitgeroepen tot winnaar van MTV EMA's Best Dutch Act, waarmee ze zich opmaakt voor een nog groter jaar.

 


Alle artiesten