25 en 26 mei

2019

Programma    Zaterdag   Zondag

Zondag - uur

Vinchenzo

Dat zijn leven compleet veranderd is sinds The voice of Holland, moge duidelijk zijn. Vinchenzo is pas 19 jaar, maar heeft serieuze plannen met zijn carrière. Hij is tegelijk bescheiden en ambitieus: een échte popster wil hij worden. En gezien wat hij sinds de finale van vorig jaar al heeft bereikt, zou dat hem nog weleens kunnen gaan lukken ook.

Zo’n anderhalf jaar geleden werd hij derde in de finale van The voice of Holland. “Dat ging beter dan verwacht”, zegt Vinchenzo met gevoel voor understatement; zijn enige hoop toen hij het programma in ging was dat hij erna misschien eigen liedjes zou kunnen maken ‘en af en toe optreden’. Ruim een jaar later heeft hij vier hits, een gouden plaat en meerdere awards op zijn naam. Zijn eerste concert in april was binnen tien minuten uitverkocht en zijn clubtour is gestart.

Met zijn nieuwste single Headphone ging het weer hard: ook die werd meteen opgepakt door de radio en bij Radio 538 zelfs met 94% ‘gemaakt’. Ook 100%NL draaide de single veelvuldig en zo werd het nummer binnen een dag maar liefst 50.000 keer gestreamd. Daarnaast is Headphone het eerste voorbeeld van de nieuwe, volwassenere richting die Vinchenzo is ingeslagen.

Net als in Paradiso betreedt hij ook tijdens zijn clubtour - in zalen als Tivoli Vredenburg, Effenaar en Patronaat - het podium met zijn eigen band.

Gevraagd naar zijn ambities, is Vinchenzo bescheiden maar beslist. Alles is voor hem meegenomen, maar als je diep in zijn hart kijkt, wil hij toch ook de grootste artiest worden. Met invloeden als Michael Jackson, Bruno Mars, Justin Timberlake en Chris Brown is het geen wonder dat ook hij een triple threat wil zijn: zingen, dansen én songs schrijven, dat is het plan. “Een complete act met toegankelijke muziek, goede zang en ook dans, dát wil ik naar Nederland brengen,” aldus Vinchenzo.

Nou dat komt dan goed uit, want wij staan hem met smacht op te wachten tijdens de zondag van Funpop 2019. Dat wordt smullen!

Funpop een feest voor iedereen

FUNPOP begint al op 24 mei!

Funpop begint dit jaar niet op 25 mei maar al op vrijdag 24 mei! Onze vrienden van Stichting Disco ’t Trefpunt gaan nl. “on tour” en zullen van 19.00uur tot 22.30uur een spetterende disco avond organiseren bij ons op de Funpop Funbeach. Iedereen vanaf 14+ is hierbij van harte welkom, dus ook onze dan reeds aanwezige campinggasten.

 

FUNPOP 2019 de voorverkoop is gestart!

23 januari 2019 is de voorverkoop van Funpop 2019 gestart. Het is nu mogelijk om de kaarten voor het festival en de camping via de online kaartverkoop te bestellen. Dit wordt een echte top-editie! Funpop 2019 isop zaterdag 25 mei en zondag 26 mei.

De kaarten zijn te bestellen door op deze link te klikken!

 

Funpop bied ook dit jaar weer passend vervoer naar het festival.

Klik hier voor informatie over passend vervoer!

 

Gastenboek

Was jij al ooit te gast op Funpop? Wil je wat vragen of wil je iedereen laten weten hoe jij Funpop hebt beleeft? Schrijf het in ons gastenboek!

Laatste bericht:

Door: Funpop
Geschreven op: 2019-04-11 21:12:22

Hoi Saskia,

De kaartverkoop is in handen van Ticketcrew. Je kun t contact opnemen met Ticketcrew om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Ze zijn via email te benaderen; info@ticketcrew.nl.
Ga naar gastenboek >

Funpop TV