25 en 26 mei

2019

Programma    Zaterdag   Zondag

Zaterdag - uur

2 brothers 4th floor

Begin jaren ’90 scoren de broers Martin & Bobby Boer onder de naam 2 brothers on the 4th Floor een tweetal hits in Nederland met ‘Can’t help myself’ en ‘Turn the music up’. Na deze singles besluiten de broers het project in 1994 nieuw leven in te blazen en benaderen hiervoor zangeres DesRay (Desiree Manders) en rapper D-Rock (René Phillips).

In deze nieuwe combinatie scoort de groep de ene top 10 hit na de andere in Nederland en de rest van Europa. ‘Never alone’, de eerste single tijdens de nieuwe formatie, behaalde in 1993 de goudstatus. De opvolger ‘Dreams’ werd in Nederland uitgeroepen tot alarmschijf, eveneens bekroond met goud en werd de eerste nummer 1 hit van 2 brothers on the 4th floor.

Na deze gouden start scoorde de groep internationale hits met singles als ‘Let me be free’, ‘Fly through the starry night’, ‘Come take my hand’, ‘Fairytailes’, ‘Mirror of love’, ‘There’s a key’, ‘One day’, ‘I’m thinkin of u’, ‘Do you know?’, ‘The sun will be shining’ en ‘Heaven is here’.

Funpop zaterdag zal wederom een feest van herkenning gaan worden met de lekkerste hits van 2 Brothers on the 4th Floor!

Funpop een feest voor iedereen

FUNPOP begint al op 24 mei!

Funpop begint dit jaar niet op 25 mei maar al op vrijdag 24 mei! Onze vrienden van Stichting Disco ’t Trefpunt gaan nl. “on tour” en zullen van 19.00uur tot 22.30uur een spetterende disco avond organiseren bij ons op de Funpop Funbeach. Iedereen vanaf 14+ is hierbij van harte welkom, dus ook onze dan reeds aanwezige campinggasten.

 

FUNPOP 2019 de voorverkoop is gestart!

23 januari 2019 is de voorverkoop van Funpop 2019 gestart. Het is nu mogelijk om de kaarten voor het festival en de camping via de online kaartverkoop te bestellen. Dit wordt een echte top-editie! Funpop 2019 isop zaterdag 25 mei en zondag 26 mei.

De kaarten zijn te bestellen door op deze link te klikken!

 

Funpop bied ook dit jaar weer passend vervoer naar het festival.

Klik hier voor informatie over passend vervoer!

 

Gastenboek

Was jij al ooit te gast op Funpop? Wil je wat vragen of wil je iedereen laten weten hoe jij Funpop hebt beleeft? Schrijf het in ons gastenboek!

Laatste bericht:

Door: Funpop
Geschreven op: 2019-04-11 21:12:22

Hoi Saskia,

De kaartverkoop is in handen van Ticketcrew. Je kun t contact opnemen met Ticketcrew om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Ze zijn via email te benaderen; info@ticketcrew.nl.
Ga naar gastenboek >

Funpop TV