6 en 7 juni

2020

Werving

Wil jij vrijwilliger worden op Funpop?... dat kan!

Meehelpen als vrijwilliger op Funpop is niet alleen ontzettend leuk en gezellig, maar ook erg dankbaar en waardevol. De bezoekers met een verstandelijke beperking én hun begeleiders kunnen ontzettend genieten van de hulp en de aandacht die ze krijgen als ze dit geweldige festival bezoeken.

Je kunt meehelpen bij verschillende onderdelen, zoals:

  • Funactiviteiten; hierbij help je de bezoekers mee met bijvoorbeeld knutselen of andere ontspannende activiteiten, of je staat bij de verkoop van allerlei merchandise of bij de snoezeltent.
  • Catwalk; bij het podium de bezoekers enthousiasmeren, maar ook veiligheid in de gaten houden.
  • Opvang; "verloren schaapjes"; daarbij vang je bezoekers op die bijvoorbeeld hun begeleider kwijt zijn geraakt en je helpt hen deze weer te vinden.
  • Logistiek; meehelpen op de parkeerplaats, of helpen om het festivalterrein schoon te houden en bezoekers helpen met het opzetten en afbreken van partytenten e.d.
  • Horeca; meehelpen achter de bar, bij de frituur of in de vrijwilligerstent om iedereen van consumpties te voorzien.
  • Entree en camping; toezien op de toegang tot het festivalterrein en in- en uitloop op de festivalcamping.
  • Infostand en muntenverkoop; eerste aanspreekpunt voor de vrijwilligers en bezoekers met al hun vragen.
  • Enquête; aan bezoekers en vrijwilligers vragen stellen over Funpop. Vaak is dit een taak die naast een andere taak gedaan kan worden.
  • Smincken; al jaren kunnen bezoekers zich laten schmincken tijdens Funpop. Ook via deze weg kun je je aanmelden om als schmincker te helpen op het festival.

Als vrijwilliger draag je bij aan het slagen van een sfeervol festival dat geheel door vrijwilligers wordt georganiseerd, voor een speciale en bijzondere doelgroep.

Doe mee en geef je op! Stuur een mailtje met een korte motivatie naar: vrijwilligers@funpop.nl. Minimum leeftijd om vrijwilliger te worden is 16 jaar. 

Funpop een feest voor iedereen

Doe jij mee met Funtalent?

Tijdens Funpop hebben we dertien jaar op rij de Funfactor zangwedstrijd georganiseerd. Nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging. Regelmatig hoorden we van bezoekers dat zij een talent hebben, dat ze ook willen laten zien tijdens Funpop.

Speel jij een instrument, kun je bijvoorbeeld goed goochelen, ben jij acrobaat, vind je dansen leuk… alleen, met je begeleider of met je dansgroep? Het maakt niet uit… iedereen heeft een talent en jij mag dat bij ons laten zien of horen. En lekker zingen mag natuurlijk ook nog steeds.

Wij willen jou de kans geven om jouw talent op Funpop te laten zien op het Funtalentpodium

Wil je meedoen? Stuur dan een filmpje van jezelf of van je clubje naar talent@funpop.nl en geef ook even je naam door. En misschien nodigen wij jou uit voor een optreden bij Funtalent.

Doe mee en… have Fun! 

 

We zijn al weer druk bezig met de voorbereidingen

Hoi, het is een tijdje rustig geweest op de website maar dat betekend niet dat wij stil hebben gezeten. Wij zijn druk bezig geweest met de voorbereidingen. Het zoeken en boeken van de artiesten, het uitwerken van de indeling van het terrein, het bestellen van al het lekkere eten en drinken en nog veel meer leuke dingen. De komende periode zullen we de artiesten bekendmaken en zal de voorverkoop starten. Volg hiervoor onze website en onze Facebook pagina.

Om te kunnen zien hoe het festival vorig jaar was kun je kijken in ons fotoalbum . Of klik hieronder op het flimpje was vorig jaar tijdens het festival is gemaakt.

 

Jij bent er toch ook bij op 6 en 7 juni !

 

Gastenboek

Was jij al ooit te gast op Funpop? Wil je wat vragen of wil je iedereen laten weten hoe jij Funpop hebt beleeft? Schrijf het in ons gastenboek!

Laatste bericht:

Door: Timmoerings
Geschreven op: 2020-02-19 20:12:26

HOI FUNPOP IK HEB EEN VRAAG AAN JOU WELKE ARTIESTEN KOMEN ER NOG MEER ER BIJ 1 OF 2 ARTIESTEN MAG IK DAT WETEN GROETJES TIMMY UIT LEIDERDORP TOT OP FUNPOP HEB ER ZIN IN
Ga naar gastenboek >

Funpop TV