25 en 26 mei

2019

Werving

Wil jij vrijwilliger worden op Funpop?... dat kan!

Meehelpen als vrijwilliger op Funpop is niet alleen ontzettend leuk en gezellig, maar ook erg dankbaar en waardevol. De bezoekers met een verstandelijke beperking én hun begeleiders kunnen ontzettend genieten van de hulp en de aandacht die ze krijgen als ze dit geweldige festival bezoeken.

Je kunt meehelpen bij verschillende onderdelen, zoals:

  • Funactiviteiten; hierbij help je de bezoekers mee met bijvoorbeeld knutselen of andere ontspannende activiteiten, of je staat bij de verkoop van allerlei merchandise of bij de snoezeltent.
  • Catwalk; bij het podium de bezoekers enthousiasmeren, maar ook veiligheid in de gaten houden.
  • Opvang; "verloren schaapjes"; daarbij vang je bezoekers op die bijvoorbeeld hun begeleider kwijt zijn geraakt en je helpt hen deze weer te vinden.
  • Logistiek; meehelpen op de parkeerplaats, of helpen om het festivalterrein schoon te houden en bezoekers helpen met het opzetten en afbreken van partytenten e.d.
  • Horeca; meehelpen achter de bar, bij de frituur of in de vrijwilligerstent om iedereen van consumpties te voorzien.
  • Entree en camping; toezien op de toegang tot het festivalterrein en in- en uitloop op de festivalcamping.
  • Infostand en muntenverkoop; eerste aanspreekpunt voor de vrijwilligers en bezoekers met al hun vragen.
  • Enquête; aan bezoekers en vrijwilligers vragen stellen over Funpop. Vaak is dit een taak die naast een andere taak gedaan kan worden.
  • Smincken; al jaren kunnen bezoekers zich laten schmincken tijdens Funpop. Ook via deze weg kun je je aanmelden om als schmincker te helpen op het festival.

Als vrijwilliger draag je bij aan het slagen van een sfeervol festival dat geheel door vrijwilligers wordt georganiseerd, voor een speciale en bijzondere doelgroep.

Doe mee en geef je op! Klik dan hier op de link, je wordt dan doorgestuurd naar het aanmeldformulier. Heb je vragen over het vrijwilligerswerk bij Funpop, neem dan contact op met Ryanne Grootentraast, e-mail: vrijwilligers@funpop.nl. Minimum leeftijd om vrijwilliger te worden is 16 jaar. 

Funpop een feest voor iedereen

FUNPOP 2019 de voorverkoop is gestart!

23 januari 2019 is de voorverkoop van Funpop 2019 gestart. Het is nu mogelijk om de kaarten voor het festival en de camping via de online kaartverkoop te bestellen.

Ook hebben we de eerste namen al bekend gemaakt. Niemand minder dan Rowwen Hèze, Davina Michelle, Vinchenzo én Dries Roelvink mogen we als eerste toevoegen aan de line-up. Wat dachten jullie daarvan?! Dit wordt een echte top-editie!

Funpop 2019 is op zaterdag 25 mei en zondag 26 mei.

De kaarten zijn te bestellen door op deze link te klikken!

Gastenboek

Was jij al ooit te gast op Funpop? Wil je wat vragen of wil je iedereen laten weten hoe jij Funpop hebt beleeft? Schrijf het in ons gastenboek!

Laatste bericht:

Door: Lindi
Geschreven op: 2019-03-19 18:20:07

Ernst en bobbie kay grote wens funpop
Ga naar gastenboek >

Funpop TV