6 en 7 juni

2020

Werving

Wil jij vrijwilliger worden op Funpop?... dat kan!

Meehelpen als vrijwilliger op Funpop is niet alleen ontzettend leuk en gezellig, maar ook erg dankbaar en waardevol. De bezoekers met een verstandelijke beperking én hun begeleiders kunnen ontzettend genieten van de hulp en de aandacht die ze krijgen als ze dit geweldige festival bezoeken.

Je kunt meehelpen bij verschillende onderdelen, zoals:

  • Funactiviteiten; hierbij help je de bezoekers mee met bijvoorbeeld knutselen of andere ontspannende activiteiten, of je staat bij de verkoop van allerlei merchandise of bij de snoezeltent.
  • Catwalk; bij het podium de bezoekers enthousiasmeren, maar ook veiligheid in de gaten houden.
  • Opvang; "verloren schaapjes"; daarbij vang je bezoekers op die bijvoorbeeld hun begeleider kwijt zijn geraakt en je helpt hen deze weer te vinden.
  • Logistiek; meehelpen op de parkeerplaats, of helpen om het festivalterrein schoon te houden en bezoekers helpen met het opzetten en afbreken van partytenten e.d.
  • Horeca; meehelpen achter de bar, bij de frituur of in de vrijwilligerstent om iedereen van consumpties te voorzien.
  • Entree en camping; toezien op de toegang tot het festivalterrein en in- en uitloop op de festivalcamping.
  • Infostand en muntenverkoop; eerste aanspreekpunt voor de vrijwilligers en bezoekers met al hun vragen.
  • Enquête; aan bezoekers en vrijwilligers vragen stellen over Funpop. Vaak is dit een taak die naast een andere taak gedaan kan worden.
  • Smincken; al jaren kunnen bezoekers zich laten schmincken tijdens Funpop. Ook via deze weg kun je je aanmelden om als schmincker te helpen op het festival.

Als vrijwilliger draag je bij aan het slagen van een sfeervol festival dat geheel door vrijwilligers wordt georganiseerd, voor een speciale en bijzondere doelgroep.

Doe mee en geef je op! Klik dan hier op de link, je wordt dan doorgestuurd naar het aanmeldformulier. Heb je vragen over het vrijwilligerswerk bij Funpop, neem dan contact op met Ryanne Grootentraast, e-mail: vrijwilligers@funpop.nl. Minimum leeftijd om vrijwilliger te worden is 16 jaar. 

Funpop een feest voor iedereen

Het festival is geweest, maar gelukkig hebben we de foto's nog!

Het festival was fantastisch, we hebben genoten. Tijdens het festival zijn er heel veel foto's gemaakt door onze fotografen, deze foto's zijn terug te vinden in ons fotoalbum. Voor beide dagen is er een fotoalbum aangemaakt . Hier de link naar het fotoalbum voor zaterdag en hier de link naar het fotoalbum van zondag. We hebben nog niet alle foto's ontvangen, dus het kan zijn dat er in de komende dagen nog foto's bij komen.

FUNPOP was weer geweldig!

Vrijdagavond begon het feest en dat ging door tot zondagavond. Het was weer een fantastisch Funpop weekend. We willen alle bezoekers, sponsoren en vrijwilligers bedanken dat jullie er zo'n mooi feest van gemaakt hebben. Volgend jaar start funpop op vrijdagavond 5 juni met de disco. En zaterdag 6 juni en zondag 7 juni weer het geweldige festival. Zet de data alvast in je agenda. Houd ook de komende dagen de website en facebook in de gaten voor foto's en filmpjes van het festival.
Tot volgend jaar op Funpop 2020!

FUNPOP is begonnen!

De vrijdagavond en de zaterdag waren het twee geweldige dagen op Funpop. Wij zijn weer helemaal klaar voor de zondag. Hieronder kun je zien wat voor feest het was op zaterdag, vandaag gaan we er weer een groot feest van maken Feest op Funpop. Weten jullie al dat Funpop volgend jaar op 6 en 7 juni 2020 is. Zet de dagen alvast in je agenda!

 

 

Wij zijn apetrots op onze samenwerking met de dames en heren van NEP. Zij helpen ons met de complete beeldregistratie van Funpop Festival voor FunpopTV. Bijzonder mooi om te zien hoe NEP ons festival heeft omarmt en de samenwerking met het team van Gewoon Doen op rolletjes loopt. Hartelijk dank hiervoor!

De kop is eraf, twee dagen genieten, zonnetje erbij... Top op Funpop!

Het festival is begonnen het is nu al weer een geweldig feest, en het ziet erna uit dat het de gehele dag zo'n feest blijft.

Gisteren was het ook al groot feest op het festival terrein. Onze vrienden van Stiichting Disco 't Trefpunt waren "On-Tour" en maakte er een groot feest van in de tent op he terrein.

 

 

 

 

 

Gastenboek

Was jij al ooit te gast op Funpop? Wil je wat vragen of wil je iedereen laten weten hoe jij Funpop hebt beleeft? Schrijf het in ons gastenboek!

Laatste bericht:

Door: wilma
Geschreven op: 2019-09-13 10:17:21

ik vond het een heel mooie tijd het weekend had erg naar me zin en zal bv marco bosato een keer kunne optreden en brothers on the flour frank boeien
Ga naar gastenboek >

Funpop TV