6 en 7 juni

2020

Informatie sponsors

Funpop rust op twee belangrijke pijlers.

Allereerst zou het niet kunnen bestaan zonder de inzet van zo‘n 500 vrijwilligers. Zij zijn het die ieder jaar weer met veel passie een fantastisch festival neerzetten. Voor hen staat het plezier, het welzijn en de veiligheid van onze bezoekers voorop. Zij zorgen voor een vlekkeloos verloop en dit alles met een wil om ieder jaar weer een stukje beter te zijn dan alle vorige edities.

Daarnaast kan Funpop alleen maar georganiseerd worden dankzij onze begunstigers. Men kan immers nog zo’n fantastisch idee hebben, dat bovendien voorziet in een behoefte en alom als bijzonder sympathiek wordt ervaren en waar vele vrijwilligers ieder jaar weer graag voor klaar staan: al deze elementen ten spijt vereist uitvoering en continuïteit van deze plannen de steun van partijen, die financieel of in natura, in welke mate dan ook garant staan, dat die goede ideeën ook kunnen en blijven worden uitgevoerd. Zonder deze partijen gaat het immers uiteindelijk toch niet lukken.

Draagt u ook bij aan het fundament onder het meest sympathieke festival van Nederland? Wilt u meer informatie over dit unieke openluchtfestival of over de sponsormogelijkheden? Dan hebben we voor u de Funpop Sponsorbrochure, deze vind u door te klikken op deze link. In de brochure vind u informatie over het festival en hoe u zich aan kunt melden als sponsor.

Voor extra informatie kunt u contact opnemen met Roy Custers, door een e-mail te sturen aan: roy@funpop.nl

Funpop een feest voor iedereen

Funpop en het Coronavirus

Beste Funpoppers,

We volgen de berichtgeving vanuit het RIVM en de overheid op de voet en zullen hier ook naar handelen. Ook de recente, aangescherpte regelgeving hebben wij natuurlijk tot ons genomen.

Alles staat in dienst van een gezellig en vooral veilig festival voor onze bezoekers en vrijwilligers. We zijn als organisatie in overleg over wat dit concreet voor Funpop 2020 gaat betekenen. We komen hier uiterlijk medio april op terug. In de tussentijd hopen wij op jullie begrip!

Team Funpop

 

Wil jij de Funpop Poster thuis?

Ook dit jaar is het weer mogelijk de Funpop Poster te bestellen, zodat je deze op een mooie plek op kunt hangen. Bij je thuis, bij je op het werk, in de gezamenlijke ruimte bij jullie op de groep of op een andere plaats waar zoveel mogelijk mensen hem kunnen zien. De poster is te bestellen tot 31 maart en daarna wordt deze naar je opgestuurd. De poster is te bestellen door HIER te klikken en je gegevens achter te laten.

Doe jij mee met Funtalent?

Tijdens Funpop hebben we dertien jaar op rij de Funfactor zangwedstrijd georganiseerd. Nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging. Regelmatig hoorden we van bezoekers dat zij een talent hebben, dat ze ook willen laten zien tijdens Funpop.

Speel jij een instrument, kun je bijvoorbeeld goed goochelen, ben jij acrobaat, vind je dansen leuk… alleen, met je begeleider of met je dansgroep? Het maakt niet uit… iedereen heeft een talent en jij mag dat bij ons laten zien of horen. En lekker zingen mag natuurlijk ook nog steeds.

Wij willen jou de kans geven om jouw talent op Funpop te laten zien op het Funtalentpodium

Wil je meedoen? Stuur dan een filmpje van jezelf of van je clubje naar talent@funpop.nl en geef ook even je naam door. En misschien nodigen wij jou uit voor een optreden bij Funtalent.

Doe mee en… have Fun! 

 

We zijn al weer druk bezig met de voorbereidingen

Hoi, het is een tijdje rustig geweest op de website maar dat betekend niet dat wij stil hebben gezeten. Wij zijn druk bezig geweest met de voorbereidingen. Het zoeken en boeken van de artiesten, het uitwerken van de indeling van het terrein, het bestellen van al het lekkere eten en drinken en nog veel meer leuke dingen. De komende periode zullen we de artiesten bekendmaken en zal de voorverkoop starten. Volg hiervoor onze website en onze Facebook pagina.

Om te kunnen zien hoe het festival vorig jaar was kun je kijken in ons fotoalbum . Of klik hieronder op het flimpje was vorig jaar tijdens het festival is gemaakt.

 

Jij bent er toch ook bij op 6 en 7 juni !

 

Gastenboek

Was jij al ooit te gast op Funpop? Wil je wat vragen of wil je iedereen laten weten hoe jij Funpop hebt beleeft? Schrijf het in ons gastenboek!

Laatste bericht:

Door: Kurt Auer DVM
Geschreven op: 2020-03-31 04:32:17

Unbranded
Ga naar gastenboek >

Funpop TV