25 en 26 mei

2019

Informatie sponsors

Bent u geïnteresseerd geraakt na het bekijken van deze website? Wilt u meer informatie over dit unieke openluchtfestival of over de sponsormogelijkheden? Volg dan het goede voorbeeld van de hiernaast genoemde bedrijven/instellingen/instanties en neem contact op met Roy Custers door een e-mail te sturen aan: info@funpop.nl

Onze tegenprestaties

Briljant

Diamant

Goud

Zilver

Brons

Koper

2x entree Netwerkbijeenkomst FUNdament

X

X

X

X

X

 

6x passe-partout

X

 

 

 

 

 

5x passe-partout

 

X

 

 

 

 

4x passe-partout

 

 

X

 

 

 

3x passe-partout

 

 

 

X

 

 

2x passe-partout

 

 

 

 

X

 

Uw logo op het festivalterrein (groot)

X

X

X

 

 

 

Uw logo op het festivalterrein (klein)

 

 

 

X

 

 

Uw logo in ons programmablad

X

X

X

 

 

 

Uw naam in ons programmablad

X

X

X

X

X

 

Uw logo op onze website

X

X

X

X

 

 

Uw naam op onze website

X

X

X

X

X

X

 

U bent sponsor van Funpop, misschien al jaren, of u overweegt sponsor is worden. Dan is het nuttig te weten, wat sponsoring van Funpop voor u fiscaal betekent.

Sinds jaar en dag sponsort het bedrijfsleven organisaties en instellingen die actief zijn op het gebied van sport en cultuur. Funpop is er een van. En dat is niet zomaar. Funpop is een bijzonder festival speciaal voor mensen met een verstandelijke beperking. Eén keer per jaar kunnen ze in bijzijn van familie, vrienden en bekenden zorgeloos genieten van landelijk bekende topartiesten en allerlei activiteiten op het terrein.

Sinds 2016 is de Stichting Funpop erkend als een Sociaal Belang Behartigende Instelling (SBBI). Dit betekent dat al uw schenkingen en donaties volledig ten goede komen aan het festival; Funpop hoeft als SBBI namelijk geen schenkbelasting te betalen over schenkingen.

Sponsoring betekent voor u dat het bedrag dat u aan Funpop betaalt, in de boekhouding van uw bedrijf of organisatie verdwijnt. Commercieel gezien wilt u de kosten die jaarlijks worden gemaakt, verantwoord zien in het resultaat. Voor sponsoring van Funpop geldt dat alle gesponsorde gelden door uw bedrijf of organisatie voor fiscale aftrek in aanmerking komen.

Funpop een feest voor iedereen

FUNPOP 2019 de voorverkoop is gestart!

23 januari 2019 is de voorverkoop van Funpop 2019 gestart. Het is nu mogelijk om de kaarten voor het festival en de camping via de online kaartverkoop te bestellen.

Ook hebben we de eerste namen al bekend gemaakt. Niemand minder dan Rowwen Hèze, Davina Michelle, Vinchenzo én Dries Roelvink mogen we als eerste toevoegen aan de line-up. Wat dachten jullie daarvan?! Dit wordt een echte top-editie!

Funpop 2019 is op zaterdag 25 mei en zondag 26 mei.

De kaarten zijn te bestellen door op deze link te klikken!

Gastenboek

Was jij al ooit te gast op Funpop? Wil je wat vragen of wil je iedereen laten weten hoe jij Funpop hebt beleeft? Schrijf het in ons gastenboek!

Laatste bericht:

Door: Funpop
Geschreven op: 2019-02-20 13:17:29

Hallo Julie,Ik hoorde dat hier al achteraan gegaan wordt door diegene van onze Facebook. Excuus voor het lange wachten.
Ga naar gastenboek >

Funpop TV