6 en 7 juni

2020

Informatie sponsors

Funpop rust op twee belangrijke pijlers.

Allereerst zou het niet kunnen bestaan zonder de inzet van zo‘n 500 vrijwilligers. Zij zijn het die ieder jaar weer met veel passie een fantastisch festival neerzetten. Voor hen staat het plezier, het welzijn en de veiligheid van onze bezoekers voorop. Zij zorgen voor een vlekkeloos verloop en dit alles met een wil om ieder jaar weer een stukje beter te zijn dan alle vorige edities.

Daarnaast kan Funpop alleen maar georganiseerd worden dankzij onze begunstigers. Men kan immers nog zo’n fantastisch idee hebben, dat bovendien voorziet in een behoefte en alom als bijzonder sympathiek wordt ervaren en waar vele vrijwilligers ieder jaar weer graag voor klaar staan: al deze elementen ten spijt vereist uitvoering en continuïteit van deze plannen de steun van partijen, die financieel of in natura, in welke mate dan ook garant staan, dat die goede ideeën ook kunnen en blijven worden uitgevoerd. Zonder deze partijen gaat het immers uiteindelijk toch niet lukken.

Draagt u ook bij aan het fundament onder het meest sympathieke festival van Nederland?

Bent u geïnteresseerd geraakt na het bekijken van deze website? Wilt u meer informatie over dit unieke openluchtfestival of over de sponsormogelijkheden? Dan hebben we voor u de Funpop Sponsorbrochure, deze vind u door te klikken op deze link. In de brochure vind u informatie over het festival en hoe u zich aan kunt melden als sponsor.

Via deze link vind u het formulier waarmee u zich aan kunt melden als sponsor

Voor extra informatie kunt u contact opnemen met Roy Custers, door een e-mail te sturen aan: roycusters@ziggo.nl

 

U bent sponsor van Funpop, misschien al jaren, of u overweegt sponsor is worden. Dan is het nuttig te weten, wat sponsoring van Funpop voor u fiscaal betekent.

Sinds jaar en dag sponsort het bedrijfsleven organisaties en instellingen die actief zijn op het gebied van sport en cultuur. Funpop is er een van. En dat is niet zomaar. Funpop is een bijzonder festival speciaal voor mensen met een verstandelijke beperking. Eén keer per jaar kunnen ze in bijzijn van familie, vrienden en bekenden zorgeloos genieten van landelijk bekende topartiesten en allerlei activiteiten op het terrein.

Sinds 2016 is de Stichting Funpop erkend als een Sociaal Belang Behartigende Instelling (SBBI). Dit betekent dat al uw schenkingen en donaties volledig ten goede komen aan het festival; Funpop hoeft als SBBI namelijk geen schenkbelasting te betalen over schenkingen.

Sponsoring betekent voor u dat het bedrag dat u aan Funpop betaalt, in de boekhouding van uw bedrijf of organisatie verdwijnt. Commercieel gezien wilt u de kosten die jaarlijks worden gemaakt, verantwoord zien in het resultaat. Voor sponsoring van Funpop geldt dat alle gesponsorde gelden door uw bedrijf of organisatie voor fiscale aftrek in aanmerking komen.

Funpop een feest voor iedereen

Het festival is geweest, maar gelukkig hebben we de foto's nog!

Het festival was fantastisch, we hebben genoten. Tijdens het festival zijn er heel veel foto's gemaakt door onze fotografen, deze foto's zijn terug te vinden in ons fotoalbum. Voor beide dagen is er een fotoalbum aangemaakt . Hier de link naar het fotoalbum voor zaterdag en hier de link naar het fotoalbum van zondag. We hebben nog niet alle foto's ontvangen, dus het kan zijn dat er in de komende dagen nog foto's bij komen.

FUNPOP was weer geweldig!

Vrijdagavond begon het feest en dat ging door tot zondagavond. Het was weer een fantastisch Funpop weekend. We willen alle bezoekers, sponsoren en vrijwilligers bedanken dat jullie er zo'n mooi feest van gemaakt hebben. Volgend jaar start funpop op vrijdagavond 5 juni met de disco. En zaterdag 6 juni en zondag 7 juni weer het geweldige festival. Zet de data alvast in je agenda. Houd ook de komende dagen de website en facebook in de gaten voor foto's en filmpjes van het festival.
Tot volgend jaar op Funpop 2020!

FUNPOP is begonnen!

De vrijdagavond en de zaterdag waren het twee geweldige dagen op Funpop. Wij zijn weer helemaal klaar voor de zondag. Hieronder kun je zien wat voor feest het was op zaterdag, vandaag gaan we er weer een groot feest van maken Feest op Funpop. Weten jullie al dat Funpop volgend jaar op 6 en 7 juni 2020 is. Zet de dagen alvast in je agenda!

 

 

Wij zijn apetrots op onze samenwerking met de dames en heren van NEP. Zij helpen ons met de complete beeldregistratie van Funpop Festival voor FunpopTV. Bijzonder mooi om te zien hoe NEP ons festival heeft omarmt en de samenwerking met het team van Gewoon Doen op rolletjes loopt. Hartelijk dank hiervoor!

De kop is eraf, twee dagen genieten, zonnetje erbij... Top op Funpop!

Het festival is begonnen het is nu al weer een geweldig feest, en het ziet erna uit dat het de gehele dag zo'n feest blijft.

Gisteren was het ook al groot feest op het festival terrein. Onze vrienden van Stiichting Disco 't Trefpunt waren "On-Tour" en maakte er een groot feest van in de tent op he terrein.

 

 

 

 

 

Gastenboek

Was jij al ooit te gast op Funpop? Wil je wat vragen of wil je iedereen laten weten hoe jij Funpop hebt beleeft? Schrijf het in ons gastenboek!

Laatste bericht:

Door: Marieke
Geschreven op: 2019-11-11 21:31:13

HOi Zadetdag Juni 6 Jeroen van Boom Littlie Mix Ali B Ft. Yes -R

Happy Hotdogs Belle Perze J Balvin Pitbull Camila Cabekkllo

Leuken Funpop Jan smit XYP
Ga naar gastenboek >

Funpop TV