25 en 26 mei

2019

Informatie sponsors

Funpop rust op twee belangrijke pijlers.

Allereerst zou het niet kunnen bestaan zonder de inzet van zo‘n 500 vrijwilligers. Zij zijn het die ieder jaar weer met veel passie een fantastisch festival neerzetten. Voor hen staat het plezier, het welzijn en de veiligheid van onze bezoekers voorop. Zij zorgen voor een vlekkeloos verloop en dit alles met een wil om ieder jaar weer een stukje beter te zijn dan alle vorige edities.

Daarnaast kan Funpop alleen maar georganiseerd worden dankzij onze begunstigers. Men kan immers nog zo’n fantastisch idee hebben, dat bovendien voorziet in een behoefte en alom als bijzonder sympathiek wordt ervaren en waar vele vrijwilligers ieder jaar weer graag voor klaar staan: al deze elementen ten spijt vereist uitvoering en continuïteit van deze plannen de steun van partijen, die financieel of in natura, in welke mate dan ook garant staan, dat die goede ideeën ook kunnen en blijven worden uitgevoerd. Zonder deze partijen gaat het immers uiteindelijk toch niet lukken.

Draagt u ook bij aan het fundament onder het meest sympathieke festival van Nederland?

Bent u geïnteresseerd geraakt na het bekijken van deze website? Wilt u meer informatie over dit unieke openluchtfestival of over de sponsormogelijkheden? Dan hebben we voor u de Funpop Sponsorbrochure, deze vind u door te klikken op deze link. In de brochure vind u informatie over het festival en hoe u zich aan kunt melden als sponsor.

Via deze link vind u het formulier waarmee u zich aan kunt melden als sponsor

Voor extra informatie kunt u contact opnemen met Roy Custers, door een e-mail te sturen aan: roycusters@ziggo.nl

 

U bent sponsor van Funpop, misschien al jaren, of u overweegt sponsor is worden. Dan is het nuttig te weten, wat sponsoring van Funpop voor u fiscaal betekent.

Sinds jaar en dag sponsort het bedrijfsleven organisaties en instellingen die actief zijn op het gebied van sport en cultuur. Funpop is er een van. En dat is niet zomaar. Funpop is een bijzonder festival speciaal voor mensen met een verstandelijke beperking. Eén keer per jaar kunnen ze in bijzijn van familie, vrienden en bekenden zorgeloos genieten van landelijk bekende topartiesten en allerlei activiteiten op het terrein.

Sinds 2016 is de Stichting Funpop erkend als een Sociaal Belang Behartigende Instelling (SBBI). Dit betekent dat al uw schenkingen en donaties volledig ten goede komen aan het festival; Funpop hoeft als SBBI namelijk geen schenkbelasting te betalen over schenkingen.

Sponsoring betekent voor u dat het bedrag dat u aan Funpop betaalt, in de boekhouding van uw bedrijf of organisatie verdwijnt. Commercieel gezien wilt u de kosten die jaarlijks worden gemaakt, verantwoord zien in het resultaat. Voor sponsoring van Funpop geldt dat alle gesponsorde gelden door uw bedrijf of organisatie voor fiscale aftrek in aanmerking komen.

Funpop een feest voor iedereen

FUNPOP begint al op 24 mei!

Funpop begint dit jaar niet op 25 mei maar al op vrijdag 24 mei! Onze vrienden van Stichting Disco ’t Trefpunt gaan nl. “on tour” en zullen van 19.00uur tot 22.30uur een spetterende disco avond organiseren bij ons op de Funpop Funbeach. Iedereen vanaf 14+ is hierbij van harte welkom, dus ook onze dan reeds aanwezige campinggasten.

 

FUNPOP 2019 de voorverkoop is gestart!

23 januari 2019 is de voorverkoop van Funpop 2019 gestart. Het is nu mogelijk om de kaarten voor het festival en de camping via de online kaartverkoop te bestellen. Dit wordt een echte top-editie! Funpop 2019 isop zaterdag 25 mei en zondag 26 mei.

De kaarten zijn te bestellen door op deze link te klikken!

 

Funpop bied ook dit jaar weer passend vervoer naar het festival.

Klik hier voor informatie over passend vervoer!

 

Gastenboek

Was jij al ooit te gast op Funpop? Wil je wat vragen of wil je iedereen laten weten hoe jij Funpop hebt beleeft? Schrijf het in ons gastenboek!

Laatste bericht:

Door: Funpop
Geschreven op: 2019-04-11 21:12:22

Hoi Saskia,

De kaartverkoop is in handen van Ticketcrew. Je kun t contact opnemen met Ticketcrew om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Ze zijn via email te benaderen; info@ticketcrew.nl.
Ga naar gastenboek >

Funpop TV