20 en 21 mei

2017

Programma    Zaterdag   Zondag

Zondag 11:35 - 16:15 uur

Funfactor

Richard Yildiz, de winnaar van vorig jaar, vertolkte het nummer 'Bloed, zweet en tranen' van André Hazes. Richard zorgde ervoor dat het hele publiek meezong. En geloof maar dat de kandidaten voor Funfactor 2017 ook bloed, zweet en tranen zullen inzetten om Funfactor 2017 op hun naam te schrijven. Tussen alle andere artiesten van zondag, zullen de Funfactor-kandidaten in blokken van drie hun nummers laten horen. Om 16.15 uur vertelt de voorzitter van de jury, de burgemeester van Horst aan de Maas, Kees van Rooij, wie zich de kampioen van de jubileum-editie van Funfactor 2017 mag noemen. Spannend, maar vooral ook heel erg leuk!

Funpop een feest voor iedereen

 

Funpop biedt passend en betaalbaar vervoer naar het festival

Wij gunnen iedereen een onvergetelijke dag of weekend op Funpop. Daarom bieden we, na de succesvolle  test van afgelopen jaar, vanaf dit jaar iedere bezoeker aan Funpop passend en betaalbaar vervoer aan en dit vanaf iedere woonplaats in Nederland naar het Funpopterrein en 's avonds weer veilig terug. Bent u geïnteresseerd in deze mogelijkheid: ga dan naar de onderstaande link en vul al uw gegevens in. U ziet u meteen wat de kosten per persoon zijn.

Klik hier voor het aanmelden voor passend vervoer

 

Funpop is hét openluchtfestival voor mensen met een verstandelijke beperking, maar ook voor hun familie, vrienden en bekenden. Twee dagen feest met veel muziek en veel fun! In 2017 op zaterdag 20 en zondag 21 mei. Zorg dat je er bij bent!

 

De voorverkoop van de kaarten via de website is gestart, Klik hier voor de link naar de webwinkel!

 

Gastenboek

Was jij al ooit te gast op Funpop? Wil je wat vragen of wil je iedereen laten weten hoe jij Funpop hebt beleeft? Schrijf het in ons gastenboek!

Laatste bericht:

Door: Funpop
Geschreven op: 2017-04-25 21:00:04

Hoi Maurice,

Ik weet niet exact wat de prijzen zijn maar er zijn verschillende leuke dingen te koop voor verschillende prijzen.
Ga naar gastenboek >

Funpop TV