26 en 27 mei

2018

Programma    Zaterdag   Zondag

Zondag 11:35 - 16:15 uur

Funfactor

Richard Yildiz, de winnaar van vorig jaar, vertolkte het nummer 'Bloed, zweet en tranen' van André Hazes. Richard zorgde ervoor dat het hele publiek meezong. En geloof maar dat de kandidaten voor Funfactor 2017 ook bloed, zweet en tranen zullen inzetten om Funfactor 2017 op hun naam te schrijven. Tussen alle andere artiesten van zondag, zullen de Funfactor-kandidaten in blokken van drie hun nummers laten horen. Om 16.15 uur vertelt de voorzitter van de jury, de burgemeester van Horst aan de Maas, Kees van Rooij, wie zich de kampioen van de jubileum-editie van Funfactor 2017 mag noemen. Spannend, maar vooral ook heel erg leuk!

Funpop een feest voor iedereen

Funpop 2017 Aftermovie

Er is een geweldige samenvatting gemaakt van twee dagen feest op Funpop.

 

Foto's van het festival

Tijdens het festival hebben Mary Kouwenhoven en Jos Derks heel veel foto's gemaakt. Deze zijn te vinden in het fotoboek. Klik hier om door te gaan naar het fotoboek.

 

Gastenboek

Was jij al ooit te gast op Funpop? Wil je wat vragen of wil je iedereen laten weten hoe jij Funpop hebt beleeft? Schrijf het in ons gastenboek!

Laatste bericht:

Door: Ronald van nes
Geschreven op: 2017-06-29 20:18:30

We wezen jullie mooi dag we komen dit jaar weer bij jullie luisteren we vonden het dit jaar erg leuk om bij jullie te zijn kunnen jullie even Parma"s op willen sturenT.a.v. Van Nes R.a.j via de e-mail
Ga naar gastenboek >

Funpop TV