26 en 27 mei

2018

Programma    Zaterdag   Zondag

Zaterdag 15.00 - 16.00 uur

Waylon

Eigenzinnig is misschien wel het motto dat past bij deze populaire zanger. Het type ruwe bolster/blanke pit lijkt Waylon op het lijf geschreven. Is het niet als coach bij the Voice, dan is het zeker als muzikant. Hij gaat zijn eigen weg in de muziek, soms een beetje provocerend, maar altijd gebrand om het beste uit zijn muzikale carrière te halen. Hij begon in de country muziek, wat hem met the Common Linnets bijna de zege bij het Eurovisie songfestival opleverde. Tegenwoordig is zijn muzikaal palet veel breder. Het gaat van rock naar soul, en alles wat er tussen zit. Hij wordt omringd door geweldige muzikanten, dus dit wordt een optreden dat je bij zal blijven.

www.waylon.nl

Funpop een feest voor iedereen

Funpop 2017 Aftermovie

Er is een geweldige samenvatting gemaakt van twee dagen feest op Funpop.

 

Foto's van het festival

Tijdens het festival hebben Mary Kouwenhoven en Jos Derks heel veel foto's gemaakt. Deze zijn te vinden in het fotoboek. Klik hier om door te gaan naar het fotoboek.

 

Gastenboek

Was jij al ooit te gast op Funpop? Wil je wat vragen of wil je iedereen laten weten hoe jij Funpop hebt beleeft? Schrijf het in ons gastenboek!

Laatste bericht:

Door: Ronald van nes
Geschreven op: 2017-06-29 20:18:30

We wezen jullie mooi dag we komen dit jaar weer bij jullie luisteren we vonden het dit jaar erg leuk om bij jullie te zijn kunnen jullie even Parma"s op willen sturenT.a.v. Van Nes R.a.j via de e-mail
Ga naar gastenboek >

Funpop TV