26 en 27 mei

2018

Programma    Zaterdag   Zondag

Zaterdag 14.00 - 14.30 uur

Frans Duijts

Deze Brabantse zanger begon zijn carrière als André Hazes-imitator, maar na zijn eerste hitsingle, Je denkt dat je alles mag van mij, ging hij verder met eigen nummers. Menig hit volgde en dat bracht hem veel succes. Hij stond al enige keren op ons Funpop-podium en met zijn hartverwarmende optredens is hij een van de favorieten van ons publiek. Hij is actief op veel gebieden en gaat zeker hoge ogen gooien met zijn nieuwste plaat : Waarom zou ’t drinken een zonde zijn? En als feestvierende Limburgers zeggen we : ja, waarom eigenlijk?

www.fransduijts.nl

Funpop een feest voor iedereen

Funpop 2017 Aftermovie

Er is een geweldige samenvatting gemaakt van twee dagen feest op Funpop.

 

Foto's van het festival

Tijdens het festival hebben Mary Kouwenhoven en Jos Derks heel veel foto's gemaakt. Deze zijn te vinden in het fotoboek. Klik hier om door te gaan naar het fotoboek.

 

Gastenboek

Was jij al ooit te gast op Funpop? Wil je wat vragen of wil je iedereen laten weten hoe jij Funpop hebt beleeft? Schrijf het in ons gastenboek!

Laatste bericht:

Door: Ronald van nes
Geschreven op: 2017-06-29 20:18:30

We wezen jullie mooi dag we komen dit jaar weer bij jullie luisteren we vonden het dit jaar erg leuk om bij jullie te zijn kunnen jullie even Parma"s op willen sturenT.a.v. Van Nes R.a.j via de e-mail
Ga naar gastenboek >

Funpop TV