20 en 21 mei

2017

Programma    Zaterdag   Zondag

Zaterdag 14.00 - 14.30 uur

Frans Duijts

Deze Brabantse zanger begon zijn carrière als André Hazes-imitator, maar na zijn eerste hitsingle, Je denkt dat je alles mag van mij, ging hij verder met eigen nummers. Menig hit volgde en dat bracht hem veel succes. Hij stond al enige keren op ons Funpop-podium en met zijn hartverwarmende optredens is hij een van de favorieten van ons publiek. Hij is actief op veel gebieden en gaat zeker hoge ogen gooien met zijn nieuwste plaat : Waarom zou ’t drinken een zonde zijn? En als feestvierende Limburgers zeggen we : ja, waarom eigenlijk?

www.fransduijts.nl

Funpop een feest voor iedereen

 

Funpop biedt passend en betaalbaar vervoer naar het festival

Wij gunnen iedereen een onvergetelijke dag of weekend op Funpop. Daarom bieden we, na de succesvolle  test van afgelopen jaar, vanaf dit jaar iedere bezoeker aan Funpop passend en betaalbaar vervoer aan en dit vanaf iedere woonplaats in Nederland naar het Funpopterrein en 's avonds weer veilig terug. Bent u geïnteresseerd in deze mogelijkheid: ga dan naar de onderstaande link en vul al uw gegevens in. U ziet u meteen wat de kosten per persoon zijn.

Klik hier voor het aanmelden voor passend vervoer

 

Funpop is hét openluchtfestival voor mensen met een verstandelijke beperking, maar ook voor hun familie, vrienden en bekenden. Twee dagen feest met veel muziek en veel fun! In 2017 op zaterdag 20 en zondag 21 mei. Zorg dat je er bij bent!

 

De voorverkoop van de kaarten via de website is gestart, Klik hier voor de link naar de webwinkel!

 

Gastenboek

Was jij al ooit te gast op Funpop? Wil je wat vragen of wil je iedereen laten weten hoe jij Funpop hebt beleeft? Schrijf het in ons gastenboek!

Laatste bericht:

Door: Funpop
Geschreven op: 2017-04-25 21:00:04

Hoi Maurice,

Ik weet niet exact wat de prijzen zijn maar er zijn verschillende leuke dingen te koop voor verschillende prijzen.
Ga naar gastenboek >

Funpop TV