25 en 26 mei

2019

Programma    Zaterdag   Zondag

Zondag 14:15 - 14:45 uur

Vinchenzo

Dat zijn leven compleet veranderd is sinds The voice of Holland, moge duidelijk zijn. Vinchenzo is pas 19 jaar, maar heeft serieuze plannen met zijn carrière. Hij is tegelijk bescheiden en ambitieus: een échte popster wil hij worden. En gezien wat hij sinds de finale van vorig jaar al heeft bereikt, zou dat hem nog weleens kunnen gaan lukken ook.

Zo’n anderhalf jaar geleden werd hij derde in de finale van The voice of Holland. “Dat ging beter dan verwacht”, zegt Vinchenzo met gevoel voor understatement; zijn enige hoop toen hij het programma in ging was dat hij erna misschien eigen liedjes zou kunnen maken ‘en af en toe optreden’. Ruim een jaar later heeft hij vier hits, een gouden plaat en meerdere awards op zijn naam. Zijn eerste concert in april was binnen tien minuten uitverkocht en zijn clubtour is gestart.

Met zijn nieuwste single Headphone ging het weer hard: ook die werd meteen opgepakt door de radio en bij Radio 538 zelfs met 94% ‘gemaakt’. Ook 100%NL draaide de single veelvuldig en zo werd het nummer binnen een dag maar liefst 50.000 keer gestreamd. Daarnaast is Headphone het eerste voorbeeld van de nieuwe, volwassenere richting die Vinchenzo is ingeslagen.

Net als in Paradiso betreedt hij ook tijdens zijn clubtour - in zalen als Tivoli Vredenburg, Effenaar en Patronaat - het podium met zijn eigen band.

Gevraagd naar zijn ambities, is Vinchenzo bescheiden maar beslist. Alles is voor hem meegenomen, maar als je diep in zijn hart kijkt, wil hij toch ook de grootste artiest worden. Met invloeden als Michael Jackson, Bruno Mars, Justin Timberlake en Chris Brown is het geen wonder dat ook hij een triple threat wil zijn: zingen, dansen én songs schrijven, dat is het plan. “Een complete act met toegankelijke muziek, goede zang en ook dans, dát wil ik naar Nederland brengen,” aldus Vinchenzo.

Nou dat komt dan goed uit, want wij staan hem met smacht op te wachten tijdens de zondag van Funpop 2019. Dat wordt smullen!

Funpop een feest voor iedereen

FUNPOP 2019 de voorverkoop is gestart!

23 januari 2019 is de voorverkoop van Funpop 2019 gestart. Het is nu mogelijk om de kaarten voor het festival en de camping via de online kaartverkoop te bestellen.

Ook hebben we de eerste namen al bekend gemaakt. Niemand minder dan Rowwen Hèze, Davina Michelle, Vinchenzo én Dries Roelvink mogen we als eerste toevoegen aan de line-up. Wat dachten jullie daarvan?! Dit wordt een echte top-editie!

Funpop 2019 is op zaterdag 25 mei en zondag 26 mei.

De kaarten zijn te bestellen door op deze link te klikken!

Gastenboek

Was jij al ooit te gast op Funpop? Wil je wat vragen of wil je iedereen laten weten hoe jij Funpop hebt beleeft? Schrijf het in ons gastenboek!

Laatste bericht:

Door: Funpop
Geschreven op: 2019-02-20 13:17:29

Hallo Julie,Ik hoorde dat hier al achteraan gegaan wordt door diegene van onze Facebook. Excuus voor het lange wachten.
Ga naar gastenboek >

Funpop TV