25 en 26 mei

2019

Programma    Zaterdag   Zondag

Zondag 13:45 - 14:30 uur

The Originals

The Originals spelen alles, ja echt alles op verzoek. Vraag je favoriete liedje aan en deze gasten zullen het direct voor je uitvoeren. Met hun onovertroffen show verovert de band het publiek op elk festival en waarom niet op Funpop? Ze waren al te zien en horen op bijvoorbeeld Vrienden van Amstel Live en hun maandelijkse show case in de Coen & Sander show op Radio 538. Hun aanstekelijke enthousiasme, de instrumentale acrobatiek, het opvallend decor en natuurlijk hun stralend roze pakken, zorgen voor 100 % interactief muzikaal spektakel. 

www.theoriginalsmusic.nl

 

Funpop een feest voor iedereen

Het was weer TOP op FUNPOP!

Het was dit jaar weer een geweldig festival, wij als organisatie hebben genoten. En aan de vele lachende gezitten die we zagen gaan we ervan uit dat de bezoekers ook weer een geweldig festival hebben gehad.

Om nog na te kunnen genieten van het festival hebben we de FOTO'S VAN ZATERDAG en de FOTO'S VAN ZONDAG in ons fotoboek geplaatst. Bekijk ze allemaal, het zijn erg mooie foto's.

 


De foto's zijn gemaakt door het Funpop Fototeam, van links naar rechts, Willem Janssen, Carla Steegs, Jos Derks en Mary Kouwenhoven en zittend Sten Jetten.

 

Bij het opruimen van het festivalterrein zijn we nog verschillende voorwerpen tegengekomen. Mocht je iets verloren zijn op het terrein tijdens het Funpop Festival. Stuur dan een mailtje naar info@funpop.nl . Beschrijf in dat mailtje heeft duidelijk wat je verloren bent en geeft ook je naam, e-mail adres en telefoonnummer door. Dan kunnen wij contact met je opnemen en kijken of we je spullen gevonden hebben.

Wij zijn nu nog even na aan het genieten van het festival, maar na de vakantie periode beginnen we weer met de voorbereidingen voor Funpop 2019. Dat zal zijn op zaterdag 25 mei en zondag 26 mei.

Gastenboek

Was jij al ooit te gast op Funpop? Wil je wat vragen of wil je iedereen laten weten hoe jij Funpop hebt beleeft? Schrijf het in ons gastenboek!

Laatste bericht:

Door: Arvind bhai
Geschreven op: 2018-09-01 15:02:56

Arvind
Ga naar gastenboek >

Funpop TV