25 en 26 mei

2019

Programma    Zaterdag   Zondag

Zaterdag 16:00 - 16:30 uur

Wolter Kroes

Deze zanger hoeft al bijna geen introductie meer. Hij begon in 1995 en twee jaren later brak hij helemaal door met “Ik heb de hele nacht liggen dromen”. Daarna is Wolter niet weggeweest van de buis en van de hitlijsten. Zo trad hij op tijdens de begrafenis van André Hazes en bij de beste Zangers van Nederland. Ook bleven de hits komen, waarbij vooral "Viva Hollandia" een niet te missen knaller bij voetbalwedstrijden en carnavalsactiviteiten is. Verder is deze sympathieke zanger ambassadeur bij verschillende goede doelen. Dus reden genoeg om Wolter weer uit te nodigen voor deze editie van Funpop!

www.wolterkroes.nl

 

Funpop een feest voor iedereen

Het was weer TOP op FUNPOP!

Het was dit jaar weer een geweldig festival, wij als organisatie hebben genoten. En aan de vele lachende gezitten die we zagen gaan we ervan uit dat de bezoekers ook weer een geweldig festival hebben gehad.

Om nog na te kunnen genieten van het festival hebben we de FOTO'S VAN ZATERDAG en de FOTO'S VAN ZONDAG in ons fotoboek geplaatst. Bekijk ze allemaal, het zijn erg mooie foto's.

 


De foto's zijn gemaakt door het Funpop Fototeam, van links naar rechts, Willem Janssen, Carla Steegs, Jos Derks en Mary Kouwenhoven en zittend Sten Jetten.

 

Bij het opruimen van het festivalterrein zijn we nog verschillende voorwerpen tegengekomen. Mocht je iets verloren zijn op het terrein tijdens het Funpop Festival. Stuur dan een mailtje naar info@funpop.nl . Beschrijf in dat mailtje heeft duidelijk wat je verloren bent en geeft ook je naam, e-mail adres en telefoonnummer door. Dan kunnen wij contact met je opnemen en kijken of we je spullen gevonden hebben.

Wij zijn nu nog even na aan het genieten van het festival, maar na de vakantie periode beginnen we weer met de voorbereidingen voor Funpop 2019. Dat zal zijn op zaterdag 25 mei en zondag 26 mei.

Gastenboek

Was jij al ooit te gast op Funpop? Wil je wat vragen of wil je iedereen laten weten hoe jij Funpop hebt beleeft? Schrijf het in ons gastenboek!

Laatste bericht:

Door: Arvind bhai
Geschreven op: 2018-09-01 15:02:56

Arvind
Ga naar gastenboek >

Funpop TV