26 en 27 mei

2018

Programma    Zaterdag   Zondag

Zondag 12:15 - 12:45 uur

Tino Martin

Zijn loopbaan begint in 2013 met het nummer ‘Doe wat je wil’. Een jaar later heeft hij veel succes met drie singles in de hitlijsten. Daarna gaat het snel met Tino. Zijn eerste album “Jij liet mij vallen” komt uit en wint begin 2016 een Edison. Hij is dan al met 400 optredens per jaar de meest geboekte artiest van Nederland. Zijn schare fans groeit gestaag, want in 2017 verkoopt hij de Ziggo Dome uit. Iets wat hij in januari van dit jaar herhaalt. Tel daar ook nu een geweldig optreden op Funpop bij, dan kan Tino’s jaar al niet meer kapot!

www.tinomartin.com

 

Funpop een feest voor iedereen

Wil je een poster van Funpop!

Vanaf dit jaar is het mogelijk om de posters te bestellen. Voorheen stuurden we posters naar een bij ons bekend adressenbestand, dat gaan we niet meer doen.
Nu kun je een poster aanvragen.

Het is mogelijk om tot 31 maart het formulier op onze site in te vullen, daarna worden de posters gedrukt en opgestuurd.
http://www.funpop.nl/extra/aanvraag-funpop-poster

 

De voorverkoop is gestart!

Het is mogelijk om kaarten te kopen via de website. 

 

Klik hier om naar de online kaartverkoop te gaan.

 

Er zijn al heel wat namen van het programma bekend.

We zullen de komende tijd nog meer namen bekend maken, blijf ons volgen via de website, facebook en instagram.

 

Gastenboek

Was jij al ooit te gast op Funpop? Wil je wat vragen of wil je iedereen laten weten hoe jij Funpop hebt beleeft? Schrijf het in ons gastenboek!

Laatste bericht:

Door: Samantha van vugt
Geschreven op: 2018-03-15 22:02:55

Hallo

Willen jullie alstublieft vertellen wie er nog meer komen het duurt erg lang voordat het bekend word gemaakt ik vind het heel spannend wie het zijn groetjes van samantha
Ga naar gastenboek >

Funpop TV