26 en 27 mei

2018

Programma    Zaterdag   Zondag

Zondag 13:45 - 14:30 uur

The Originals

The Originals spelen alles, ja echt alles op verzoek. Vraag je favoriete liedje aan en deze gasten zullen het direct voor je uitvoeren. Met hun onovertroffen show verovert de band het publiek op elk festival en waarom niet op Funpop? Ze waren al te zien en horen op bijvoorbeeld Vrienden van Amstel Live en hun maandelijkse show case in de Coen & Sander show op Radio 538. Hun aanstekelijke enthousiasme, de instrumentale acrobatiek, het opvallend decor en natuurlijk hun stralend roze pakken, zorgen voor 100 % interactief muzikaal spektakel. 

www.theoriginalsmusic.nl

 

Funpop een feest voor iedereen

Wil je een poster van Funpop!

Vanaf dit jaar is het mogelijk om de posters te bestellen. Voorheen stuurden we posters naar een bij ons bekend adressenbestand, dat gaan we niet meer doen.
Nu kun je een poster aanvragen.

Het is mogelijk om tot 31 maart het formulier op onze site in te vullen, daarna worden de posters gedrukt en opgestuurd.
http://www.funpop.nl/extra/aanvraag-funpop-poster

 

De voorverkoop is gestart!

Het is mogelijk om kaarten te kopen via de website. 

 

Klik hier om naar de online kaartverkoop te gaan.

 

Er zijn al heel wat namen van het programma bekend.

We zullen de komende tijd nog meer namen bekend maken, blijf ons volgen via de website, facebook en instagram.

 

Gastenboek

Was jij al ooit te gast op Funpop? Wil je wat vragen of wil je iedereen laten weten hoe jij Funpop hebt beleeft? Schrijf het in ons gastenboek!

Laatste bericht:

Door: Samantha van vugt
Geschreven op: 2018-03-15 22:02:55

Hallo

Willen jullie alstublieft vertellen wie er nog meer komen het duurt erg lang voordat het bekend word gemaakt ik vind het heel spannend wie het zijn groetjes van samantha
Ga naar gastenboek >

Funpop TV