26 en 27 mei

2018

Programma    Zaterdag   Zondag

Zaterdag 16:00 - 16:30 uur

Wolter Kroes

Deze zanger hoeft al bijna geen introductie meer. Hij begon in 1995 en twee jaren later brak hij helemaal door met “Ik heb de hele nacht liggen dromen”. Daarna is Wolter niet weggeweest van de buis en van de hitlijsten. Zo trad hij op tijdens de begrafenis van André Hazes en bij de beste Zangers van Nederland. Ook bleven de hits komen, waarbij vooral "Viva Hollandia" een niet te missen knaller bij voetbalwedstrijden en carnavalsactiviteiten is. Verder is deze sympathieke zanger ambassadeur bij verschillende goede doelen. Dus reden genoeg om Wolter weer uit te nodigen voor deze editie van Funpop!

www.wolterkroes.nl

 

Funpop een feest voor iedereen

Wil je een poster van Funpop!

Vanaf dit jaar is het mogelijk om de posters te bestellen. Voorheen stuurden we posters naar een bij ons bekend adressenbestand, dat gaan we niet meer doen.
Nu kun je een poster aanvragen.

Het is mogelijk om tot 31 maart het formulier op onze site in te vullen, daarna worden de posters gedrukt en opgestuurd.
http://www.funpop.nl/extra/aanvraag-funpop-poster

 

De voorverkoop is gestart!

Het is mogelijk om kaarten te kopen via de website. 

 

Klik hier om naar de online kaartverkoop te gaan.

 

Er zijn al heel wat namen van het programma bekend.

We zullen de komende tijd nog meer namen bekend maken, blijf ons volgen via de website, facebook en instagram.

 

Gastenboek

Was jij al ooit te gast op Funpop? Wil je wat vragen of wil je iedereen laten weten hoe jij Funpop hebt beleeft? Schrijf het in ons gastenboek!

Laatste bericht:

Door: Samantha van vugt
Geschreven op: 2018-03-15 22:02:55

Hallo

Willen jullie alstublieft vertellen wie er nog meer komen het duurt erg lang voordat het bekend word gemaakt ik vind het heel spannend wie het zijn groetjes van samantha
Ga naar gastenboek >

Funpop TV