26 en 27 mei

2018

Programma    Zaterdag   Zondag

Zaterdag 11:00 - 11:30 uur

Nienke

Nienke Wijnhoven werd door een collega uit coverband Kees waar zij in zingt, opgegeven om mee te doen aan The Voice of Holland 2018. Tussen het zingen door, stond Nienke afgelopen jaar voor de klas als onderwijsassistente. Om de lessen wat gezelliger te maken, pakte ze regelmatig haar gitaar erbij. Het liefst zou Nienke in de toekomst iets willen doen met haar twee grote passies: muziek maken en met kinderen werken. Als finaliste (3e plek) heeft ze de harten van vele muziekliefhebbers veroverd! En Funpop-zaterdag staat onze 'Hôrsterse' Nienke met een live-band bij ons op het podium! Top op Funpop!

Funpop een feest voor iedereen

Wil je een poster van Funpop!

Vanaf dit jaar is het mogelijk om de posters te bestellen. Voorheen stuurden we posters naar een bij ons bekend adressenbestand, dat gaan we niet meer doen.
Nu kun je een poster aanvragen.

Het is mogelijk om tot 31 maart het formulier op onze site in te vullen, daarna worden de posters gedrukt en opgestuurd.
http://www.funpop.nl/extra/aanvraag-funpop-poster

 

De voorverkoop is gestart!

Het is mogelijk om kaarten te kopen via de website. 

 

Klik hier om naar de online kaartverkoop te gaan.

 

Er zijn al heel wat namen van het programma bekend.

We zullen de komende tijd nog meer namen bekend maken, blijf ons volgen via de website, facebook en instagram.

 

Gastenboek

Was jij al ooit te gast op Funpop? Wil je wat vragen of wil je iedereen laten weten hoe jij Funpop hebt beleeft? Schrijf het in ons gastenboek!

Laatste bericht:

Door: Samantha van vugt
Geschreven op: 2018-03-15 22:02:55

Hallo

Willen jullie alstublieft vertellen wie er nog meer komen het duurt erg lang voordat het bekend word gemaakt ik vind het heel spannend wie het zijn groetjes van samantha
Ga naar gastenboek >

Funpop TV