26 en 27 mei

2018

Programma    Zaterdag   Zondag

Zaterdag 11:50 - 12:20 uur

Maan

Wat goed is komt snel, is een gezegde dat zeker geldt voor Maan. Deze talentvolle zangeres, winnares van the Voice 2017, heeft nu al een plaats veroverd in muzikaal Nederland. Al enkele hits op haar naam en bijvoorbeeld al te gast bij de televisieprogramma’s Dance,Dance,Dance en Beste Zangers. Bij dit laatste TV-optreden maakte ze al een verpletterende indruk. Verder trad ze ook op tijdens het Knoop-Gala en liet ze zien wat ze live in haar mars heeft. Het staat nu al vast, Maan gaat een glansrijke carrière tegemoet. 

www.maanofficial.nl
 

Funpop een feest voor iedereen

Wil je een poster van Funpop!

Vanaf dit jaar is het mogelijk om de posters te bestellen. Voorheen stuurden we posters naar een bij ons bekend adressenbestand, dat gaan we niet meer doen.
Nu kun je een poster aanvragen.

Het is mogelijk om tot 31 maart het formulier op onze site in te vullen, daarna worden de posters gedrukt en opgestuurd.
http://www.funpop.nl/extra/aanvraag-funpop-poster

 

De voorverkoop is gestart!

Het is mogelijk om kaarten te kopen via de website. 

 

Klik hier om naar de online kaartverkoop te gaan.

 

Er zijn al heel wat namen van het programma bekend.

We zullen de komende tijd nog meer namen bekend maken, blijf ons volgen via de website, facebook en instagram.

 

Gastenboek

Was jij al ooit te gast op Funpop? Wil je wat vragen of wil je iedereen laten weten hoe jij Funpop hebt beleeft? Schrijf het in ons gastenboek!

Laatste bericht:

Door: Samantha van vugt
Geschreven op: 2018-03-15 22:02:55

Hallo

Willen jullie alstublieft vertellen wie er nog meer komen het duurt erg lang voordat het bekend word gemaakt ik vind het heel spannend wie het zijn groetjes van samantha
Ga naar gastenboek >

Funpop TV