28, 29 en 30 mei

2021

08-03-2017

Funpop biedt passend en betaalbaar vervoer naar het festival

Wij gunnen iedereen een onvergetelijke dag of weekend op Funpop. Daarom bieden we, na de succesvolle  test van afgelopen jaar, vanaf dit jaar iedere bezoeker aan Funpop passend en betaalbaar vervoer aan en dit vanaf iedere woonplaats in Nederland naar het Funpopterrein en 's avonds weer veilig terug. Bent u geïnteresseerd in deze mogelijkheid: ga dan naar de onderstaande link en vul al uw gegevens in. U ziet u meteen wat de kosten per persoon zijn.

Klik hier voor het aanmelden voor passend vervoer

Speciale aanbieding 
Mocht u vervoer voor 40 of meer personen vanaf één locatie willen boeken, dan maken wij hiervoor graag een speciale aanbieding. Stuur in dat geval een mail met uw al uw gegevens, het aantal bezoekers dat met de bus meegaat, hoeveel ervan tijdens het vervoer in een rolstoel zit, de afhaallocatie naar: vervoer@funpop.nl.

Ook tijdens het vervoer in een rolstoel?
Voor onze gasten, die ook tijdens het vervoer in een rolstoel zitten, geldt geen afwijkend tarief. Geef bij de aanmelding altijd aan hoeveel van de gasten, die u aanmeldt ook tijdens het vervoer in hun rolstoel blijven zitten, zodat we dan een speciale rolstoelbus met voldoende capaciteit kunnen inzetten.

Betalen van het vervoer
Betaling van het vervoer gebeurt in principe in de bus en wel meteen bij aankomst op het Funpopterrein. Mocht u echter de voorkeur voor betaling per bank hebben, geef dat dan aan in het vak "Opmerkingen" 

Hoe gaat het verder?
Op basis van alle aanmeldingen zal een planning worden gemaakt hoe laat de bus op welke locatie zal vertrekken en 's avonds weer terug zal zijn. Zodra deze bekend is, zal deze aan u via het opgegeven e-mailadres worden gecommuniceerd.

Opgeven mobiele nummer contactpersoon tijdens bezoekdag
Samen met onze busmaatschappij zullen we er alles aan doen dat het vervoer naar Funpop en 's avonds weer terug vlekkeloos, ontspannen en zonder vertraging verloopt. Maar toch kan er natuurlijk altijd iets gebeuren. Wij willen u dan zo snel mogelijk kunnen informeren. Wij verzoeken u daarom vriendelijk doch dringend om bij het boeken van het vervoer niet te vergeten om de naam en het mobiele nummer door te geven van de persoon, die op de festivaldag zelf als contactpersoon geldt (en liefst zelf ook deel uitmaakt van het te vervoeren gezelschap). 

Nog vragen?
Heeft u omtrent het vervoer nog verdere vragen, stuur die dan naar: vervoer@funpop.nl 
U krijgt zo snel mogelijk een reactie.