25 en 26 mei

2019

Passend Vervoer

Funpop biedt passend en betaalbaar vervoer naar het festival

Wij gunnen iedereen een onvergetelijke dag of weekend op Funpop. Daarom bieden we iedere bezoeker aan Funpop passend en betaalbaar vervoer aan. In tegenstelling tot vorige jaren is er wel iets veranderd.

  1. Ben je met minder dan 10 deelnemers (of voor Limburg: met minder dan 5 deelnemers):
    Vanaf dit jaar bieden we dan alleen nog maar vervoer aan vanaf een van de volgende opstapplaatsen:

Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Bosch, Den Haag, Dordrecht, Eindhoven, Heerlen, Leiden, Nijmegen, Roermond, Roosendaal, Rotterdam, Sittard, Tilburg, Utrecht, Venlo, Venray, Zoetermeer, Zwolle.

Van hieruit brengen we je ‘s morgens naar het Funpopterrein en 's avonds weer veilig terug. Aanmelden voor vervoer gaat door op de link te klikken en alle relevante gegevens in te vullen. De boeking is definitief nadat het relevante bedrag aan ons is overgemaakt.

Klik hier om je aan te melden voor vervoer op zaterdag

Klik hier om je aan te melden voor vervoer op zondag

Klik hier om je aan te melden voor vervoer op zaterdag heen en op zondag terug

  1. Ben je echter met minimaal 10 deelnemers (of in de provincie Limburg: met minimaal 5): dan halen we jullie, net zoals voorheen gewoon thuis op. Stuur in dat geval een e-mail met uw al je gegevens, de ophaaldag het aantal bezoekers dat met de bus meegaat, hoeveel bezoekers tijdens het vervoer in een rolstoel zitten, de gewenst afhaallocatie, de naam, het emailadres en mobiele nummer van de contactpersoon naar: vervoer@funpop.nl. Wij nemen dan zsm contact met jullie op.
  1. Ben je met 35 of meer personen vanaf één locatie dan halen we jullie niet alleen thuis op maar maken wij hiervoor bovendien een speciaal ttarief. Ook nu geldt: stuur een email met uw al je gegevens, de ophaaldag het aantal bezoekers dat met de bus meegaat, hoeveel bezoekers tijdens het vervoer in een rolstoel zitten, de gewenst afhaallocatie, de naam, het emailadres en mobiele nummer van de contactpersoon naar: vervoer@funpop.nl. Wij nemen dan zsm contact met jullie op.

Ook tijdens het vervoer in een rolstoel?
Voor onze gasten, die ook tijdens het vervoer in een rolstoel zitten, geldt geen afwijkend tarief. Geef bij de aanmelding altijd aan hoeveel van de gasten, die je aanmeldt ook tijdens het vervoer in hun rolstoel blijven zitten, zodat we dan een speciale rolstoelbus met voldoende capaciteit kunnen inzetten.

Betalen van het vervoer
Let op: betaling van het vervoer gebeurt dus niet meer in de bus maar vooraf bij de boeking van het vervoer. Pas na betaling is de boeking definitief.

Hoe gaat het verder?
Op basis van alle aanmeldingen zal een planning worden gemaakt hoe laat de bus op welke locatie zal vertrekken en 's avonds weer terug zal zijn. Zodra de planning bekend is, zal deze via het opgegeven e-mailadres worden gecommuniceerd.

Opgeven mobiele nummer contactpersoon tijdens bezoekdag
Samen met onze busmaatschappij zullen we er alles aan doen om het vervoer naar Funpop en 's avonds retour vlekkeloos, ontspannen en zonder vertraging verloopt. Maar toch kan er natuurlijk altijd iets gebeuren. Wij willen je dan zo snel mogelijk kunnen informeren. Wij verzoeken je daarom vriendelijk doch dringend om bij het boeken van het vervoer niet te vergeten om de naam en het mobiele nummer door te geven van de persoon, die op de festivaldag zelf als contactpersoon geldt (en liefst zelf ook deel uitmaakt van het te vervoeren gezelschap). 

Heb je inmiddels zelf een bus geboekt en nog ruimte voor andere Funpopgangers.
In het kader van “ hoe meer zielen des te meer vreugd” vragen wij groepen, die zelf al voor busvervoer hebben gezorgd echter nog ruimte in vrij hebben en deze aan andere Funpopgangers op de route zouden willen aanbieden, om zich bij ons te melden. Wij kijken dan of we eventueel kunnen bemiddelen tussen de hen en passende opties..

Nog vragen?
Heb je omtrent het vervoer nog verdere vragen, stuur deze dan naar: vervoer@funpop.nl 
Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.

Funpop een feest voor iedereen

FUNPOP begint al op 24 mei!

Funpop begint dit jaar niet op 25 mei maar al op vrijdag 24 mei! Onze vrienden van Stichting Disco ’t Trefpunt gaan nl. “on tour” en zullen van 19.00uur tot 22.30uur een spetterende disco avond organiseren bij ons op de Funpop Funbeach. Iedereen vanaf 14+ is hierbij van harte welkom, dus ook onze dan reeds aanwezige campinggasten.

 

FUNPOP 2019 de voorverkoop is gestart!

23 januari 2019 is de voorverkoop van Funpop 2019 gestart. Het is nu mogelijk om de kaarten voor het festival en de camping via de online kaartverkoop te bestellen. Dit wordt een echte top-editie! Funpop 2019 isop zaterdag 25 mei en zondag 26 mei.

De kaarten zijn te bestellen door op deze link te klikken!

 

Funpop bied ook dit jaar weer passend vervoer naar het festival.

Klik hier voor informatie over passend vervoer!

 

Gastenboek

Was jij al ooit te gast op Funpop? Wil je wat vragen of wil je iedereen laten weten hoe jij Funpop hebt beleeft? Schrijf het in ons gastenboek!

Laatste bericht:

Door: Funpop
Geschreven op: 2019-04-11 21:12:22

Hoi Saskia,

De kaartverkoop is in handen van Ticketcrew. Je kun t contact opnemen met Ticketcrew om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Ze zijn via email te benaderen; info@ticketcrew.nl.
Ga naar gastenboek >

Funpop TV