26 en 27 mei

2018

Online Kaartverkoop

De online kaartverkoop is gestart.

Funpop heeft een webshop voor de kaartverkoop. Via deze webshop is het mogelijk om kaarten voor het festival te kopen. Deze kaarten kun je direct via deze webshop betalen en uitprinten. Ieder kaartje heeft een unieke barcode die 1 persoon toegang geeft tot het festival. Het is dus niet mogelijk om de toegangskaarten te kopieren. Het afrekenen van de entreekaarten kan eenvoudig via iDeal of via eigen overboeking. Je ontvangt na betaling de tickets op het opgegeven emailadres. 

Let er dus goed op dat het emailadres juist wordt ingevuld! 

Mocht het om welke reden dan ook niet lukken om de kaarten online te bestellen, dan kun je het beste je probleem even mailen naar support@veiligreserveren.nl. Zij kunnen je helpen met vragen en/of opmerkingen.

Klik hier voor toegang tot de webwinkel

Deze kaarten zijn te bestellen via de webwinkel

  • Dagkaart (€ 25,00)
  • Passepartout (zaterdag en zondag) (€ 45,00)
  • Camping, per overnachting (€ 12,50)
  • BBQ, zaterdag na het festival (€ 12,50)

Betalen kan via iDeal of via overboeking

De kaartverkoop is in handen van Veiligreserveren.

Funpop biedt passend en betaalbaar vervoer naar het festival

Wij gunnen iedereen een onvergetelijke dag of weekend op Funpop. Daarom bieden we iedere bezoeker aan Funpop passend en betaalbaar vervoer aan en dit vanaf iedere woonplaats in Nederland naar het Funpopterrein en 's avonds weer veilig terug. Bent je geïnteresseerd in deze mogelijkheid?, ga dan naar de onderstaande link en vul al je gegevens in. Je ziet u meteen wat de kosten per persoon zijn.

Klik hier voor het aanmelden voor passend vervoer

Speciale aanbieding 
Mocht je vervoer voor 35 of meer personen vanaf één locatie willen boeken, dan maken wij hiervoor graag een speciale aanbieding. Stuur in dat geval een mail met uw al je gegevens, het aantal bezoekers dat met de bus meegaat, hoeveel bezoekers tijdens het vervoer in een rolstoel zitten en de afhaallocatie naar: vervoer@funpop.nl.

Ook tijdens het vervoer in een rolstoel?
Voor onze gasten, die ook tijdens het vervoer in een rolstoel zitten, geldt geen afwijkend tarief. Geef bij de aanmelding altijd aan hoeveel van de gasten, die je aanmeldt ook tijdens het vervoer in hun rolstoel blijven zitten, zodat we dan een speciale rolstoelbus met voldoende capaciteit kunnen inzetten.

Betalen van het vervoer
Betaling van het vervoer gebeurt in principe in de bus en wel meteen bij aankomst op het Funpopterrein. Mocht je liever via de bank betalen, geef dat dan aan in het vak "Opmerkingen" 

Hoe gaat het verder?
Op basis van alle aanmeldingen zal een planning worden gemaakt hoe laat de bus op welke locatie zal vertrekken en 's avonds weer terug zal zijn. Zodra de planning bekend is, zal deze via het opgegeven e-mailadres worden gecommuniceerd.

Opgeven mobiele nummer contactpersoon tijdens bezoekdag
Samen met onze busmaatschappij zullen we er alles aan doen om het vervoer naar Funpop en 's avonds retour vlekkeloos, ontspannen en zonder vertraging verloopt. Maar toch kan er natuurlijk altijd iets gebeuren. Wij willen je dan zo snel mogelijk kunnen informeren. Wij verzoeken je daarom vriendelijk doch dringend om bij het boeken van het vervoer niet te vergeten om de naam en het mobiele nummer door te geven van de persoon, die op de festivaldag zelf als contactpersoon geldt (en liefst zelf ook deel uitmaakt van het te vervoeren gezelschap). 

Nog vragen?
Heb je omtrent het vervoer nog verdere vragen, stuur deze dan naar: vervoer@funpop.nl 
Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.

 

Funpop een feest voor iedereen

Wil je een poster van Funpop!

Vanaf dit jaar is het mogelijk om de posters te bestellen. Voorheen stuurden we posters naar een bij ons bekend adressenbestand, dat gaan we niet meer doen.
Nu kun je een poster aanvragen.

Het is mogelijk om tot 31 maart het formulier op onze site in te vullen, daarna worden de posters gedrukt en opgestuurd.
http://www.funpop.nl/extra/aanvraag-funpop-poster

 

De voorverkoop is gestart!

Het is mogelijk om kaarten te kopen via de website. 

 

Klik hier om naar de online kaartverkoop te gaan.

 

Er zijn al heel wat namen van het programma bekend.

We zullen de komende tijd nog meer namen bekend maken, blijf ons volgen via de website, facebook en instagram.

 

Gastenboek

Was jij al ooit te gast op Funpop? Wil je wat vragen of wil je iedereen laten weten hoe jij Funpop hebt beleeft? Schrijf het in ons gastenboek!

Laatste bericht:

Door: Samantha van vugt
Geschreven op: 2018-03-15 22:02:55

Hallo

Willen jullie alstublieft vertellen wie er nog meer komen het duurt erg lang voordat het bekend word gemaakt ik vind het heel spannend wie het zijn groetjes van samantha
Ga naar gastenboek >

Funpop TV