20 en 21 mei

2017

Informatie kaartverkoop

Funpop wordt op zaterdag 20 en zondag 21 mei 2017 gehouden. Beide dagen beginnen om 11.00 uur en duren tot 18.00 uur. Het festivalterrein is één uur voor aanvang open.

Funpop wordt op het evenemententerrein "Kasteelpark Ter Horst" in Horst (Noord Limburg) georganiseerd.

De kaarten in de voorverkoop zijn goedkoper dan de kaarten aan de dagkassa. In de voorverkoop zijn de kosten voor een dagkaart € 22,50 en voor een kaart voor twee dagen betaal je € 40,00. De voorverkoop stopt een week voor het festival. Aan de dagkassa kost een dagkaartje voor zaterdag of zondag € 25,00. Aan de dagkassa worden geen kaarten voor twee dagen verkocht. Voor kinderen tot 6 jaar is de entree gratis. Het is niet mogelijk om met PIN te betalen.

Let op: De entreekaarten kunnen via de website besteld worden. Dit jaar starten we met een nieuwe webwinkel om kaarten te verkopen. De details zijn nog niet allemaal bekend maar deze zullen we bekend maken bij de start van de verkoop.

Mocht het om welke reden dan ook niet lukken op de kaarten online te bestellen, belt u dan gerust met een van onze receptionistes (telefoonnummer 077-4633014). Zij kunnen u helpen met uw vragen of opmerkingen.

Wil je gebruik maken van een regiotaxi, dan is het verstandig dit zo snel mogelijk te regelen. Dit voorkomt lange wachttijden. Informatie over de regiotaxi krijg je via deze link: http://www.regiotaxilimburg.nl. Je kunt een regiotaxi reserveren via deze link: http://www.pzn-bv.nl/internet_reserveren/form_limburg.html.

Dat kan op de Funpop-camping in je eigen tent, camper of caravan. Deze camping ligt naast het festivalterrein.

Funpop een feest voor iedereen

 

Funpop biedt passend en betaalbaar vervoer naar het festival

Wij gunnen iedereen een onvergetelijke dag of weekend op Funpop. Daarom bieden we, na de succesvolle  test van afgelopen jaar, vanaf dit jaar iedere bezoeker aan Funpop passend en betaalbaar vervoer aan en dit vanaf iedere woonplaats in Nederland naar het Funpopterrein en 's avonds weer veilig terug. Bent u geïnteresseerd in deze mogelijkheid: ga dan naar de onderstaande link en vul al uw gegevens in. U ziet u meteen wat de kosten per persoon zijn.

Klik hier voor het aanmelden voor passend vervoer

 

Funpop is hét openluchtfestival voor mensen met een verstandelijke beperking, maar ook voor hun familie, vrienden en bekenden. Twee dagen feest met veel muziek en veel fun! In 2017 op zaterdag 20 en zondag 21 mei. Zorg dat je er bij bent!

 

De voorverkoop van de kaarten via de website is gestart, Klik hier voor de link naar de webwinkel!

 

Gastenboek

Was jij al ooit te gast op Funpop? Wil je wat vragen of wil je iedereen laten weten hoe jij Funpop hebt beleeft? Schrijf het in ons gastenboek!

Laatste bericht:

Door: Funpop
Geschreven op: 2017-04-25 21:00:04

Hoi Maurice,

Ik weet niet exact wat de prijzen zijn maar er zijn verschillende leuke dingen te koop voor verschillende prijzen.
Ga naar gastenboek >

Funpop TV