26 en 27 mei

2018

Informatie kaartverkoop

Funpop wordt op zaterdag 20 en zondag 21 mei 2017 gehouden. Beide dagen beginnen om 11.00 uur en duren tot 18.00 uur. Het festivalterrein is één uur voor aanvang open.

Funpop wordt op het evenemententerrein "Kasteelpark Ter Horst" in Horst (Noord Limburg) georganiseerd.

De kaarten in de voorverkoop zijn goedkoper dan de kaarten aan de dagkassa. In de voorverkoop zijn de kosten voor een dagkaart € 22,50 en voor een kaart voor twee dagen betaal je € 40,00. De voorverkoop stopt een week voor het festival. Aan de dagkassa kost een dagkaartje voor zaterdag of zondag € 25,00. Aan de dagkassa worden geen kaarten voor twee dagen verkocht. Voor kinderen tot 6 jaar is de entree gratis. Het is niet mogelijk om met PIN te betalen.

Let op: De entreekaarten kunnen via de website besteld worden. Dit jaar starten we met een nieuwe webwinkel om kaarten te verkopen. De details zijn nog niet allemaal bekend maar deze zullen we bekend maken bij de start van de verkoop.

Mocht het om welke reden dan ook niet lukken op de kaarten online te bestellen, belt u dan gerust met een van onze receptionistes (telefoonnummer 077-4633014). Zij kunnen u helpen met uw vragen of opmerkingen.

Wil je gebruik maken van een regiotaxi, dan is het verstandig dit zo snel mogelijk te regelen. Dit voorkomt lange wachttijden. Informatie over de regiotaxi krijg je via deze link: http://www.regiotaxilimburg.nl. Je kunt een regiotaxi reserveren via deze link: http://www.pzn-bv.nl/internet_reserveren/form_limburg.html.

Dat kan op de Funpop-camping in je eigen tent, camper of caravan. Deze camping ligt naast het festivalterrein.

Funpop een feest voor iedereen

Funpop 2017 Aftermovie

Er is een geweldige samenvatting gemaakt van twee dagen feest op Funpop.

 

Foto's van het festival

Tijdens het festival hebben Mary Kouwenhoven en Jos Derks heel veel foto's gemaakt. Deze zijn te vinden in het fotoboek. Klik hier om door te gaan naar het fotoboek.

 

Gastenboek

Was jij al ooit te gast op Funpop? Wil je wat vragen of wil je iedereen laten weten hoe jij Funpop hebt beleeft? Schrijf het in ons gastenboek!

Laatste bericht:

Door: Ronald van nes
Geschreven op: 2017-06-29 20:18:30

We wezen jullie mooi dag we komen dit jaar weer bij jullie luisteren we vonden het dit jaar erg leuk om bij jullie te zijn kunnen jullie even Parma"s op willen sturenT.a.v. Van Nes R.a.j via de e-mail
Ga naar gastenboek >

Funpop TV