28, 29 en 30 mei

2021

Huur Marktkraam

Voorwaarden huur informatiestand FUNPOP 2020

Funpop stelt enkele informatiestands beschikbaar voor sponsoren en belangstellenden. Doel is de bezoekers aan Funpop een gevarieerd aanbod te geven van informatiemateriaal.

Voorwaarden voor standhouders:

 • Geen colportage;
 • Geen verkoop van artikelen en/of diensten;
 • Doel is informeren;
 • Informatie moet gericht zijn op de doelgroep van Funpop: mensen met een verstandelijke beperking die afkomstig zijn uit het hele land;
 • De geboden informatie in de diverse stands dient divers te zijn. Funpop bepaalt of deelname mogelijk is gezien variatie;
 • Er is een mogelijkheid tot stroomvoorziening;
 • Sponsor van €1000,00 of hoger kan gratis een stand verkrijgen;
 • Huurprijs marktkraam € 121 per dag. (Inclusief BTW)
 • Max. 2 personen per kraam incl. huur. (overige betalen entree via website of dagkassa)
 • Funpop bepaalt locatie en afmetingen stands;
 • Op parkeerplaats mag niet geflyerd worden;
 • Uit Milieu oogpunt, bepaalt FUNPOP welk materiaal verspreid mag worden. (en waar, bijv bij de ingang);
 • Funpop verstrekt geen lunch- en consumptiebonnen. Deze kunnen door de standhouders op eigen kosten aangeschaft worden tijdens Funpop;
 • Funpop behoudt zich het recht voor organisaties te weigeren;
 • Er zijn maximaal 10 stands beschikbaar.
 • Opgave voor 29 mei 2020

Contactpersoon  Roy Custers  marktkraam@funpop.nl

Aanmelden kan via het onderstaande formulier.

  * verplichte velden

  Funpop een feest voor iedereen

  FUNPOP GAAT ÉÉNMALIG ONLINE!


  Editie Funpop Online brengt op zaterdag 6 juni toch nog het Funpop-gevoel bij de mensen thuis!

  Zoals jullie weten gaat Funpop dit jaar niet door...Maar we hebben toch goed nieuws! FUNPOP TV (Gewoon DoenLicht en LedNEP The Netherlands en Funpop) organiseert dit jaar eenmalig een online editie van Funpop!

  Dus pak je agenda en reserveer 6 juni 14:00-16:00 voor Funpop Online!

  Hoe deze middag eruit gaat zien krijgen jullie nog te horen, wel kunnen we zeggen dat we proberen het Funpop-gevoel op jullie beeldscherm te krijgen via een live-stream vanuit het Mediapark Hilversum! Dit gaat één groot online feest worden!

  Verder informatie wordt de komende weken bekend gemaakt via onze website en social media. Houd deze dan ook nauwlettend in de gaten!

   

  Noot voor de pers
  Voor meer informatie over FUNPOP ONLINE kunt u zich wenden tot pr@funpop.nl.


  Bestel nu een uniek FUNPOP 2020 shirt!

  Helaas kunnen we dit jaar niet genieten van een Funpop-festival zoals we dit gewend zijn.

  Toch willen we jullie het Funpop-gevoel in huis brengen. Dit is de reden dat we speciaal voor 2020 een uniek Funpop-shirt hebben ontworpen. Dit shirt wordt eenmalig uitgegeven en we hopen zo, ondanks deze vervelende situatie, positief vooruit te kunnen kijken naar het volgende jaar.

  KLIK HIER OM TE BESTELLEN


  Funpop 2020 gaat helaas niet door!

  Beste bezoekers van Funpop,

  Jullie hadden het misschien al verwacht en nu is het dan zover. Het bestuur van Funpop maakt bekend dat Funpop dit jaar niet door kan gaan. Wij doen dat met pijn in ons hart, maar het kan gewoon niet anders. Wij vinden het niet juist om binnenkort al die vele duizenden bezoekers op ons festivalterrein te ontvangen.

  Het is voor jullie, onze bezoekers onmogelijk om de gewenste afstand van anderhalve meter tijdens Funpop tot elkaar te bewaren. Daarnaast wordt er in deze periode een groot beroep gedaan op de inzet van al die mensen die zo hard voor ons werken in de zorgsector. Dat zal na de Coronacrisis ook nog wel een tijdje zo blijven. We willen daarom al die hardwerkende zorgmedewerkers niet nog eens extra belasten met begeleidingswerk dat een bezoek aan Funpop nu eenmaal vraagt.

  Wat betekent dit?

  • Het gekochte ticket voor Funpop 2020 blijft geldig en kan worden gebruikt voor Funpop 2021 (28, 29 en 30 mei). Kijk voor meer uitleg bij onze veelgestelde vragen.
  • We doen ons uiterste best om voor volgend jaar dezelfde artiesten te boeken. Gelukkig willen veel van de geplande artiesten de volgende editie graag weer komen! Zo kunnen we al verklappen dat op zaterdag 29 mei 2021 in ieder geval Jan Smit zal optreden en op zondag 30 mei 2021 Frans Bauer, The Dirty Daddies, Rolf Sanchez en Frans Duijts. Als er meer artiesten bekend worden gemaakt, dan zullen we dat ook hier communiceren.
  • Voor de fans: ook dit jaar brengen we een mooi FUNPOP T-shirt uit. Begin mei zal hiervoor een webshop beschikbaar zijn, te bereiken via onze website.

  Wij hopen jullie volgend jaar allemaal in goede gezondheid weer op het meest sympathieke festival van Nederland te mogen begroeten.

  Namens het bestuur van Stichting Funpop… groetjes en tot ziens op Funpop in 2021,

  Thijs Rutten, voorzitter

   

  Klik hier voor de link met de veegestelde vragen.

   

  Gastenboek

  Was jij al ooit te gast op Funpop? Wil je wat vragen of wil je iedereen laten weten hoe jij Funpop hebt beleeft? Schrijf het in ons gastenboek!

  Laatste bericht:

  Door: Favian Batz
  Geschreven op: 2020-09-17 02:07:40

  Baby
  Ga naar gastenboek >

  Funpop TV