28, 29 en 30 mei

2021

Huisregelement Funpop

Als organisatie van Funpop zijn we verplicht om huisregels op te stellen. Deze huisregels zijn er om ervoor te zorgen dat iedereen een geweldige dag/weekend heeft.

Algemeen:

 1. De organisatie kan personen bij wangedrag c.q. het overtreden van deze voorwaarden de toegang weigeren of verwijderen van het terrein
 2. Voor Funpop geldt geen minimumleeftijd. Bezoekers moeten zich te allen tijde kunnen legitimeren met een geldig legitimatiebewijs.
 3. Bezoekers kunnen voorafgaand en tijdens het evenement worden gevisiteerd. Degene die zich hieraan niet onderwerpt kan de toegang worden geweigerd.
 4. Bezoekers zijn verplicht zich te houden aan voorschriften en/of aanwijzingen van de organisatie en haar medewerkers.
 5. Roken is NIET toegestaan in gebouwen en tenten. Dit mag alleen in de open lucht. Bezoekers die zich hier niet aan houden zullen door onze medewerkers worden aangesproken en riskeren verwijderd te worden van het terrein.
 6. Het betreden van de plaats van het evenement en het bijwonen ervan is geheel voor eigen risico van de bezoeker.
 7. De organisatie is niet aansprakelijk voor enige schade c.q. letsel ontstaan aan bezoekers en/of goederen van bezoekers.
 8. Het is alleen toegestaan om eigen dranken en voedsel mee te nemen indien dit voor medische doeleinden noodzakelijk is.
 9. Tijdens het evenement kunnen opnames gemaakt worden door de organisator en haar partners. Alle bezoekers geven bij binnenkomst stilzwijgend toestemming aan de organisatie om deze videobeelden en foto-opnames te verveelvoudigen, openbaar te maken en/of te exploiteren.
 10. Polsbandjes zijn persoonsgebonden en mogen niet worden overgedragen.
 11. Consumptiemunten zijn alleen te gebruiken tijdens het evenement. De munten kunnen worden geretourneerd.

 

Verboden:

 1. Funpop voert een zero-tolerance beleid op het gebied van drugs. Indien er drugs wordt aangetroffen bij een bezoeker zal deze direct worden ingenomen en kan de organisatie besluiten de bezoeker de toegang tot het terrein te weigeren dan wel, als de bezoeker al binnen is, van het terrein te verwijderen.
 2. Het is verboden de volgende zaken mee te nemen naar de plaats van het evenement: professionele foto, film- en andere (geluids- en/of beeld-) opnameapparatuur, zwak en sterke alcoholische dranken, glaswerk, (vuur-)wapens en andere gevaarlijke voorwerpen.
 3. Elke vorm van reclame maken voorafgaand, tijdens en na afloop van het evenement in en om de locatie is zonder toestemming van de organisatie niet toegestaan.
 4. Parkeren is alleen toegestaan op de door de organisatie aangegeven terreinen.
 5. Er wordt geen alcohol geschonken aan jongeren onder de 18 jaar. U kunt een polsbandje bij de bonnenverkoop krijgen indien u een geldig legitimatiebewijs kunt laten zien. Zonder bandje GEEN alcohol. Funpop volgt hier het NIX18 beleid.
 6. Bij constatering van het in bezit hebben van alcohol door personen onder de 18 jaar volgt een waarschuwing en bij herhaling een verwijdering van het terrein.
 7. Aan dronken personen (te bepalen door de organisatie) wordt géén alcohol verstrekt.
 8. Dronken personen of personen onder invloed van drugs worden niet toegelaten tot het evenement
 9. Het is als meerderjarige niet toegestaan om alcohol door te geven aan een persoon onder de 18 jaar. Bij constatering volgt een waarschuwing en bij herhaling een verwijdering van het terrein.
 10. In situaties waarin deze voorwaarden niet voorzien beslist de organisatie.

Funpop een feest voor iedereen

FUNPOP GAAT ÉÉNMALIG ONLINE!


Editie Funpop Online brengt op zaterdag 6 juni toch nog het Funpop-gevoel bij de mensen thuis!

Zoals jullie weten gaat Funpop dit jaar niet door...Maar we hebben toch goed nieuws! FUNPOP TV (Gewoon DoenLicht en LedNEP The Netherlands en Funpop) organiseert dit jaar eenmalig een online editie van Funpop!

Dus pak je agenda en reserveer 6 juni 14:00-16:00 voor Funpop Online!

Hoe deze middag eruit gaat zien krijgen jullie nog te horen, wel kunnen we zeggen dat we proberen het Funpop-gevoel op jullie beeldscherm te krijgen via een live-stream vanuit het Mediapark Hilversum! Dit gaat één groot online feest worden!

Verder informatie wordt de komende weken bekend gemaakt via onze website en social media. Houd deze dan ook nauwlettend in de gaten!

 

Noot voor de pers
Voor meer informatie over FUNPOP ONLINE kunt u zich wenden tot pr@funpop.nl.


Bestel nu een uniek FUNPOP 2020 shirt!

Helaas kunnen we dit jaar niet genieten van een Funpop-festival zoals we dit gewend zijn.

Toch willen we jullie het Funpop-gevoel in huis brengen. Dit is de reden dat we speciaal voor 2020 een uniek Funpop-shirt hebben ontworpen. Dit shirt wordt eenmalig uitgegeven en we hopen zo, ondanks deze vervelende situatie, positief vooruit te kunnen kijken naar het volgende jaar.

KLIK HIER OM TE BESTELLEN


Funpop 2020 gaat helaas niet door!

Beste bezoekers van Funpop,

Jullie hadden het misschien al verwacht en nu is het dan zover. Het bestuur van Funpop maakt bekend dat Funpop dit jaar niet door kan gaan. Wij doen dat met pijn in ons hart, maar het kan gewoon niet anders. Wij vinden het niet juist om binnenkort al die vele duizenden bezoekers op ons festivalterrein te ontvangen.

Het is voor jullie, onze bezoekers onmogelijk om de gewenste afstand van anderhalve meter tijdens Funpop tot elkaar te bewaren. Daarnaast wordt er in deze periode een groot beroep gedaan op de inzet van al die mensen die zo hard voor ons werken in de zorgsector. Dat zal na de Coronacrisis ook nog wel een tijdje zo blijven. We willen daarom al die hardwerkende zorgmedewerkers niet nog eens extra belasten met begeleidingswerk dat een bezoek aan Funpop nu eenmaal vraagt.

Wat betekent dit?

 • Het gekochte ticket voor Funpop 2020 blijft geldig en kan worden gebruikt voor Funpop 2021 (28, 29 en 30 mei). Kijk voor meer uitleg bij onze veelgestelde vragen.
 • We doen ons uiterste best om voor volgend jaar dezelfde artiesten te boeken. Gelukkig willen veel van de geplande artiesten de volgende editie graag weer komen! Zo kunnen we al verklappen dat op zaterdag 29 mei 2021 in ieder geval Jan Smit zal optreden en op zondag 30 mei 2021 Frans Bauer, The Dirty Daddies, Rolf Sanchez en Frans Duijts. Als er meer artiesten bekend worden gemaakt, dan zullen we dat ook hier communiceren.
 • Voor de fans: ook dit jaar brengen we een mooi FUNPOP T-shirt uit. Begin mei zal hiervoor een webshop beschikbaar zijn, te bereiken via onze website.

Wij hopen jullie volgend jaar allemaal in goede gezondheid weer op het meest sympathieke festival van Nederland te mogen begroeten.

Namens het bestuur van Stichting Funpop… groetjes en tot ziens op Funpop in 2021,

Thijs Rutten, voorzitter

 

Klik hier voor de link met de veegestelde vragen.

 

Gastenboek

Was jij al ooit te gast op Funpop? Wil je wat vragen of wil je iedereen laten weten hoe jij Funpop hebt beleeft? Schrijf het in ons gastenboek!

Laatste bericht:

Door: Debbie Haag
Geschreven op: 2021-01-06 08:10:22

pink
Ga naar gastenboek >

Funpop TV