25 en 26 mei

2019

Festivalinformatie

Funpop is hét openluchtfestival voor mensen met een verstandelijke beperking, maar ook voor hun familie, vrienden en bekenden. Twee dagen feest met veel muziek en veel fun!

Funpop 2019 wordt op zaterdag 25 en zondag 26 mei gehouden. Beide dagen beginnen om 11.00 uur en duren tot 18.00 uur. Het festivalterrein is één uur voor aanvang open.

Funpop vindt op Evenemententerrein "Kasteelpark Ter Horst" in Horst plaats

Het evenemententerrein is bereikbaar via het peeldijkje, voor de navigatie kan het beste het adres: Tienrayseweg 12, 5961 NL Horst, ingevoerd worden

 

 

Evenemententerrein "Kasteelpark Ter Horst" ligt aan de Herenbosweg in Horst en is goed bereikbaar te voet, per fiets, met de auto of openbaar vervoer. Volg vanaf de Tienrayse weg de Funpop-borden. Gebruikt u een Tomtom, programmeer dan de Tienrayseweg in en volg vanaf daar de borden naar Funpop.

Met de auto:
Neem vanaf Venlo de A73, neem afslag 10 Horst Noord, ga rechtsaf de Tienrayseweg op en dan de eerste weg rechts het Peeldijkje op, dan na ongeveer 700 meter rechts.

Neem vanaf Nijmegen de A 73, neem afslag 10 Horst Noord, ga linksaf de Tienrayseweg op en dan de eerste weg rechts het Peeldijkje op, dan na ongeveer 700 meter rechts.
Vanaf de A73 is Funpop met borden aangegeven.

Met het openbaar vervoer:
Ga met de trein naar station Horst Sevenum of Venlo, neem buslijn 60 richting Venray en stap uit bij halte "Nieuwe Lind" in Horst.
Ga met de trein naar station Venray/Oostrum, neem buslijn 60 richting Venlo en stap uit bij halte "Nieuwe Lind" in Horst.

Bij vragen of problemen: bel 077-4633014

Er is nog véél meer te doen! Je kunt je laten schminken of iets moois knutselen. Er zijn clowns en allerlei aparte figuren die je aan het lachen maken. Wil je lekker relaxen of actief bezig zijn? Dat kan op Funpop!

Dat kan op de Funpop-camping in je eigen tent of caravan. Deze camping ligt naast het festivalterrein. Er is electriciteit en er zijn voldoende sanitaire voorzieningen op de camping aanwezig. Maar je kunt ook een bungalow of huisje in de omgeving van Horst huren. Er zijn vele mogelijkheden in de grote bungalowparken (Centerparc, Landall, Klein Vink), kleinere parken (Brasserie Maasduinen te Belfeld) en nog veel meer.

Zie bijvoorbeeld http://www.liefdevoorlimburg.nl/overnachten

Kom je op zaterdag of zondag, dan kost een dagkaartje aan de kassa € 30,00. Aan de dagkassa worden geen kaarten voor 2 dagen verkocht. Voor kinderen tot 6 jaar is de toegang gratis.

Koop je de kaartjes in de voorverkoop, dan kost een dagkaart € 25,00 en een kaart voor twee dagen € 45,00.

Ter informatie: veel mensen leven nog in de veronderstelling dat de artiesten gratis optreden op Funpop.
Echter; alle artiesten en ook de theateracts worden gewoon volgens normale contracten door stichting Funpop betaald.

Op het festival kun je eten en drinken kopen. Lekkere warme- en koude snacks, maar ook heerlijke broodjes, soep en tosti's. Genoeg lekkers om je maag te vullen. Voor eten en drinken heb je muntjes nodig. Deze koop je bij de muntkassa's op het Funpop-terrein. Heb je na afloop munten over, dan wissel je deze weer in voor geld.

Ja, op het festival terein is de mogelijkheid om met PIN te betalen.

Dat weten we nu nog niet. Misschien schijnt de zon en is het lekker warm. Misschien regent het en is het koud. Ook dan gaat Funpop gewoon door. Je mag een partytent of parasol meenemen en plaatsen op aanwijzing van de vrijwilligers van Funpop. Dan zit je lekker uit de zon of uit de regen. Om het zicht tot het podium voor de andere bezoekers niet te hinderen is het niet toegestaan om de zijwanden in de partytent te hangen. Dus alleen open parytenten zijn toegestaan.

Het festivalterrein is een grote grasvlakte en redelijk begaanbaar. Bij minder goed weer is dit wat moeilijker. De organisatie treft dan waar mogelijk extra voorzieningen. Er zijn aangepaste toiletten aanwezig en een verzorgingsruimte. Er is ook een podium aanwezig voor rolstoelgebruikers.

Er is een podium aanwezig voor rolstoelgebruikers.

Het podium is 10 bij 8 meter groot en is 1 meter hoog.

Rolstoelgebruikers mogen hier samen met maximaal 1 begeleider op plaatsnemen. Het rolstoelpodium wordt mede mogelijk gemaakt door Gigant stage. Waarvoor onze hartelijke dank. 
Mocht het podium overvol raken, dan zorgen de vrijwilligers ervoor dat links naast het hoofdpodium een zone wordt afgebakend waar overige rolstoelgebruikers een plaats kunnen vinden.

Naast het festivalterrein is een groot gratis parkeerterrein voor auto's en bussen. Je kunt ook voor de ingang uitstappen.

Funpop een feest voor iedereen

FUNPOP 2019 de voorverkoop is gestart!

23 januari 2019 is de voorverkoop van Funpop 2019 gestart. Het is nu mogelijk om de kaarten voor het festival en de camping via de online kaartverkoop te bestellen.

Ook hebben we de eerste namen al bekend gemaakt. Niemand minder dan Rowwen Hèze, Davina Michelle, Vinchenzo én Dries Roelvink mogen we als eerste toevoegen aan de line-up. Wat dachten jullie daarvan?! Dit wordt een echte top-editie!

Funpop 2019 is op zaterdag 25 mei en zondag 26 mei.

De kaarten zijn te bestellen door op deze link te klikken!

Gastenboek

Was jij al ooit te gast op Funpop? Wil je wat vragen of wil je iedereen laten weten hoe jij Funpop hebt beleeft? Schrijf het in ons gastenboek!

Laatste bericht:

Door: Lindi
Geschreven op: 2019-03-19 18:20:07

Ernst en bobbie kay grote wens funpop
Ga naar gastenboek >

Funpop TV