28, 29 en 30 mei

2021

Festivalinformatie

Funpop is hét openluchtfestival voor mensen met een verstandelijke beperking, maar ook voor hun familie, vrienden en bekenden. Twee dagen feest met veel muziek en veel fun!

Funpop 2020 wordt op zaterdag 6 en zondag 7 juni gehouden. Beide dagen beginnen om 11.00 uur en duren tot 18.00 uur. Het festivalterrein is één uur voor aanvang open.

Funpop vindt op Evenemententerrein "Kasteelpark Ter Horst" in Horst plaats

Het evenemententerrein is bereikbaar via het peeldijkje, voor de navigatie kan het beste het adres: Tienrayseweg 12, 5961 NL Horst, ingevoerd worden

 

 

Evenemententerrein "Kasteelpark Ter Horst" ligt aan de Herenbosweg in Horst en is goed bereikbaar te voet, per fiets, met de auto of openbaar vervoer. Volg vanaf de Tienrayse weg de Funpop-borden. Gebruikt u een Tomtom, programmeer dan de Tienrayseweg in en volg vanaf daar de borden naar Funpop.

Met de auto:
Neem vanaf Venlo de A73, neem afslag 10 Horst Noord, ga rechtsaf de Tienrayseweg op en dan de eerste weg rechts het Peeldijkje op, dan na ongeveer 700 meter rechts.

Neem vanaf Nijmegen de A 73, neem afslag 10 Horst Noord, ga linksaf de Tienrayseweg op en dan de eerste weg rechts het Peeldijkje op, dan na ongeveer 700 meter rechts.
Vanaf de A73 is Funpop met borden aangegeven.

Met het openbaar vervoer:
Ga met de trein naar station Horst Sevenum of Venlo, neem buslijn 60 richting Venray en stap uit bij halte "Nieuwe Lind" in Horst.
Ga met de trein naar station Venray/Oostrum, neem buslijn 60 richting Venlo en stap uit bij halte "Nieuwe Lind" in Horst.

Bij vragen of problemen: bel 077-4633014

Er is nog véél meer te doen! Je kunt je laten schminken of iets moois knutselen. Er zijn clowns en allerlei aparte figuren die je aan het lachen maken. Wil je lekker relaxen of actief bezig zijn? Dat kan op Funpop!

Dat kan op de Funpop-camping in je eigen tent of caravan. Deze camping ligt naast het festivalterrein. Er is electriciteit en er zijn voldoende sanitaire voorzieningen op de camping aanwezig. Maar je kunt ook een bungalow of huisje in de omgeving van Horst huren. Er zijn vele mogelijkheden in de grote bungalowparken (Centerparc, Landall, Klein Vink), kleinere parken (Brasserie Maasduinen te Belfeld) en nog veel meer.

Zie bijvoorbeeld http://www.liefdevoorlimburg.nl/overnachten

Kom je op zaterdag of zondag, dan kost een dagkaartje aan de kassa € 30,00. Aan de dagkassa worden geen kaarten voor 2 dagen verkocht. Voor kinderen tot 6 jaar is de toegang gratis.

Voor kinderen van 6 tot 12 jaar is er een gereduceerd tarief:

  • Dagkaart (€ 12,50)
  • Passepartout (zaterdag en zondag) (€ 22,50)

Koop je de kaartjes in de voorverkoop, dan kost een dagkaart € 25,00 en een kaart voor twee dagen € 45,00.

Ter informatie: veel mensen leven nog in de veronderstelling dat de artiesten gratis optreden op Funpop.
Echter; alle artiesten en ook de theateracts worden gewoon volgens normale contracten door stichting Funpop betaald.

Op het festival kun je eten en drinken kopen. Lekkere warme- en koude snacks, maar ook heerlijke broodjes, soep en tosti's. Genoeg lekkers om je maag te vullen. Voor eten en drinken heb je muntjes nodig. Deze koop je bij de muntkassa's op het Funpop-terrein. Heb je na afloop munten over, dan wissel je deze weer in voor geld.

Ja, op het festival terein is de mogelijkheid om met PIN te betalen.

Dat weten we nu nog niet. Misschien schijnt de zon en is het lekker warm. Misschien regent het en is het koud. Ook dan gaat Funpop gewoon door. Je mag een partytent of parasol meenemen en plaatsen op aanwijzing van de vrijwilligers van Funpop. Dan zit je lekker uit de zon of uit de regen. Om het zicht tot het podium voor de andere bezoekers niet te hinderen is het niet toegestaan om de zijwanden in de partytent te hangen. Dus alleen open parytenten zijn toegestaan.

Het festivalterrein is een grote grasvlakte en redelijk begaanbaar. Bij minder goed weer is dit wat moeilijker. De organisatie treft dan waar mogelijk extra voorzieningen. Er zijn aangepaste toiletten aanwezig en een verzorgingsruimte. Er is ook een podium aanwezig voor rolstoelgebruikers.

Er is een podium aanwezig voor rolstoelgebruikers.

Het podium is 10 bij 8 meter groot en is 1 meter hoog.

Rolstoelgebruikers mogen hier samen met maximaal 1 begeleider op plaatsnemen. Het rolstoelpodium wordt mede mogelijk gemaakt door Gigant stage. Waarvoor onze hartelijke dank. 
Mocht het podium overvol raken, dan zorgen de vrijwilligers ervoor dat links naast het hoofdpodium een zone wordt afgebakend waar overige rolstoelgebruikers een plaats kunnen vinden.

Naast het festivalterrein is een groot gratis parkeerterrein voor auto's en bussen. Je kunt ook voor de ingang uitstappen.

Funpop een feest voor iedereen

FUNPOP GAAT ÉÉNMALIG ONLINE!


Editie Funpop Online brengt op zaterdag 6 juni toch nog het Funpop-gevoel bij de mensen thuis!

Zoals jullie weten gaat Funpop dit jaar niet door...Maar we hebben toch goed nieuws! FUNPOP TV (Gewoon DoenLicht en LedNEP The Netherlands en Funpop) organiseert dit jaar eenmalig een online editie van Funpop!

Dus pak je agenda en reserveer 6 juni 14:00-16:00 voor Funpop Online!

Hoe deze middag eruit gaat zien krijgen jullie nog te horen, wel kunnen we zeggen dat we proberen het Funpop-gevoel op jullie beeldscherm te krijgen via een live-stream vanuit het Mediapark Hilversum! Dit gaat één groot online feest worden!

Verder informatie wordt de komende weken bekend gemaakt via onze website en social media. Houd deze dan ook nauwlettend in de gaten!

 

Noot voor de pers
Voor meer informatie over FUNPOP ONLINE kunt u zich wenden tot pr@funpop.nl.


Bestel nu een uniek FUNPOP 2020 shirt!

Helaas kunnen we dit jaar niet genieten van een Funpop-festival zoals we dit gewend zijn.

Toch willen we jullie het Funpop-gevoel in huis brengen. Dit is de reden dat we speciaal voor 2020 een uniek Funpop-shirt hebben ontworpen. Dit shirt wordt eenmalig uitgegeven en we hopen zo, ondanks deze vervelende situatie, positief vooruit te kunnen kijken naar het volgende jaar.

KLIK HIER OM TE BESTELLEN


Funpop 2020 gaat helaas niet door!

Beste bezoekers van Funpop,

Jullie hadden het misschien al verwacht en nu is het dan zover. Het bestuur van Funpop maakt bekend dat Funpop dit jaar niet door kan gaan. Wij doen dat met pijn in ons hart, maar het kan gewoon niet anders. Wij vinden het niet juist om binnenkort al die vele duizenden bezoekers op ons festivalterrein te ontvangen.

Het is voor jullie, onze bezoekers onmogelijk om de gewenste afstand van anderhalve meter tijdens Funpop tot elkaar te bewaren. Daarnaast wordt er in deze periode een groot beroep gedaan op de inzet van al die mensen die zo hard voor ons werken in de zorgsector. Dat zal na de Coronacrisis ook nog wel een tijdje zo blijven. We willen daarom al die hardwerkende zorgmedewerkers niet nog eens extra belasten met begeleidingswerk dat een bezoek aan Funpop nu eenmaal vraagt.

Wat betekent dit?

  • Het gekochte ticket voor Funpop 2020 blijft geldig en kan worden gebruikt voor Funpop 2021 (28, 29 en 30 mei). Kijk voor meer uitleg bij onze veelgestelde vragen.
  • We doen ons uiterste best om voor volgend jaar dezelfde artiesten te boeken. Gelukkig willen veel van de geplande artiesten de volgende editie graag weer komen! Zo kunnen we al verklappen dat op zaterdag 29 mei 2021 in ieder geval Jan Smit zal optreden en op zondag 30 mei 2021 Frans Bauer, The Dirty Daddies, Rolf Sanchez en Frans Duijts. Als er meer artiesten bekend worden gemaakt, dan zullen we dat ook hier communiceren.
  • Voor de fans: ook dit jaar brengen we een mooi FUNPOP T-shirt uit. Begin mei zal hiervoor een webshop beschikbaar zijn, te bereiken via onze website.

Wij hopen jullie volgend jaar allemaal in goede gezondheid weer op het meest sympathieke festival van Nederland te mogen begroeten.

Namens het bestuur van Stichting Funpop… groetjes en tot ziens op Funpop in 2021,

Thijs Rutten, voorzitter

 

Klik hier voor de link met de veegestelde vragen.

 

Gastenboek

Was jij al ooit te gast op Funpop? Wil je wat vragen of wil je iedereen laten weten hoe jij Funpop hebt beleeft? Schrijf het in ons gastenboek!

Laatste bericht:

Door: Debbie Haag
Geschreven op: 2021-01-06 08:10:22

pink
Ga naar gastenboek >

Funpop TV