6 en 7 juni

2020

Camping

Welkom op de camping!

Funpop en de gemeente Horst aan de Maas stellen u in de gelegenheid om tijdens Funpop op een unieke plek midden in de natuur te overnachten. Stichting Funpop heeft de verantwoordelijkheid om de organisatie van het campingterrein in goede banen te leiden. Hiervoor hebben wij een aantal regels opgesteld waaraan de campingbezoekers zich dienen te houden.
De kosten voor de camping zijn € 12,50 per overnachting per persoon.

Dit jaar ook weer een afterparty !!!

Dit jaar organiseren we opnieuw een after party op zaterdagavond. Op deze avond kunnen campingbezoekers genieten van een gezellig avondprogramma met muziek en sfeer. Ook zal er op die avond een barbecue zijn. Omdat we moeten weten voor hoeveel personen we eten moeten bestellen zal iedereen die mee wil eten zich in moeten schrijven voor de BBQ. De kosten voor de BBQ zijn € 12,50 en hiervoor krijg je een voedzame maaltijd. Het inschrijven hiervoor kan via de bestelkaarten of via de website.

Camping regels

 • Kamperen mag alleen op de officiële Funpop-camping.
 • Er wordt door medewerkers van Funpop aangegeven waar je mag kamperen.
 • Er moet voldoende ruimte zijn zodat er tijdens calamiteiten voldoende ruimte is voor de hulpverlenende instanties. Deze ruimte wordt door de medewerkers van Funpop aangegeven.
 • Er is een apart deel voor caravans, vouwwagens en campers.
 • Personenauto's mogen niet op de camping. Dit geldt ook voor auto's van het type Caddy of Combo. Er is een apart deel om de auto’s te parkeren. Mensen met een caravan of vouwwagen mogen deze op aanwijzing van Funpopmedewerkers met de auto op de camping plaatsen. Daarna moet de auto direct weer op het aparte deel geplaatst worden.
 • De camping is open van vrijdag 14.00 uur tot maandagochtend 11.00 uur.
 • Bij het aanmelden krijg je een polsbandje. Alleen met dit polsbandje heb je toegang tot de camping. Verlies je dit bandje, dan moet je een nieuw bandje kopen (€10,00). Zonder bandje mag je niet op de camping.
 • Sterke drank is verboden, als geconstateerd wordt dat je die bij je hebt wordt die in beslag genomen.
 • Open vuur is verboden. Hierop wordt streng gecontroleerd.
 • Ook glaswerk en huisdieren zijn verboden.
 • Aggregaten zijn om veiligheids- en overlastredenen verboden op de camping.
 • Er zijn sanitaire voorzieningen (wc, stromend water, douches) aanwezig op de camping. Houdt deze schoon.
 • Er staan afvalcontainers op de camping. Gebruik deze ook!
 • Medewerkers van Funpop houden toezicht op de camping. Bij ongeregeldheden zijn deze mensen bevoegd je van het terrein te verwijderen.
 • In geval van calamiteiten kun je tijdens Funpop (zaterdag en zondag van 11.00 tot 18.00 uur) terecht bij de EHBO op het festivalterrein. Buiten deze uren kun je in geval van nood contact opnemen met de huisartsenpost (tel. 0900-8818).
 • Er is een AED aanwezig.
 • Denk aan de nachtrust van medekampeerders en buurtbewoners. Kabaal, luide muziek en andere overlast is niet toegestaan na 23.00 uur. Overtreding hiervan is een reden tot verwijdering van de camping.
 • Funpop kan niet aansprakelijk worden gesteld voor persoonlijk letsel, diefstal en/of verlies of beschadiging van goederen.
 • Laat de camping schoon en opgeruimd achter.

We wensen je een goede nachtrust en veel plezier op Funpop!

Funpop een feest voor iedereen

Het festival is geweest, maar gelukkig hebben we de foto's nog!

Het festival was fantastisch, we hebben genoten. Tijdens het festival zijn er heel veel foto's gemaakt door onze fotografen, deze foto's zijn terug te vinden in ons fotoalbum. Voor beide dagen is er een fotoalbum aangemaakt . Hier de link naar het fotoalbum voor zaterdag en hier de link naar het fotoalbum van zondag. We hebben nog niet alle foto's ontvangen, dus het kan zijn dat er in de komende dagen nog foto's bij komen.

FUNPOP was weer geweldig!

Vrijdagavond begon het feest en dat ging door tot zondagavond. Het was weer een fantastisch Funpop weekend. We willen alle bezoekers, sponsoren en vrijwilligers bedanken dat jullie er zo'n mooi feest van gemaakt hebben. Volgend jaar start funpop op vrijdagavond 5 juni met de disco. En zaterdag 6 juni en zondag 7 juni weer het geweldige festival. Zet de data alvast in je agenda. Houd ook de komende dagen de website en facebook in de gaten voor foto's en filmpjes van het festival.
Tot volgend jaar op Funpop 2020!

FUNPOP is begonnen!

De vrijdagavond en de zaterdag waren het twee geweldige dagen op Funpop. Wij zijn weer helemaal klaar voor de zondag. Hieronder kun je zien wat voor feest het was op zaterdag, vandaag gaan we er weer een groot feest van maken Feest op Funpop. Weten jullie al dat Funpop volgend jaar op 6 en 7 juni 2020 is. Zet de dagen alvast in je agenda!

 

 

Wij zijn apetrots op onze samenwerking met de dames en heren van NEP. Zij helpen ons met de complete beeldregistratie van Funpop Festival voor FunpopTV. Bijzonder mooi om te zien hoe NEP ons festival heeft omarmt en de samenwerking met het team van Gewoon Doen op rolletjes loopt. Hartelijk dank hiervoor!

De kop is eraf, twee dagen genieten, zonnetje erbij... Top op Funpop!

Het festival is begonnen het is nu al weer een geweldig feest, en het ziet erna uit dat het de gehele dag zo'n feest blijft.

Gisteren was het ook al groot feest op het festival terrein. Onze vrienden van Stiichting Disco 't Trefpunt waren "On-Tour" en maakte er een groot feest van in de tent op he terrein.

 

 

 

 

 

Gastenboek

Was jij al ooit te gast op Funpop? Wil je wat vragen of wil je iedereen laten weten hoe jij Funpop hebt beleeft? Schrijf het in ons gastenboek!

Laatste bericht:

Door: Анатолий www.mail.ru
Geschreven op: 2019-06-17 22:43:29

6IzPVubcPV
Ga naar gastenboek >

Funpop TV