28, 29 en 30 mei

2021

Camping

Welkom op de camping!

Funpop en de gemeente Horst aan de Maas stellen u in de gelegenheid om tijdens Funpop op een unieke plek midden in de natuur te overnachten. Stichting Funpop heeft de verantwoordelijkheid om de organisatie van het campingterrein in goede banen te leiden. Hiervoor hebben wij een aantal regels opgesteld waaraan de campingbezoekers zich dienen te houden.
De kosten voor de camping zijn € 12,50 per overnachting per persoon.

Dit jaar ook weer een afterparty !!!

Dit jaar organiseren we opnieuw een after party op zaterdagavond. Op deze avond kunnen campingbezoekers genieten van een gezellig avondprogramma met muziek en sfeer. Ook zal er op die avond een barbecue zijn. Omdat we moeten weten voor hoeveel personen we eten moeten bestellen zal iedereen die mee wil eten zich in moeten schrijven voor de BBQ. De kosten voor de BBQ zijn € 12,50 en hiervoor krijg je een voedzame maaltijd. Het inschrijven hiervoor kan via de bestelkaarten of via de website.

Camping regels

 • Kamperen mag alleen op de officiële Funpop-camping.
 • Er wordt door medewerkers van Funpop aangegeven waar je mag kamperen.
 • Er moet voldoende ruimte zijn zodat er tijdens calamiteiten voldoende ruimte is voor de hulpverlenende instanties. Deze ruimte wordt door de medewerkers van Funpop aangegeven.
 • Er is een apart deel voor caravans, vouwwagens en campers.
 • Personenauto's mogen niet op de camping. Dit geldt ook voor auto's van het type Caddy of Combo. Er is een apart deel om de auto’s te parkeren. Mensen met een caravan of vouwwagen mogen deze op aanwijzing van Funpopmedewerkers met de auto op de camping plaatsen. Daarna moet de auto direct weer op het aparte deel geplaatst worden.
 • De camping is open van vrijdag 14.00 uur tot maandagochtend 11.00 uur.
 • Bij het aanmelden krijg je een polsbandje. Alleen met dit polsbandje heb je toegang tot de camping. Verlies je dit bandje, dan moet je een nieuw bandje kopen (€10,00). Zonder bandje mag je niet op de camping.
 • Sterke drank is verboden, als geconstateerd wordt dat je die bij je hebt wordt die in beslag genomen.
 • Open vuur is verboden. Hierop wordt streng gecontroleerd.
 • Ook glaswerk en huisdieren zijn verboden.
 • Aggregaten zijn om veiligheids- en overlastredenen verboden op de camping.
 • Er zijn sanitaire voorzieningen (wc, stromend water, douches) aanwezig op de camping. Houdt deze schoon.
 • Er staan afvalcontainers op de camping. Gebruik deze ook!
 • Medewerkers van Funpop houden toezicht op de camping. Bij ongeregeldheden zijn deze mensen bevoegd je van het terrein te verwijderen.
 • In geval van calamiteiten kun je tijdens Funpop (zaterdag en zondag van 11.00 tot 18.00 uur) terecht bij de EHBO op het festivalterrein. Buiten deze uren kun je in geval van nood contact opnemen met de huisartsenpost (tel. 0900-8818).
 • Er is een AED aanwezig.
 • Denk aan de nachtrust van medekampeerders en buurtbewoners. Kabaal, luide muziek en andere overlast is niet toegestaan na 23.00 uur. Overtreding hiervan is een reden tot verwijdering van de camping.
 • Funpop kan niet aansprakelijk worden gesteld voor persoonlijk letsel, diefstal en/of verlies of beschadiging van goederen.
 • Laat de camping schoon en opgeruimd achter.

We wensen je een goede nachtrust en veel plezier op Funpop!

Funpop een feest voor iedereen

FUNPOP GAAT ÉÉNMALIG ONLINE!


Editie Funpop Online brengt op zaterdag 6 juni toch nog het Funpop-gevoel bij de mensen thuis!

Zoals jullie weten gaat Funpop dit jaar niet door...Maar we hebben toch goed nieuws! FUNPOP TV (Gewoon DoenLicht en LedNEP The Netherlands en Funpop) organiseert dit jaar eenmalig een online editie van Funpop!

Dus pak je agenda en reserveer 6 juni 14:00-16:00 voor Funpop Online!

Hoe deze middag eruit gaat zien krijgen jullie nog te horen, wel kunnen we zeggen dat we proberen het Funpop-gevoel op jullie beeldscherm te krijgen via een live-stream vanuit het Mediapark Hilversum! Dit gaat één groot online feest worden!

Verder informatie wordt de komende weken bekend gemaakt via onze website en social media. Houd deze dan ook nauwlettend in de gaten!

 

Noot voor de pers
Voor meer informatie over FUNPOP ONLINE kunt u zich wenden tot pr@funpop.nl.


Bestel nu een uniek FUNPOP 2020 shirt!

Helaas kunnen we dit jaar niet genieten van een Funpop-festival zoals we dit gewend zijn.

Toch willen we jullie het Funpop-gevoel in huis brengen. Dit is de reden dat we speciaal voor 2020 een uniek Funpop-shirt hebben ontworpen. Dit shirt wordt eenmalig uitgegeven en we hopen zo, ondanks deze vervelende situatie, positief vooruit te kunnen kijken naar het volgende jaar.

KLIK HIER OM TE BESTELLEN


Funpop 2020 gaat helaas niet door!

Beste bezoekers van Funpop,

Jullie hadden het misschien al verwacht en nu is het dan zover. Het bestuur van Funpop maakt bekend dat Funpop dit jaar niet door kan gaan. Wij doen dat met pijn in ons hart, maar het kan gewoon niet anders. Wij vinden het niet juist om binnenkort al die vele duizenden bezoekers op ons festivalterrein te ontvangen.

Het is voor jullie, onze bezoekers onmogelijk om de gewenste afstand van anderhalve meter tijdens Funpop tot elkaar te bewaren. Daarnaast wordt er in deze periode een groot beroep gedaan op de inzet van al die mensen die zo hard voor ons werken in de zorgsector. Dat zal na de Coronacrisis ook nog wel een tijdje zo blijven. We willen daarom al die hardwerkende zorgmedewerkers niet nog eens extra belasten met begeleidingswerk dat een bezoek aan Funpop nu eenmaal vraagt.

Wat betekent dit?

 • Het gekochte ticket voor Funpop 2020 blijft geldig en kan worden gebruikt voor Funpop 2021 (28, 29 en 30 mei). Kijk voor meer uitleg bij onze veelgestelde vragen.
 • We doen ons uiterste best om voor volgend jaar dezelfde artiesten te boeken. Gelukkig willen veel van de geplande artiesten de volgende editie graag weer komen! Zo kunnen we al verklappen dat op zaterdag 29 mei 2021 in ieder geval Jan Smit zal optreden en op zondag 30 mei 2021 Frans Bauer, The Dirty Daddies, Rolf Sanchez en Frans Duijts. Als er meer artiesten bekend worden gemaakt, dan zullen we dat ook hier communiceren.
 • Voor de fans: ook dit jaar brengen we een mooi FUNPOP T-shirt uit. Begin mei zal hiervoor een webshop beschikbaar zijn, te bereiken via onze website.

Wij hopen jullie volgend jaar allemaal in goede gezondheid weer op het meest sympathieke festival van Nederland te mogen begroeten.

Namens het bestuur van Stichting Funpop… groetjes en tot ziens op Funpop in 2021,

Thijs Rutten, voorzitter

 

Klik hier voor de link met de veegestelde vragen.

 

Gastenboek

Was jij al ooit te gast op Funpop? Wil je wat vragen of wil je iedereen laten weten hoe jij Funpop hebt beleeft? Schrijf het in ons gastenboek!

Laatste bericht:

Door: Debbie Haag
Geschreven op: 2021-01-06 08:10:22

pink
Ga naar gastenboek >

Funpop TV