25 en 26 mei

2019

Doe jij mee aan Funfactor 2019?

Je kunt je aanmelden voor Funfactor 2019! Klik hier om je aan te melden.

Iedereen die zich aanmeldt, doet mee aan de voorronde, die op zaterdag 23 maart 2019 wordt gehouden. Als je wil weten wat er van je verwacht wordt voor Funfactor, dan vind je hier meer informatie. Je kunt je aanmelden tot 1 maart 2019. Na die datum krijgt iedereen die zich heeft aangemeld meer informatie over optreedvolgorde, tijdstippen etc. Toeschouwers tijdens de voorronde zijn welkom!

De voorronde wordt gehouden in het schoolgebouw van de Gilde-opleidingen in Venray-Oostrum (vlak bij het NS-station). Studenten van de opleiding leveren weer hun bijdrage om de voorronde zo feestelijk mogelijk te laten verlopen. En uiteraard is er een deskundige jury om uit alle inzendingen negen kandidaten te kiezen, die op Funpopzondag mee gaan doen aan Funfactor.

Funpop een feest voor iedereen

FUNPOP 2019 komt eraan!

Het is een hele tijd erg stil geweest hier op de website maar dat gaat veranderen. Wij hebben namelijk niet stil gezeten, we zijn druk bezig geweest met de voorbereidingen voor Funpop 2019!

Binnenkort kunnen we de eerste namen van de artiesten bekendmaken en dan zullen we ook starten met de voorverkoop van de kaarten.

Blijf de website en social media in de gaten houden want we kunnen nu al vertellen dat het weer een geweldig festival wordt.

Funpop 2019 is op zaterdag 25 mei en zondag 26 mei.

Gastenboek

Was jij al ooit te gast op Funpop? Wil je wat vragen of wil je iedereen laten weten hoe jij Funpop hebt beleeft? Schrijf het in ons gastenboek!

Laatste bericht:

Door: Funpop
Geschreven op: 2019-01-13 21:17:00

Hoi Remy,We zijn erg druk met de voorbereidingen en zeer binnenkort zullen we de eerste namen bekend maken.Blijf de website en social media volgen voor het laatste nieuws.  

Ga naar gastenboek >

Funpop TV