25 en 26 mei

2019

Doe jij mee aan Funfactor 2019?

Je kunt je aanmelden voor Funfactor 2019! Klik hier om je aan te melden.

Iedereen die zich aanmeldt, doet mee aan de voorronde, die op zaterdag 23 maart 2019 wordt gehouden. Als je wil weten wat er van je verwacht wordt voor Funfactor, dan vind je hier meer informatie. Je kunt je aanmelden tot 1 maart 2019. Na die datum krijgt iedereen die zich heeft aangemeld meer informatie over optreedvolgorde, tijdstippen etc. Toeschouwers tijdens de voorronde zijn welkom!

De voorronde wordt gehouden in het schoolgebouw van de Gilde-opleidingen in Venray-Oostrum (vlak bij het NS-station). Studenten van de opleiding leveren weer hun bijdrage om de voorronde zo feestelijk mogelijk te laten verlopen. En uiteraard is er een deskundige jury om uit alle inzendingen negen kandidaten te kiezen, die op Funpopzondag mee gaan doen aan Funfactor.

Funpop een feest voor iedereen

FUNPOP 2019 de voorverkoop is gestart!

23 januari 2019 is de voorverkoop van Funpop 2019 gestart. Het is nu mogelijk om de kaarten voor het festival en de camping via de online kaartverkoop te bestellen.

Ook hebben we de eerste namen al bekend gemaakt. Niemand minder dan Rowwen Hèze, Davina Michelle, Vinchenzo én Dries Roelvink mogen we als eerste toevoegen aan de line-up. Wat dachten jullie daarvan?! Dit wordt een echte top-editie!

Funpop 2019 is op zaterdag 25 mei en zondag 26 mei.

De kaarten zijn te bestellen door op deze link te klikken!

Gastenboek

Was jij al ooit te gast op Funpop? Wil je wat vragen of wil je iedereen laten weten hoe jij Funpop hebt beleeft? Schrijf het in ons gastenboek!

Laatste bericht:

Door: Lindi
Geschreven op: 2019-03-19 18:20:07

Ernst en bobbie kay grote wens funpop
Ga naar gastenboek >

Funpop TV