25 en 26 mei

2019

Funpop 2018 - Zaterdag 26 mei

De foto's van Funpop 2018 zijn gemaakt in opdracht van Funpop door:

Carla Steegs
Jos Derks
Mary Kouwenhoven
Sten Jetten

De foto's mogen niet voor publicatie worden gebruikt zonder toestemming van Funpop!

Funpop een feest voor iedereen

Proficiat Jan Smeets, namens alle Funpoppers!

Funpop-ambassadeur en Pinkpopbaas Jan Smeets werd bevorderd tot Officier in de orde van Oranje-Nassau. Voor zijn vele verdiensten op cultureel- en maatschappelijk vlak kreeg Jan de hoge onderscheiding uitgereikt van burgemeester Cox.
Wij wensen Jan en zijn grote steun en toeverlaat, echtgenote Till, van harte proficiat met deze welverdiende waardering.

 

FUNPOP begint al op 24 mei!

Funpop begint dit jaar niet op 25 mei maar al op vrijdag 24 mei! Onze vrienden van Stichting Disco ’t Trefpunt gaan nl. “on tour” en zullen van 19.00uur tot 22.30uur een spetterende disco avond organiseren bij ons op de Funpop Funbeach. Iedereen vanaf 14+ is hierbij van harte welkom, dus ook onze dan reeds aanwezige campinggasten.

 

FUNPOP 2019 de voorverkoop is gestart!

23 januari 2019 is de voorverkoop van Funpop 2019 gestart. Het is nu mogelijk om de kaarten voor het festival en de camping via de online kaartverkoop te bestellen. Dit wordt een echte top-editie! Funpop 2019 isop zaterdag 25 mei en zondag 26 mei.

De kaarten zijn te bestellen door op deze link te klikken!

 

Funpop bied ook dit jaar weer passend vervoer naar het festival.

Klik hier voor informatie over passend vervoer!

 

Gastenboek

Was jij al ooit te gast op Funpop? Wil je wat vragen of wil je iedereen laten weten hoe jij Funpop hebt beleeft? Schrijf het in ons gastenboek!

Laatste bericht:

Door: Funpop
Geschreven op: 2019-05-17 15:52:00

Hoi Sonja,

er zijn nog kaarten voor zondag beschikbaar, deze zijn e koop aan de kassa voor €30,- Wanneer je de kaarten via de website besteld betaal je €25,- voor het kaartje.

Tot op Funpop
Ga naar gastenboek >

Funpop TV