6 en 7 juni

2020

Gastenboek

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Schrijf uw reactie...:
 

Reacties

Funpop geplaatst op 2019-05-13 09:18:50

Hallo Robbie,

Als er nog kaarten beschikbaar zijn, zullen deze te koop zijn aan de dagkassa. We kunnen helaas geen kaarten apart leggen aan de dagkassa. De kaarten zijn ook online te koop, dan ben je zeker van een kaartje.

kees geplaatst op 2019-05-12 19:54:58

kjk bols kees

Funpop geplaatst op 2019-05-09 20:54:39

Hallo Randy,

Hebt u ze ondertussen wel ontvangen?

Groetjes Funpop

Randy Beeren geplaatst op 2019-04-29 00:02:31

Hallo organisatie van Funpop,Ik heb voor onze locatie de posters besteld, echter hebben wij deze nog niet gekregen. Wij konden ons hiervoor aanmelden t/m 14 april, daarna werden de posters verstuurd. Met de bewoners willen wij een geschikte dag kiezen en met behulp van deze poster inclusief line-up is dit natuurlijk ideaal. Zijn deze posters al verstuurd en zo nee wanneer gaat dit gebeuren?Met vriendelijke groet,Randy Beeren

Ivo Spaan geplaatst op 2019-04-27 15:27:15

hoi luitjes

graag wil volgend jaar de volgende artiesten zien op zaterdag?

Frank Boeijen Flinke Namen Diggi Dex Eddie Zoey Rowwen Heze De Kreuners en Nielson Maan

Ivo Spaan geplaatst op 2019-04-27 15:08:50

hoi luitjes

volgend jaar wil dat ander artiesten komen

zoals Frank Boeijen Diks Deks Maan

Eddy Zoey Flinke Namen en Rowwen Hezeze Nielson en De Kreuners Ivo

Robbie Hendriks geplaatst op 2019-04-27 14:27:16

Kunnen entree kaarten bij de kassa kopen. Kan jullie twee kaarten weg leggen zaterdag 25 mei. Hoe kost het

Funpop geplaatst op 2019-04-11 21:12:22

Hoi Saskia,

De kaartverkoop is in handen van Ticketcrew. Je kun t contact opnemen met Ticketcrew om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Ze zijn via email te benaderen; info@ticketcrew.nl.

Saskia Teeuwen geplaatst op 2019-04-10 21:41:37

Hallo beste mensen van Funpop,Ik heb zojuist online 12 kaartjes besteld ipv 11. Kan ik er nog één terug geven en het geld terug krijgen?Ik hoop dat het nog gaat!Ik hoor het graag!Alvast bedankt!Groetjes Saskia

dennis van ophoven geplaatst op 2019-04-07 18:31:18

hallo funpoppers ook dit jaar kom ik weer bij jullie als gast en daar heb ik super veel zin in de muziek en feest maar ook het gezellig heid met me vrienden tot dan op 25 26 mei
< vorige 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 ... 28 volgende >

Funpop een feest voor iedereen

Het festival is geweest, maar gelukkig hebben we de foto's nog!

Het festival was fantastisch, we hebben genoten. Tijdens het festival zijn er heel veel foto's gemaakt door onze fotografen, deze foto's zijn terug te vinden in ons fotoalbum. Voor beide dagen is er een fotoalbum aangemaakt . Hier de link naar het fotoalbum voor zaterdag en hier de link naar het fotoalbum van zondag. We hebben nog niet alle foto's ontvangen, dus het kan zijn dat er in de komende dagen nog foto's bij komen.

FUNPOP was weer geweldig!

Vrijdagavond begon het feest en dat ging door tot zondagavond. Het was weer een fantastisch Funpop weekend. We willen alle bezoekers, sponsoren en vrijwilligers bedanken dat jullie er zo'n mooi feest van gemaakt hebben. Volgend jaar start funpop op vrijdagavond 5 juni met de disco. En zaterdag 6 juni en zondag 7 juni weer het geweldige festival. Zet de data alvast in je agenda. Houd ook de komende dagen de website en facebook in de gaten voor foto's en filmpjes van het festival.
Tot volgend jaar op Funpop 2020!

FUNPOP is begonnen!

De vrijdagavond en de zaterdag waren het twee geweldige dagen op Funpop. Wij zijn weer helemaal klaar voor de zondag. Hieronder kun je zien wat voor feest het was op zaterdag, vandaag gaan we er weer een groot feest van maken Feest op Funpop. Weten jullie al dat Funpop volgend jaar op 6 en 7 juni 2020 is. Zet de dagen alvast in je agenda!

 

 

Wij zijn apetrots op onze samenwerking met de dames en heren van NEP. Zij helpen ons met de complete beeldregistratie van Funpop Festival voor FunpopTV. Bijzonder mooi om te zien hoe NEP ons festival heeft omarmt en de samenwerking met het team van Gewoon Doen op rolletjes loopt. Hartelijk dank hiervoor!

De kop is eraf, twee dagen genieten, zonnetje erbij... Top op Funpop!

Het festival is begonnen het is nu al weer een geweldig feest, en het ziet erna uit dat het de gehele dag zo'n feest blijft.

Gisteren was het ook al groot feest op het festival terrein. Onze vrienden van Stiichting Disco 't Trefpunt waren "On-Tour" en maakte er een groot feest van in de tent op he terrein.

 

 

 

 

 

Gastenboek

Was jij al ooit te gast op Funpop? Wil je wat vragen of wil je iedereen laten weten hoe jij Funpop hebt beleeft? Schrijf het in ons gastenboek!

Laatste bericht:

Door: wilma
Geschreven op: 2019-09-13 10:17:21

ik vond het een heel mooie tijd het weekend had erg naar me zin en zal bv marco bosato een keer kunne optreden en brothers on the flour frank boeien
Ga naar gastenboek >

Funpop TV