28, 29 en 30 mei

2021

Gastenboek

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Schrijf uw reactie...:
 

Reacties

Samantha van vugt. geplaatst op 2017-02-09 15:45:26

Ik zou het leuk vinden als nick&simon ook

Komen.groetjes van samantha

Funpop geplaatst op 2017-02-09 07:49:36

Hoi Samantha, we kunnen nog niet alle namen bekend maken. Dat doen we in de komende periode. Blijf de website en facebook volgen voor het laatste nieuws.

Samantha van vugt geplaatst op 2017-02-08 21:30:37

Ik vond het vorig jaar super leuk.

Ik vond het vooral leuk dat jan Smit er was.en Thomas berge was ook wel leuk.ik ben er dit jaar weer bij .groetjes van samantha.

Samantha van vugt geplaatst op 2017-02-08 21:27:37

Hallo ik ben samantha

Ik wil graag wat vragen.

komen nick&simon dit jaar ook op funpop?laat het mij zo snel mogelijk weten.groetjes van samantha

martijn geplaatst op 2017-02-06 17:42:44

K3 djumbo katy Perry vraagt zaterdag komt kijken nog mag

Robert Smit geplaatst op 2016-11-28 10:49:00

Prachtige editie afgelopen jaar, ons team heeft ook genoten van dit event!

Meggie geplaatst op 2016-08-02 15:51:28

Hallo iedereen funpop was weer geweldig leukste vond ik toch jan Smit groetjes Meggie ???

Martijn geplaatst op 2016-06-10 09:37:28

hallo ik zal komend jaar big beny wel ik zien gr martijn

Davesteenvoorden geplaatst op 2016-06-08 15:51:28

Hallo funpop wat en grappige foto.s van dit jaar echt goed gedaan g dave

Anne geplaatst op 2016-06-06 12:26:10

Wij zijn twee nichtjes van een geweldige neef en omdat we op een gegeven moment niet meer wisten wat we hem konden geven voor zijn verjaardag, zijn we naar funpop gegaan. Inmiddels zijn we tien verjaardagen verder en kunnen we alledrie geen jaar meer zonder funpop. Wat een geweldige sfeer, wat genieten we! Een aanrader voor andere familieleden van mensen met een beperking, vooral als begeleiders niet meer bekostigd kunnen worden. Geloof me, het is totaal geen straf!

Funpop een feest voor iedereen

FUNPOP GAAT ÉÉNMALIG ONLINE!


Editie Funpop Online brengt op zaterdag 6 juni toch nog het Funpop-gevoel bij de mensen thuis!

Zoals jullie weten gaat Funpop dit jaar niet door...Maar we hebben toch goed nieuws! FUNPOP TV (Gewoon DoenLicht en LedNEP The Netherlands en Funpop) organiseert dit jaar eenmalig een online editie van Funpop!

Dus pak je agenda en reserveer 6 juni 14:00-16:00 voor Funpop Online!

Hoe deze middag eruit gaat zien krijgen jullie nog te horen, wel kunnen we zeggen dat we proberen het Funpop-gevoel op jullie beeldscherm te krijgen via een live-stream vanuit het Mediapark Hilversum! Dit gaat één groot online feest worden!

Verder informatie wordt de komende weken bekend gemaakt via onze website en social media. Houd deze dan ook nauwlettend in de gaten!

 

Noot voor de pers
Voor meer informatie over FUNPOP ONLINE kunt u zich wenden tot pr@funpop.nl.


Bestel nu een uniek FUNPOP 2020 shirt!

Helaas kunnen we dit jaar niet genieten van een Funpop-festival zoals we dit gewend zijn.

Toch willen we jullie het Funpop-gevoel in huis brengen. Dit is de reden dat we speciaal voor 2020 een uniek Funpop-shirt hebben ontworpen. Dit shirt wordt eenmalig uitgegeven en we hopen zo, ondanks deze vervelende situatie, positief vooruit te kunnen kijken naar het volgende jaar.

KLIK HIER OM TE BESTELLEN


Funpop 2020 gaat helaas niet door!

Beste bezoekers van Funpop,

Jullie hadden het misschien al verwacht en nu is het dan zover. Het bestuur van Funpop maakt bekend dat Funpop dit jaar niet door kan gaan. Wij doen dat met pijn in ons hart, maar het kan gewoon niet anders. Wij vinden het niet juist om binnenkort al die vele duizenden bezoekers op ons festivalterrein te ontvangen.

Het is voor jullie, onze bezoekers onmogelijk om de gewenste afstand van anderhalve meter tijdens Funpop tot elkaar te bewaren. Daarnaast wordt er in deze periode een groot beroep gedaan op de inzet van al die mensen die zo hard voor ons werken in de zorgsector. Dat zal na de Coronacrisis ook nog wel een tijdje zo blijven. We willen daarom al die hardwerkende zorgmedewerkers niet nog eens extra belasten met begeleidingswerk dat een bezoek aan Funpop nu eenmaal vraagt.

Wat betekent dit?

  • Het gekochte ticket voor Funpop 2020 blijft geldig en kan worden gebruikt voor Funpop 2021 (28, 29 en 30 mei). Kijk voor meer uitleg bij onze veelgestelde vragen.
  • We doen ons uiterste best om voor volgend jaar dezelfde artiesten te boeken. Gelukkig willen veel van de geplande artiesten de volgende editie graag weer komen! Zo kunnen we al verklappen dat op zaterdag 29 mei 2021 in ieder geval Jan Smit zal optreden en op zondag 30 mei 2021 Frans Bauer, The Dirty Daddies, Rolf Sanchez en Frans Duijts. Als er meer artiesten bekend worden gemaakt, dan zullen we dat ook hier communiceren.
  • Voor de fans: ook dit jaar brengen we een mooi FUNPOP T-shirt uit. Begin mei zal hiervoor een webshop beschikbaar zijn, te bereiken via onze website.

Wij hopen jullie volgend jaar allemaal in goede gezondheid weer op het meest sympathieke festival van Nederland te mogen begroeten.

Namens het bestuur van Stichting Funpop… groetjes en tot ziens op Funpop in 2021,

Thijs Rutten, voorzitter

 

Klik hier voor de link met de veegestelde vragen.

 

Gastenboek

Was jij al ooit te gast op Funpop? Wil je wat vragen of wil je iedereen laten weten hoe jij Funpop hebt beleeft? Schrijf het in ons gastenboek!

Laatste bericht:

Door: Debbie Haag
Geschreven op: 2021-01-06 08:10:22

pink
Ga naar gastenboek >

Funpop TV