6 en 7 juni

2020

Gastenboek

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Schrijf uw reactie...:
 

Reacties

Joshua Wiering geplaatst op 2019-05-25 07:38:42

Heey ik heet Joshua ik kom ook naar funpop voor de eerst keer heen ga

Het word toch leuk en feesten groetjes aan funpop tot zo

Funpop geplaatst op 2019-05-24 13:54:00

Hoi Hak,

Op het festival zijn alleen hulphonden toegestaan.

Groetjes en tot op Funpop

Funpop geplaatst op 2019-05-24 13:52:13

Hoi Anouk,

Morgen zijn er weer vele leuke activiteiten, wat het is verklappen we nog niet. Dat is de verrassing waar je morgen op het festival achter komt. Ik zou zeggen laat je verrassen.

Groetjes en tot op Funpop.

Anouk Brans geplaatst op 2019-05-24 13:17:43

Hoi ik ben al bekend op funpop ga daar ieder jaar heen maar ieder staan er andere actievieteiten wat kun je nu op funpop doen bijv cd maken kon toen is dat nu ook of stuur even voor vanavond door wat je kunt doen morgen als ik op funpop ben dank je wel gr Anouk

Hak Holthuis geplaatst op 2019-05-24 11:12:50

Mag de hond aangelijnd mee naar 't festival?

Groetjes Hakkie

Ries en Nyn,Robin en Mike geplaatst op 2019-05-23 20:40:41

We kijken uit naar Funpop a.s.zaterdag, met als hoogtepunt Davina voor ons heel belangrijk

marieke geplaatst op 2019-05-23 19:28:53

Hoi marieke Claessens De Jij Dans Ook

Groedjes Marieke Claessens De Komt Zaterdag 25

Groedjes marieke

marieke geplaatst op 2019-05-23 19:27:32

Hoi Mew MariekeFunpop Leuken Hapy Hotdogs

Groedjes Marieke

Funpop geplaatst op 2019-05-22 20:01:51

Hoi Gijsje,

Het is toegestaan boodschappentassen op wieltjes mee te nemen. Het is wel mogelijk dat de inhoud gecontroleerd wordt om de veiligheid te borgen. De huisregels zijn na te lezen op de website http://www.funpop.nl/informatie/huisregelement-funpop

Tot op Funpop

Funpop geplaatst op 2019-05-22 19:50:37

Hoi Kim,

Ja het is mogelijk te pinnen bij Funpop.

Tot op Funpop.

Funpop een feest voor iedereen

Het festival is geweest, maar gelukkig hebben we de foto's nog!

Het festival was fantastisch, we hebben genoten. Tijdens het festival zijn er heel veel foto's gemaakt door onze fotografen, deze foto's zijn terug te vinden in ons fotoalbum. Voor beide dagen is er een fotoalbum aangemaakt . Hier de link naar het fotoalbum voor zaterdag en hier de link naar het fotoalbum van zondag. We hebben nog niet alle foto's ontvangen, dus het kan zijn dat er in de komende dagen nog foto's bij komen.

FUNPOP was weer geweldig!

Vrijdagavond begon het feest en dat ging door tot zondagavond. Het was weer een fantastisch Funpop weekend. We willen alle bezoekers, sponsoren en vrijwilligers bedanken dat jullie er zo'n mooi feest van gemaakt hebben. Volgend jaar start funpop op vrijdagavond 5 juni met de disco. En zaterdag 6 juni en zondag 7 juni weer het geweldige festival. Zet de data alvast in je agenda. Houd ook de komende dagen de website en facebook in de gaten voor foto's en filmpjes van het festival.
Tot volgend jaar op Funpop 2020!

FUNPOP is begonnen!

De vrijdagavond en de zaterdag waren het twee geweldige dagen op Funpop. Wij zijn weer helemaal klaar voor de zondag. Hieronder kun je zien wat voor feest het was op zaterdag, vandaag gaan we er weer een groot feest van maken Feest op Funpop. Weten jullie al dat Funpop volgend jaar op 6 en 7 juni 2020 is. Zet de dagen alvast in je agenda!

 

 

Wij zijn apetrots op onze samenwerking met de dames en heren van NEP. Zij helpen ons met de complete beeldregistratie van Funpop Festival voor FunpopTV. Bijzonder mooi om te zien hoe NEP ons festival heeft omarmt en de samenwerking met het team van Gewoon Doen op rolletjes loopt. Hartelijk dank hiervoor!

De kop is eraf, twee dagen genieten, zonnetje erbij... Top op Funpop!

Het festival is begonnen het is nu al weer een geweldig feest, en het ziet erna uit dat het de gehele dag zo'n feest blijft.

Gisteren was het ook al groot feest op het festival terrein. Onze vrienden van Stiichting Disco 't Trefpunt waren "On-Tour" en maakte er een groot feest van in de tent op he terrein.

 

 

 

 

 

Gastenboek

Was jij al ooit te gast op Funpop? Wil je wat vragen of wil je iedereen laten weten hoe jij Funpop hebt beleeft? Schrijf het in ons gastenboek!

Laatste bericht:

Door: wilma
Geschreven op: 2019-09-13 10:17:21

ik vond het een heel mooie tijd het weekend had erg naar me zin en zal bv marco bosato een keer kunne optreden en brothers on the flour frank boeien
Ga naar gastenboek >

Funpop TV