6 en 7 juni 2020

Afgelast

Gastenboek

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Schrijf uw reactie...:
 

Reacties

Ilona beks geplaatst op 2020-04-17 16:51:40

Ik hoop dat funpop door. Gaat

tanya geplaatst op 2020-04-17 09:05:17

ik vind wel onze gezondheid gaat voor dan funpop, funpop kan volgend jaar ook. gezondheid is superbelangrijk voor iedereen. geen onderscheiding.

tanya smiley geplaatst op 2020-04-17 09:03:45

alle grote bekende festivals zijn afgelatst.ook die pas in augustus plaats vinden. waarom zijn jullie gewoon niet eerlijk.

A geplaatst op 2020-04-16 07:45:51

Lowlands, dat is pas in augustus, is ook afgelast

Samantha van vugt geplaatst op 2020-04-15 23:54:55

Hallo funpop

Dus waarschijnlijk gaat funpop dit jaar niet door

Ik ben er zelf niet bij dit jaar. Maar een goede vriendin wel

Dus daarom wil ik het graag weten of het wel of niet door

Gaat dit jaarGroetjes van samantha

Angel geplaatst op 2020-04-15 23:04:17

Je kunt geen 1,5 meter distance garanderen en daar gaat het om

Jan Willem geplaatst op 2020-04-15 23:01:51

Vandaag heeft Belgie ALLE grote concerten voor de zomer afgeblazen. Ik begrijp dat het geld gaat kosten, maar wees aub duidelijk wanneer de organisatie echt om de gezondheid van de trouwe fans geeft. Gezond blijven is belangrijker dan verzekeringsgeld!

Funpop geplaatst op 2020-04-15 20:12:00

Beste Jurgen,

Op dit moment weten we nog niet of Funpop wel of niet door kan gaan. We zijn hierin afhankelijk van de richtlijnen vanuit het RIVM en de overheid. Wanneer het mogelijk is willen we het festival door laten gaan maar dit moet wel op een veilige manier kunnen.

Wanneer er meer duidelijk is zullen we dit zo snel mogelijk communiceren via de website en social media.

Groetjes

Funpop

Jurgen Zweemer geplaatst op 2020-04-15 14:30:33

Beste organisatie, is er al iets bekend over het wel of niet doorgaan van het funpop festival? Graag zou ik spoedig iets vernemen ivm de organisatie van het bezoeken van het festival met een grote groep mensen. Alvast bedankt en veel succes!

Vriendelijke groet, Jurgen

MARISKA GEERITS KEGEL geplaatst op 2020-04-13 20:22:03

HOI IK HOOP DAT FUN POP DOOR KAN GAAN DIT JAAR VAN MARISKA EN RUBEN

Funpop een feest voor iedereen

FUNPOP GAAT ÉÉNMALIG ONLINE!


Editie Funpop Online brengt op zaterdag 6 juni toch nog het Funpop-gevoel bij de mensen thuis!

Zoals jullie weten gaat Funpop dit jaar niet door...Maar we hebben toch goed nieuws! FUNPOP TV (Gewoon DoenLicht en LedNEP The Netherlands en Funpop) organiseert dit jaar eenmalig een online editie van Funpop!

Dus pak je agenda en reserveer 6 juni 14:00-16:00 voor Funpop Online!

Hoe deze middag eruit gaat zien krijgen jullie nog te horen, wel kunnen we zeggen dat we proberen het Funpop-gevoel op jullie beeldscherm te krijgen via een live-stream vanuit het Mediapark Hilversum! Dit gaat één groot online feest worden!

Verder informatie wordt de komende weken bekend gemaakt via onze website en social media. Houd deze dan ook nauwlettend in de gaten!

 

Noot voor de pers
Voor meer informatie over FUNPOP ONLINE kunt u zich wenden tot pr@funpop.nl.


Bestel nu een uniek FUNPOP 2020 shirt!

Helaas kunnen we dit jaar niet genieten van een Funpop-festival zoals we dit gewend zijn.

Toch willen we jullie het Funpop-gevoel in huis brengen. Dit is de reden dat we speciaal voor 2020 een uniek Funpop-shirt hebben ontworpen. Dit shirt wordt eenmalig uitgegeven en we hopen zo, ondanks deze vervelende situatie, positief vooruit te kunnen kijken naar het volgende jaar.

KLIK HIER OM TE BESTELLEN


Funpop 2020 gaat helaas niet door!

Beste bezoekers van Funpop,

Jullie hadden het misschien al verwacht en nu is het dan zover. Het bestuur van Funpop maakt bekend dat Funpop dit jaar niet door kan gaan. Wij doen dat met pijn in ons hart, maar het kan gewoon niet anders. Wij vinden het niet juist om binnenkort al die vele duizenden bezoekers op ons festivalterrein te ontvangen.

Het is voor jullie, onze bezoekers onmogelijk om de gewenste afstand van anderhalve meter tijdens Funpop tot elkaar te bewaren. Daarnaast wordt er in deze periode een groot beroep gedaan op de inzet van al die mensen die zo hard voor ons werken in de zorgsector. Dat zal na de Coronacrisis ook nog wel een tijdje zo blijven. We willen daarom al die hardwerkende zorgmedewerkers niet nog eens extra belasten met begeleidingswerk dat een bezoek aan Funpop nu eenmaal vraagt.

Wat betekent dit?

  • Het gekochte ticket voor Funpop 2020 blijft geldig en kan worden gebruikt voor Funpop 2021 (28, 29 en 30 mei). Kijk voor meer uitleg bij onze veelgestelde vragen.
  • We doen ons uiterste best om voor volgend jaar dezelfde artiesten te boeken. Gelukkig willen veel van de geplande artiesten de volgende editie graag weer komen! Zo kunnen we al verklappen dat op zaterdag 29 mei 2021 in ieder geval Jan Smit zal optreden en op zondag 30 mei 2021 Frans Bauer, The Dirty Daddies, Rolf Sanchez en Frans Duijts. Als er meer artiesten bekend worden gemaakt, dan zullen we dat ook hier communiceren.
  • Voor de fans: ook dit jaar brengen we een mooi FUNPOP T-shirt uit. Begin mei zal hiervoor een webshop beschikbaar zijn, te bereiken via onze website.

Wij hopen jullie volgend jaar allemaal in goede gezondheid weer op het meest sympathieke festival van Nederland te mogen begroeten.

Namens het bestuur van Stichting Funpop… groetjes en tot ziens op Funpop in 2021,

Thijs Rutten, voorzitter

 

Klik hier voor de link met de veegestelde vragen.

 

Gastenboek

Was jij al ooit te gast op Funpop? Wil je wat vragen of wil je iedereen laten weten hoe jij Funpop hebt beleeft? Schrijf het in ons gastenboek!

Laatste bericht:

Door: Daisy Conn
Geschreven op: 2020-05-24 16:53:33

Eritrea
Ga naar gastenboek >

Funpop TV