6 en 7 juni 2020

Afgelast

Gastenboek

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Schrijf uw reactie...:
 

Reacties

Jannie geplaatst op 2017-05-28 16:12:21

Erg genoten van het weekend Funpop.

Bij het uitpakken van alle tassen kwamen wij erachter dat er een vest meegenomen is die niet van onze bewoners is.

Het gaat om een grijs vest van C&A, achterop staat VINTAGE.CO Midtown.Div. De naam Rob staat op het etiketje.Wie mist dit vest?Groeten Jannie

figo beerten geplaatst op 2017-05-26 08:27:53

Hallo het was weer een geweldige zondag was het heb er van genoten, volgend jaar kom ik zeker weer echt super was het

Jose de bruin geplaatst op 2017-05-24 17:59:15

Afgelopen zaterdag zijn onze cliënten en wij, hun begeleiders naar het festival van funpop geweest. En "fun" was het!! Wat een dag, wat een belevenis, saamhorigheid, vriendschap en ongedwongenheid!! We hebben, allemaal op ons eigen manier, genoten van de muziek, de PERFECTE organisatie, de anders mensen op het veld en van elkaar. Namens ons allemaal wil ik heel graag een enorm compliment geven aan de organisatie en een super " dank je wel" voor de vrijwilligers en professionals die er waren. In onze tak van sport, met bezuinigingen en tegenslagen was dit een parel aan onze kroon...dank zij jullie!! Groet van jose de bruin, groepsmedewerkster van stichting pergamijn.

Caspar van Dijk geplaatst op 2017-05-22 10:05:01

Is autisme bij jullie ook een handicap

Meggie geplaatst op 2017-05-21 23:05:04

Het was weer top vandaag ik heb lekker van genoten en het sfeer is ook altijd goed en gezellig en ook een mooie stralende dag gehad met mooi weer er bij tot volgend jaar en hopelijk weer met mooi weer ☀️😎😍😘👍🏻

Meggie geplaatst op 2017-05-21 23:03:54

Het was weer top vandaag ik heb lekker van genoten en het sfeer is ook altijd goed en gezellig en ook een mooie stralende dag gehad met mooi weer er bij tot volgend jaar en hopelijk weer met mooi weer ☀️😎😍😘👍🏻

De Gouden Pul Uden geplaatst op 2017-05-21 18:38:01

Hoi

We komen elk jaar op zaterdag ook gister dus. Het was weer geweldig, heb ook veel waardering voor diegene die de toiletten bij houden. Niet het fijnste werk maar elk jaar weer prima geregeld. Het zou fijn zijn als jullie de lijn voor het podium ook echt vrij houden dus daar geen stoelen toelaten, verder niks dan lof, dank jullie wel.

Groetjes uit Uden en tot volgend jaar

william rijnders geplaatst op 2017-05-20 23:25:42

Hallo funpop

Het was weer kei gezellig zaterdag 20 mei en zondag 21 mei

2017

tot volgend jaar

2018

Gr william rijnders

Marion geplaatst op 2017-05-20 17:36:39

Hoe

gaat

ie

daar

een

voorbeeld

van

een

verzonden

met

dit

mooie

Funpop geplaatst op 2017-05-20 11:30:03

Hoi Susanne.

De bonnen zijn per stuk te kopen.

Funpop een feest voor iedereen

FUNPOP GAAT ÉÉNMALIG ONLINE!


Editie Funpop Online brengt op zaterdag 6 juni toch nog het Funpop-gevoel bij de mensen thuis!

Zoals jullie weten gaat Funpop dit jaar niet door...Maar we hebben toch goed nieuws! FUNPOP TV (Gewoon DoenLicht en LedNEP The Netherlands en Funpop) organiseert dit jaar eenmalig een online editie van Funpop!

Dus pak je agenda en reserveer 6 juni 14:00-16:00 voor Funpop Online!

Hoe deze middag eruit gaat zien krijgen jullie nog te horen, wel kunnen we zeggen dat we proberen het Funpop-gevoel op jullie beeldscherm te krijgen via een live-stream vanuit het Mediapark Hilversum! Dit gaat één groot online feest worden!

Verder informatie wordt de komende weken bekend gemaakt via onze website en social media. Houd deze dan ook nauwlettend in de gaten!

 

Noot voor de pers
Voor meer informatie over FUNPOP ONLINE kunt u zich wenden tot pr@funpop.nl.


Bestel nu een uniek FUNPOP 2020 shirt!

Helaas kunnen we dit jaar niet genieten van een Funpop-festival zoals we dit gewend zijn.

Toch willen we jullie het Funpop-gevoel in huis brengen. Dit is de reden dat we speciaal voor 2020 een uniek Funpop-shirt hebben ontworpen. Dit shirt wordt eenmalig uitgegeven en we hopen zo, ondanks deze vervelende situatie, positief vooruit te kunnen kijken naar het volgende jaar.

KLIK HIER OM TE BESTELLEN


Funpop 2020 gaat helaas niet door!

Beste bezoekers van Funpop,

Jullie hadden het misschien al verwacht en nu is het dan zover. Het bestuur van Funpop maakt bekend dat Funpop dit jaar niet door kan gaan. Wij doen dat met pijn in ons hart, maar het kan gewoon niet anders. Wij vinden het niet juist om binnenkort al die vele duizenden bezoekers op ons festivalterrein te ontvangen.

Het is voor jullie, onze bezoekers onmogelijk om de gewenste afstand van anderhalve meter tijdens Funpop tot elkaar te bewaren. Daarnaast wordt er in deze periode een groot beroep gedaan op de inzet van al die mensen die zo hard voor ons werken in de zorgsector. Dat zal na de Coronacrisis ook nog wel een tijdje zo blijven. We willen daarom al die hardwerkende zorgmedewerkers niet nog eens extra belasten met begeleidingswerk dat een bezoek aan Funpop nu eenmaal vraagt.

Wat betekent dit?

  • Het gekochte ticket voor Funpop 2020 blijft geldig en kan worden gebruikt voor Funpop 2021 (28, 29 en 30 mei). Kijk voor meer uitleg bij onze veelgestelde vragen.
  • We doen ons uiterste best om voor volgend jaar dezelfde artiesten te boeken. Gelukkig willen veel van de geplande artiesten de volgende editie graag weer komen! Zo kunnen we al verklappen dat op zaterdag 29 mei 2021 in ieder geval Jan Smit zal optreden en op zondag 30 mei 2021 Frans Bauer, The Dirty Daddies, Rolf Sanchez en Frans Duijts. Als er meer artiesten bekend worden gemaakt, dan zullen we dat ook hier communiceren.
  • Voor de fans: ook dit jaar brengen we een mooi FUNPOP T-shirt uit. Begin mei zal hiervoor een webshop beschikbaar zijn, te bereiken via onze website.

Wij hopen jullie volgend jaar allemaal in goede gezondheid weer op het meest sympathieke festival van Nederland te mogen begroeten.

Namens het bestuur van Stichting Funpop… groetjes en tot ziens op Funpop in 2021,

Thijs Rutten, voorzitter

 

Klik hier voor de link met de veegestelde vragen.

 

Gastenboek

Was jij al ooit te gast op Funpop? Wil je wat vragen of wil je iedereen laten weten hoe jij Funpop hebt beleeft? Schrijf het in ons gastenboek!

Laatste bericht:

Door: Daisy Conn
Geschreven op: 2020-05-24 16:53:33

Eritrea
Ga naar gastenboek >

Funpop TV