6 en 7 juni 2020

Afgelast

Gastenboek

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Schrijf uw reactie...:
 

Reacties

Funpop geplaatst op 2018-03-22 20:07:38

Hoi,

Het volledige programma staat nu op de website. Je kunt nu dus zien wie er allemaal komen.

Groetjes, tot op Funpop!

Paul geplaatst op 2018-03-22 12:38:49

Weten jullie dat dit jaar op het Funpop festivalterrein het Funrock cafe geopend zal worden.Lekket swingen met hardrock. Veel plezier en FUN op Funpop.

Samantha van vugt geplaatst op 2018-03-15 22:02:55

Hallo

Willen jullie alstublieft vertellen wie er nog meer komen het duurt erg lang voordat het bekend word gemaakt ik vind het heel spannend wie het zijn groetjes van samantha

priscilla geplaatst op 2018-03-15 20:28:23

wij hebben er heelveel zin in om naar funpop te gaan

damian geplaatst op 2018-03-15 19:55:48

hallo yes r ik ben een groote fan van jou en ik vind het leuk om jou weer een keer te zien groetes damian.

Funpop geplaatst op 2018-03-15 19:33:31

Beste Rene en Iris,Er is geen pendeldienst meer vanaf het station. Wel is het zo dat Funpop passend en betaalbaar vervoer aanbiedt vanaf ieder willekeurig adres in Nederland naar het festival en s'avond weer terug. Dat willekeurig adres kan het thuisadres zijn maar bv ook station Venray, station Horst-Sevenum of station Venlo. Het tijdstip van oppikken zowel 's morgens alsook het moment van afzetten 's avonds wordt echter op een vast tijdstip door ons ingepland, en van te voren gecommuniceerd. Via deze link kun je passend vervoer reserveren.

Marieke claessens geplaatst op 2018-03-14 21:53:20

Marieke claessens komt jas groen leer aan groedjes Marieke claessens zaterdag 26 mei muiziek

Marleen stevens geplaatst op 2018-03-11 13:38:48

Ik ben de grootste fan van nick en simon die mogen komen van mij

Rene en Iris geplaatst op 2018-03-09 15:36:23

Hallo, Is er een busje van Munckhof om de mensen naar het festivalterrein te brengen, zoals andere jaren? Groetjes Rene

Ronald van nes geplaatst op 2018-03-04 21:02:04

Met hem op de fot de gaan

Funpop een feest voor iedereen

FUNPOP GAAT ÉÉNMALIG ONLINE!


Editie Funpop Online brengt op zaterdag 6 juni toch nog het Funpop-gevoel bij de mensen thuis!

Zoals jullie weten gaat Funpop dit jaar niet door...Maar we hebben toch goed nieuws! FUNPOP TV (Gewoon DoenLicht en LedNEP The Netherlands en Funpop) organiseert dit jaar eenmalig een online editie van Funpop!

Dus pak je agenda en reserveer 6 juni 14:00-16:00 voor Funpop Online!

Hoe deze middag eruit gaat zien krijgen jullie nog te horen, wel kunnen we zeggen dat we proberen het Funpop-gevoel op jullie beeldscherm te krijgen via een live-stream vanuit het Mediapark Hilversum! Dit gaat één groot online feest worden!

Verder informatie wordt de komende weken bekend gemaakt via onze website en social media. Houd deze dan ook nauwlettend in de gaten!

 

Noot voor de pers
Voor meer informatie over FUNPOP ONLINE kunt u zich wenden tot pr@funpop.nl.


Bestel nu een uniek FUNPOP 2020 shirt!

Helaas kunnen we dit jaar niet genieten van een Funpop-festival zoals we dit gewend zijn.

Toch willen we jullie het Funpop-gevoel in huis brengen. Dit is de reden dat we speciaal voor 2020 een uniek Funpop-shirt hebben ontworpen. Dit shirt wordt eenmalig uitgegeven en we hopen zo, ondanks deze vervelende situatie, positief vooruit te kunnen kijken naar het volgende jaar.

KLIK HIER OM TE BESTELLEN


Funpop 2020 gaat helaas niet door!

Beste bezoekers van Funpop,

Jullie hadden het misschien al verwacht en nu is het dan zover. Het bestuur van Funpop maakt bekend dat Funpop dit jaar niet door kan gaan. Wij doen dat met pijn in ons hart, maar het kan gewoon niet anders. Wij vinden het niet juist om binnenkort al die vele duizenden bezoekers op ons festivalterrein te ontvangen.

Het is voor jullie, onze bezoekers onmogelijk om de gewenste afstand van anderhalve meter tijdens Funpop tot elkaar te bewaren. Daarnaast wordt er in deze periode een groot beroep gedaan op de inzet van al die mensen die zo hard voor ons werken in de zorgsector. Dat zal na de Coronacrisis ook nog wel een tijdje zo blijven. We willen daarom al die hardwerkende zorgmedewerkers niet nog eens extra belasten met begeleidingswerk dat een bezoek aan Funpop nu eenmaal vraagt.

Wat betekent dit?

  • Het gekochte ticket voor Funpop 2020 blijft geldig en kan worden gebruikt voor Funpop 2021 (28, 29 en 30 mei). Kijk voor meer uitleg bij onze veelgestelde vragen.
  • We doen ons uiterste best om voor volgend jaar dezelfde artiesten te boeken. Gelukkig willen veel van de geplande artiesten de volgende editie graag weer komen! Zo kunnen we al verklappen dat op zaterdag 29 mei 2021 in ieder geval Jan Smit zal optreden en op zondag 30 mei 2021 Frans Bauer, The Dirty Daddies, Rolf Sanchez en Frans Duijts. Als er meer artiesten bekend worden gemaakt, dan zullen we dat ook hier communiceren.
  • Voor de fans: ook dit jaar brengen we een mooi FUNPOP T-shirt uit. Begin mei zal hiervoor een webshop beschikbaar zijn, te bereiken via onze website.

Wij hopen jullie volgend jaar allemaal in goede gezondheid weer op het meest sympathieke festival van Nederland te mogen begroeten.

Namens het bestuur van Stichting Funpop… groetjes en tot ziens op Funpop in 2021,

Thijs Rutten, voorzitter

 

Klik hier voor de link met de veegestelde vragen.

 

Gastenboek

Was jij al ooit te gast op Funpop? Wil je wat vragen of wil je iedereen laten weten hoe jij Funpop hebt beleeft? Schrijf het in ons gastenboek!

Laatste bericht:

Door: Daisy Conn
Geschreven op: 2020-05-24 16:53:33

Eritrea
Ga naar gastenboek >

Funpop TV