25 en 26 mei

2019

Gastenboek

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Schrijf uw reactie...:
 

Reacties

Davesteenvoorden geplaatst op 2016-06-08 15:51:28

Hallo funpop wat en grappige foto.s van dit jaar echt goed gedaan g dave

Anne geplaatst op 2016-06-06 12:26:10

Wij zijn twee nichtjes van een geweldige neef en omdat we op een gegeven moment niet meer wisten wat we hem konden geven voor zijn verjaardag, zijn we naar funpop gegaan. Inmiddels zijn we tien verjaardagen verder en kunnen we alledrie geen jaar meer zonder funpop. Wat een geweldige sfeer, wat genieten we! Een aanrader voor andere familieleden van mensen met een beperking, vooral als begeleiders niet meer bekostigd kunnen worden. Geloof me, het is totaal geen straf!

Funpop een feest voor iedereen

FUNPOP 2019 komt eraan!

Het is een hele tijd erg stil geweest hier op de website maar dat gaat veranderen. Wij hebben namelijk niet stil gezeten, we zijn druk bezig geweest met de voorbereidingen voor Funpop 2019!

Binnenkort kunnen we de eerste namen van de artiesten bekendmaken en dan zullen we ook starten met de voorverkoop van de kaarten.

Blijf de website en social media in de gaten houden want we kunnen nu al vertellen dat het weer een geweldig festival wordt.

Funpop 2019 is op zaterdag 25 mei en zondag 26 mei.

Gastenboek

Was jij al ooit te gast op Funpop? Wil je wat vragen of wil je iedereen laten weten hoe jij Funpop hebt beleeft? Schrijf het in ons gastenboek!

Laatste bericht:

Door: Funpop
Geschreven op: 2019-01-13 21:17:00

Hoi Remy,We zijn erg druk met de voorbereidingen en zeer binnenkort zullen we de eerste namen bekend maken.Blijf de website en social media volgen voor het laatste nieuws.  

Ga naar gastenboek >

Funpop TV