6 en 7 juni

2020

Gastenboek

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Schrijf uw reactie...:
 

Reacties

marieke claessens geplaatst op 2017-06-04 20:04:39

Hoi Marieke claessens een leuk meisje goed groedje van Marieke claessens

Riza geplaatst op 2017-05-31 14:24:43

Hallo FunpopIk heb ook genoten geweldig

tot volgend jaar

riza Alatas in weert

Melvin geplaatst op 2017-05-30 08:32:52

Alsjeblieft broederliefde op funpop 2018 hun zijn super gaaf groetjes van melvin

Jannie geplaatst op 2017-05-28 16:12:21

Erg genoten van het weekend Funpop.

Bij het uitpakken van alle tassen kwamen wij erachter dat er een vest meegenomen is die niet van onze bewoners is.

Het gaat om een grijs vest van C&A, achterop staat VINTAGE.CO Midtown.Div. De naam Rob staat op het etiketje.Wie mist dit vest?Groeten Jannie

figo beerten geplaatst op 2017-05-26 08:27:53

Hallo het was weer een geweldige zondag was het heb er van genoten, volgend jaar kom ik zeker weer echt super was het

Jose de bruin geplaatst op 2017-05-24 17:59:15

Afgelopen zaterdag zijn onze cliënten en wij, hun begeleiders naar het festival van funpop geweest. En "fun" was het!! Wat een dag, wat een belevenis, saamhorigheid, vriendschap en ongedwongenheid!! We hebben, allemaal op ons eigen manier, genoten van de muziek, de PERFECTE organisatie, de anders mensen op het veld en van elkaar. Namens ons allemaal wil ik heel graag een enorm compliment geven aan de organisatie en een super " dank je wel" voor de vrijwilligers en professionals die er waren. In onze tak van sport, met bezuinigingen en tegenslagen was dit een parel aan onze kroon...dank zij jullie!! Groet van jose de bruin, groepsmedewerkster van stichting pergamijn.

Caspar van Dijk geplaatst op 2017-05-22 10:05:01

Is autisme bij jullie ook een handicap

Meggie geplaatst op 2017-05-21 23:05:04

Het was weer top vandaag ik heb lekker van genoten en het sfeer is ook altijd goed en gezellig en ook een mooie stralende dag gehad met mooi weer er bij tot volgend jaar en hopelijk weer met mooi weer ☀️😎😍😘👍🏻

Meggie geplaatst op 2017-05-21 23:03:54

Het was weer top vandaag ik heb lekker van genoten en het sfeer is ook altijd goed en gezellig en ook een mooie stralende dag gehad met mooi weer er bij tot volgend jaar en hopelijk weer met mooi weer ☀️😎😍😘👍🏻

De Gouden Pul Uden geplaatst op 2017-05-21 18:38:01

Hoi

We komen elk jaar op zaterdag ook gister dus. Het was weer geweldig, heb ook veel waardering voor diegene die de toiletten bij houden. Niet het fijnste werk maar elk jaar weer prima geregeld. Het zou fijn zijn als jullie de lijn voor het podium ook echt vrij houden dus daar geen stoelen toelaten, verder niks dan lof, dank jullie wel.

Groetjes uit Uden en tot volgend jaar

Funpop een feest voor iedereen

Het festival is geweest, maar gelukkig hebben we de foto's nog!

Het festival was fantastisch, we hebben genoten. Tijdens het festival zijn er heel veel foto's gemaakt door onze fotografen, deze foto's zijn terug te vinden in ons fotoalbum. Voor beide dagen is er een fotoalbum aangemaakt . Hier de link naar het fotoalbum voor zaterdag en hier de link naar het fotoalbum van zondag. We hebben nog niet alle foto's ontvangen, dus het kan zijn dat er in de komende dagen nog foto's bij komen.

FUNPOP was weer geweldig!

Vrijdagavond begon het feest en dat ging door tot zondagavond. Het was weer een fantastisch Funpop weekend. We willen alle bezoekers, sponsoren en vrijwilligers bedanken dat jullie er zo'n mooi feest van gemaakt hebben. Volgend jaar start funpop op vrijdagavond 5 juni met de disco. En zaterdag 6 juni en zondag 7 juni weer het geweldige festival. Zet de data alvast in je agenda. Houd ook de komende dagen de website en facebook in de gaten voor foto's en filmpjes van het festival.
Tot volgend jaar op Funpop 2020!

FUNPOP is begonnen!

De vrijdagavond en de zaterdag waren het twee geweldige dagen op Funpop. Wij zijn weer helemaal klaar voor de zondag. Hieronder kun je zien wat voor feest het was op zaterdag, vandaag gaan we er weer een groot feest van maken Feest op Funpop. Weten jullie al dat Funpop volgend jaar op 6 en 7 juni 2020 is. Zet de dagen alvast in je agenda!

 

 

Wij zijn apetrots op onze samenwerking met de dames en heren van NEP. Zij helpen ons met de complete beeldregistratie van Funpop Festival voor FunpopTV. Bijzonder mooi om te zien hoe NEP ons festival heeft omarmt en de samenwerking met het team van Gewoon Doen op rolletjes loopt. Hartelijk dank hiervoor!

De kop is eraf, twee dagen genieten, zonnetje erbij... Top op Funpop!

Het festival is begonnen het is nu al weer een geweldig feest, en het ziet erna uit dat het de gehele dag zo'n feest blijft.

Gisteren was het ook al groot feest op het festival terrein. Onze vrienden van Stiichting Disco 't Trefpunt waren "On-Tour" en maakte er een groot feest van in de tent op he terrein.

 

 

 

 

 

Gastenboek

Was jij al ooit te gast op Funpop? Wil je wat vragen of wil je iedereen laten weten hoe jij Funpop hebt beleeft? Schrijf het in ons gastenboek!

Laatste bericht:

Door: Анатолий www.mail.ru
Geschreven op: 2019-06-17 22:43:29

6IzPVubcPV
Ga naar gastenboek >

Funpop TV