6 en 7 juni 2020

Afgelast

Gastenboek

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Schrijf uw reactie...:
 

Reacties

Funpop geplaatst op 2020-05-13 20:32:30

Hoi Tim,

We gaan het online uitzenden. Hoe we dit precies gaan doen weten zijn we nog aan het onderzoeken. Wanneer we dit weten zullen we dit jullie natuurlijk laten weten.

Groetjes Funpop

Timmoerings geplaatst op 2020-05-13 17:48:09

HOI funpop jammer dat het niet door gaat maar wel super gaaf dat funpop online komt en verder heb ik er een vraag over 6 juni komt dat op tv of komt dat online op YouTube gr tim uit leiderdorp

Janita geplaatst op 2020-05-05 17:01:16

Waneer komen de thirsurt online op de site

Groetjes janita

Funpop geplaatst op 2020-04-18 17:21:52

Hoi Patrick,

Wij hebben geen telefoonnummer beschikbaar dat gebeld kan worden. We proberen alle vragen via de website, facebook en email te beantwoorden.

Je kunt je vragen mailen naar corona@funpop.nl

Groetjes,

Funpop

patrick smink geplaatst op 2020-04-18 17:17:40

ik ep een vraag ep jullie ook telfoonnummer voor mei

Funpop geplaatst op 2020-04-18 17:17:00

Hoi Patrick,

We zijn nu druk om alle vragen te beantwoorden die er binnenkomen. Wanneer we tijd hebben zullen we de website aanpassen. Dit kan wel even duren voordat alles aangepast is.

Groetjes, Funpop

patrick smink geplaatst op 2020-04-18 11:01:58

ik ep een vraag wanneer wordt webzijt aan gebast

Funpop geplaatst op 2020-04-17 20:43:58

Beste Funpop vrienden,

We hebben zojuist het bericht op de website en social media geplaatst. Misschien zijn er een aantal die denken waarom nu pas. Dit hebben we nu pas gecommuniceerd omdat we dit ook nu pas beslist hebben. We hebben veel overleg gehad met verschillende partijen en hebben vandaag de beslissing genomen om het niet door te laten gaan.

Op de begin pagina staat een bericht van onze voorzitter Thijs en een link naar de veel gestelde vragen.

Mocht je vraag er niet tussen staan kun je deze ook stellen via email naar corona@funpop.nl of via het gastenboek. Ivm de drukte kan het wat langer duren voordat we een reactie kunnen sturen.

Groetjes en hopelijk tot Funpop 2021!

patrick smink geplaatst op 2020-04-17 20:36:03

ik ep een vraag weet dolfijn vakantie ook dat jullie niet doorgaat ver blaast is naar mei 2021

patrick smink geplaatst op 2020-04-17 20:34:29

ik ep een vraag weet dolfijn vakantie dat ook dat jullie niet door gaat funpop naar 2021 mei 28 29 en 30

Funpop een feest voor iedereen

FUNPOP GAAT ÉÉNMALIG ONLINE!


Editie Funpop Online brengt op zaterdag 6 juni toch nog het Funpop-gevoel bij de mensen thuis!

Zoals jullie weten gaat Funpop dit jaar niet door...Maar we hebben toch goed nieuws! FUNPOP TV (Gewoon DoenLicht en LedNEP The Netherlands en Funpop) organiseert dit jaar eenmalig een online editie van Funpop!

Dus pak je agenda en reserveer 6 juni 14:00-16:00 voor Funpop Online!

Hoe deze middag eruit gaat zien krijgen jullie nog te horen, wel kunnen we zeggen dat we proberen het Funpop-gevoel op jullie beeldscherm te krijgen via een live-stream vanuit het Mediapark Hilversum! Dit gaat één groot online feest worden!

Verder informatie wordt de komende weken bekend gemaakt via onze website en social media. Houd deze dan ook nauwlettend in de gaten!

 

Noot voor de pers
Voor meer informatie over FUNPOP ONLINE kunt u zich wenden tot pr@funpop.nl.


Bestel nu een uniek FUNPOP 2020 shirt!

Helaas kunnen we dit jaar niet genieten van een Funpop-festival zoals we dit gewend zijn.

Toch willen we jullie het Funpop-gevoel in huis brengen. Dit is de reden dat we speciaal voor 2020 een uniek Funpop-shirt hebben ontworpen. Dit shirt wordt eenmalig uitgegeven en we hopen zo, ondanks deze vervelende situatie, positief vooruit te kunnen kijken naar het volgende jaar.

KLIK HIER OM TE BESTELLEN


Funpop 2020 gaat helaas niet door!

Beste bezoekers van Funpop,

Jullie hadden het misschien al verwacht en nu is het dan zover. Het bestuur van Funpop maakt bekend dat Funpop dit jaar niet door kan gaan. Wij doen dat met pijn in ons hart, maar het kan gewoon niet anders. Wij vinden het niet juist om binnenkort al die vele duizenden bezoekers op ons festivalterrein te ontvangen.

Het is voor jullie, onze bezoekers onmogelijk om de gewenste afstand van anderhalve meter tijdens Funpop tot elkaar te bewaren. Daarnaast wordt er in deze periode een groot beroep gedaan op de inzet van al die mensen die zo hard voor ons werken in de zorgsector. Dat zal na de Coronacrisis ook nog wel een tijdje zo blijven. We willen daarom al die hardwerkende zorgmedewerkers niet nog eens extra belasten met begeleidingswerk dat een bezoek aan Funpop nu eenmaal vraagt.

Wat betekent dit?

  • Het gekochte ticket voor Funpop 2020 blijft geldig en kan worden gebruikt voor Funpop 2021 (28, 29 en 30 mei). Kijk voor meer uitleg bij onze veelgestelde vragen.
  • We doen ons uiterste best om voor volgend jaar dezelfde artiesten te boeken. Gelukkig willen veel van de geplande artiesten de volgende editie graag weer komen! Zo kunnen we al verklappen dat op zaterdag 29 mei 2021 in ieder geval Jan Smit zal optreden en op zondag 30 mei 2021 Frans Bauer, The Dirty Daddies, Rolf Sanchez en Frans Duijts. Als er meer artiesten bekend worden gemaakt, dan zullen we dat ook hier communiceren.
  • Voor de fans: ook dit jaar brengen we een mooi FUNPOP T-shirt uit. Begin mei zal hiervoor een webshop beschikbaar zijn, te bereiken via onze website.

Wij hopen jullie volgend jaar allemaal in goede gezondheid weer op het meest sympathieke festival van Nederland te mogen begroeten.

Namens het bestuur van Stichting Funpop… groetjes en tot ziens op Funpop in 2021,

Thijs Rutten, voorzitter

 

Klik hier voor de link met de veegestelde vragen.

 

Gastenboek

Was jij al ooit te gast op Funpop? Wil je wat vragen of wil je iedereen laten weten hoe jij Funpop hebt beleeft? Schrijf het in ons gastenboek!

Laatste bericht:

Door: Daisy Conn
Geschreven op: 2020-05-24 16:53:33

Eritrea
Ga naar gastenboek >

Funpop TV