6 en 7 juni

2020

Gastenboek

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Schrijf uw reactie...:
 

Reacties

Kurt Auer DVM geplaatst op 2020-03-31 04:32:17

Unbranded

patrick smink geplaatst op 2020-03-30 09:30:05

ik ep een vraag wiel je met mei contacht op nemen

groetjes van patrick smink

Funpop geplaatst op 2020-03-26 21:01:00

Hallo,

Op dit moment zijn we nog steeds bezig met de voorbereidingen voor Funpop. We weten nog niet of het door kan gaan. We willen het heel graag door laten gaan. Als we het door laten gaan moet het wel op een veilige manier kunnen. We houden ons aan de richtlijnen van het RIVM en de overheid. Medio april willen wij meer duidelijkheid kunnen geven. Blijf onze website en social media volgen voor het laatste nieuws.

Groetjes Funpop!

patrick smink geplaatst op 2020-03-26 10:07:58

ik ep een vraag gaat funpop nog door op zaterdag 6 juni

Math. Frints geplaatst op 2020-03-24 23:03:17

Gaat Funpop nog door dit jaar 2020, omdat alles is afgelast waar ik mij had voor opgegeven dan op Funpop na.

Hoe zit dit nu met Funpop ???

Groetjes, Math. (Wonende bij Pluryn in Horst.)

Roy geplaatst op 2020-03-23 19:29:35

Hoi

Funpop geplaatst op 2020-03-16 09:50:00

Beste Melvin,

Funpop is op 6 en 7 juni we weten nu niet hoe het er dan voorstaat. We blijven de richtlijnen vanuit de overheid volgen en zullen jullie informeren. Voor nu gaat het festival nog door en daarom stoppen we ook nog niet met de kaartverkoop.

Wij zullen jullie informeren over de status via de website en social media.

Vriendelijke groet, Funpop

Melvin Jung geplaatst op 2020-03-15 17:59:13

Hallo gaat de funpop wel door ivm coronavirus?

Monique wolfs geplaatst op 2020-03-12 12:37:53

Hallo, ik heb op 8 maart een passepartout besteld en € 46,00 overgeschreven, voor za. 6 en zo 7 juni 2020, heb het ticket ook ontvangen via e-mail, toen ik het ticket wilde iuitprinten, kon ik het helaas niet meer vinden, zou u mij het ticket nog eens kunnen sturen. B v d Monique Wolfs

Nog

Funpop geplaatst op 2020-03-09 21:03:00

Hoi Devi,De Funpop Posters zijn te bestellen via de volgende link.KLIK Hier

1 2 3 4 ... 32 volgende >

Funpop een feest voor iedereen

Funpop en het Coronavirus

Beste Funpoppers,

We volgen de berichtgeving vanuit het RIVM en de overheid op de voet en zullen hier ook naar handelen. Ook de recente, aangescherpte regelgeving hebben wij natuurlijk tot ons genomen.

Alles staat in dienst van een gezellig en vooral veilig festival voor onze bezoekers en vrijwilligers. We zijn als organisatie in overleg over wat dit concreet voor Funpop 2020 gaat betekenen. We komen hier uiterlijk medio april op terug. In de tussentijd hopen wij op jullie begrip!

Team Funpop

 

Wil jij de Funpop Poster thuis?

Ook dit jaar is het weer mogelijk de Funpop Poster te bestellen, zodat je deze op een mooie plek op kunt hangen. Bij je thuis, bij je op het werk, in de gezamenlijke ruimte bij jullie op de groep of op een andere plaats waar zoveel mogelijk mensen hem kunnen zien. De poster is te bestellen tot 31 maart en daarna wordt deze naar je opgestuurd. De poster is te bestellen door HIER te klikken en je gegevens achter te laten.

Doe jij mee met Funtalent?

Tijdens Funpop hebben we dertien jaar op rij de Funfactor zangwedstrijd georganiseerd. Nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging. Regelmatig hoorden we van bezoekers dat zij een talent hebben, dat ze ook willen laten zien tijdens Funpop.

Speel jij een instrument, kun je bijvoorbeeld goed goochelen, ben jij acrobaat, vind je dansen leuk… alleen, met je begeleider of met je dansgroep? Het maakt niet uit… iedereen heeft een talent en jij mag dat bij ons laten zien of horen. En lekker zingen mag natuurlijk ook nog steeds.

Wij willen jou de kans geven om jouw talent op Funpop te laten zien op het Funtalentpodium

Wil je meedoen? Stuur dan een filmpje van jezelf of van je clubje naar talent@funpop.nl en geef ook even je naam door. En misschien nodigen wij jou uit voor een optreden bij Funtalent.

Doe mee en… have Fun! 

 

We zijn al weer druk bezig met de voorbereidingen

Hoi, het is een tijdje rustig geweest op de website maar dat betekend niet dat wij stil hebben gezeten. Wij zijn druk bezig geweest met de voorbereidingen. Het zoeken en boeken van de artiesten, het uitwerken van de indeling van het terrein, het bestellen van al het lekkere eten en drinken en nog veel meer leuke dingen. De komende periode zullen we de artiesten bekendmaken en zal de voorverkoop starten. Volg hiervoor onze website en onze Facebook pagina.

Om te kunnen zien hoe het festival vorig jaar was kun je kijken in ons fotoalbum . Of klik hieronder op het flimpje was vorig jaar tijdens het festival is gemaakt.

 

Jij bent er toch ook bij op 6 en 7 juni !

 

Gastenboek

Was jij al ooit te gast op Funpop? Wil je wat vragen of wil je iedereen laten weten hoe jij Funpop hebt beleeft? Schrijf het in ons gastenboek!

Laatste bericht:

Door: Kurt Auer DVM
Geschreven op: 2020-03-31 04:32:17

Unbranded
Ga naar gastenboek >

Funpop TV