28, 29 en 30 mei

2021

Gastenboek

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Schrijf uw reactie...:
 

Reacties

Ed Fisher geplaatst op 2020-10-21 14:55:57

Music

Tamara Price geplaatst op 2020-10-20 16:34:40

bypassing

Sydnee Nicolas geplaatst op 2020-10-19 22:21:38

Bedfordshire

Reva Kulas geplaatst op 2020-10-16 05:23:30

Vermont

Maartje Paans geplaatst op 2020-07-02 17:48:57

KNOOP GALA 2020Het tv-programma het ‘Knoop Gala’ zoekt weer ‘bijzondere’ muzikale talenten.

Het Knoop Gala 2020 is een muziekgala georganiseerd door de NTR & MEDIALANE in samenwerking met HANDICAP NL.Het is een gala waarbij getalenteerde mensen met een ‘verstandelijke beperking‘ optreden met grote namen uit de Nederlandse muziek in Theater Carré, Amsterdam o.l.v. het Metropole Orkest.Wij zijn op zoek naar mensen met een verstandelijke beperking en een groot, bijzonder muzikaal talent (instrumentalisten/zangers/bands/koren) .

Wil je jezelf, je koor, je band opgeven, ken je iemand, of wil je meer informatie, mail ons.

Graag ontvangen we dan zo spoedig mogelijk informatie en een klein filmpje van het talent waarbij we hem/haar horen praten en zien spelen/zingen ?Hartelijke groet,

MEDIALANE

Team Knoop GalaMaartje Paans

maartje.paans@mac.com

Funpop geplaatst op 2020-06-15 19:45:00

Hoi Timmy,

We hebben met de meeste artiesten de afspraak gemaakt dat ze volgend jaar weer komen. Het programma zal er daarom voor het grootste deel hetzelfe uitzien als we het voor dit jaar gepland hadden.

Het kan zijn dat er een aantal andere artiesten komen dat zullen we zo snel als we dat weten bekend maken.

Groetjes Funpop

Timmy geplaatst op 2020-06-13 22:01:09

HOI funpop is er wat bekend voor meer informatie over de artiesten die volgend jaar komen op funpop nog meer ik zal het leuk vinden om op zaterdag SNOLLEBOLKE en verder guus Meeuwis en zondag k3 en verder tino martin en sanne hans tot VOLGEND JAAR IN 2021 heb er super veel zin in groetjes TIMMY UIT LEIDERDORP

Timmoerings geplaatst op 2020-06-12 08:31:16

HOI funpop het was een geweldige uitzending zaterdag ik hoop echt dat Volgend jaar dat het echt door gaat ik hoop dat jullie guus Meeuwis kunnen regelen en k3 en SNOLLEBOLKE kunnen regelen lijkt me super gaaf en dan kunnen we lekker de groots feest vieren groetjes tim UIT leiderdorp

sari van asselt geplaatst op 2020-06-08 23:08:29

heel leuk een zaterdag toch even een beetje sfeer geproefd.Luc.geprobeerd te bellen.lukte niet

Tim geplaatst op 2020-06-07 15:02:26

groetjes en tot ziens op Funpop in 2021
1 2 3 4 ... 40 volgende >

Funpop een feest voor iedereen

FUNPOP GAAT ÉÉNMALIG ONLINE!


Editie Funpop Online brengt op zaterdag 6 juni toch nog het Funpop-gevoel bij de mensen thuis!

Zoals jullie weten gaat Funpop dit jaar niet door...Maar we hebben toch goed nieuws! FUNPOP TV (Gewoon DoenLicht en LedNEP The Netherlands en Funpop) organiseert dit jaar eenmalig een online editie van Funpop!

Dus pak je agenda en reserveer 6 juni 14:00-16:00 voor Funpop Online!

Hoe deze middag eruit gaat zien krijgen jullie nog te horen, wel kunnen we zeggen dat we proberen het Funpop-gevoel op jullie beeldscherm te krijgen via een live-stream vanuit het Mediapark Hilversum! Dit gaat één groot online feest worden!

Verder informatie wordt de komende weken bekend gemaakt via onze website en social media. Houd deze dan ook nauwlettend in de gaten!

 

Noot voor de pers
Voor meer informatie over FUNPOP ONLINE kunt u zich wenden tot pr@funpop.nl.


Bestel nu een uniek FUNPOP 2020 shirt!

Helaas kunnen we dit jaar niet genieten van een Funpop-festival zoals we dit gewend zijn.

Toch willen we jullie het Funpop-gevoel in huis brengen. Dit is de reden dat we speciaal voor 2020 een uniek Funpop-shirt hebben ontworpen. Dit shirt wordt eenmalig uitgegeven en we hopen zo, ondanks deze vervelende situatie, positief vooruit te kunnen kijken naar het volgende jaar.

KLIK HIER OM TE BESTELLEN


Funpop 2020 gaat helaas niet door!

Beste bezoekers van Funpop,

Jullie hadden het misschien al verwacht en nu is het dan zover. Het bestuur van Funpop maakt bekend dat Funpop dit jaar niet door kan gaan. Wij doen dat met pijn in ons hart, maar het kan gewoon niet anders. Wij vinden het niet juist om binnenkort al die vele duizenden bezoekers op ons festivalterrein te ontvangen.

Het is voor jullie, onze bezoekers onmogelijk om de gewenste afstand van anderhalve meter tijdens Funpop tot elkaar te bewaren. Daarnaast wordt er in deze periode een groot beroep gedaan op de inzet van al die mensen die zo hard voor ons werken in de zorgsector. Dat zal na de Coronacrisis ook nog wel een tijdje zo blijven. We willen daarom al die hardwerkende zorgmedewerkers niet nog eens extra belasten met begeleidingswerk dat een bezoek aan Funpop nu eenmaal vraagt.

Wat betekent dit?

  • Het gekochte ticket voor Funpop 2020 blijft geldig en kan worden gebruikt voor Funpop 2021 (28, 29 en 30 mei). Kijk voor meer uitleg bij onze veelgestelde vragen.
  • We doen ons uiterste best om voor volgend jaar dezelfde artiesten te boeken. Gelukkig willen veel van de geplande artiesten de volgende editie graag weer komen! Zo kunnen we al verklappen dat op zaterdag 29 mei 2021 in ieder geval Jan Smit zal optreden en op zondag 30 mei 2021 Frans Bauer, The Dirty Daddies, Rolf Sanchez en Frans Duijts. Als er meer artiesten bekend worden gemaakt, dan zullen we dat ook hier communiceren.
  • Voor de fans: ook dit jaar brengen we een mooi FUNPOP T-shirt uit. Begin mei zal hiervoor een webshop beschikbaar zijn, te bereiken via onze website.

Wij hopen jullie volgend jaar allemaal in goede gezondheid weer op het meest sympathieke festival van Nederland te mogen begroeten.

Namens het bestuur van Stichting Funpop… groetjes en tot ziens op Funpop in 2021,

Thijs Rutten, voorzitter

 

Klik hier voor de link met de veegestelde vragen.

 

Gastenboek

Was jij al ooit te gast op Funpop? Wil je wat vragen of wil je iedereen laten weten hoe jij Funpop hebt beleeft? Schrijf het in ons gastenboek!

Laatste bericht:

Door: Ed Fisher
Geschreven op: 2020-10-21 14:55:57

Music
Ga naar gastenboek >

Funpop TV